Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

C³, Németország legnagyobb kriptokonferenciája

2018.04.05. @08:00 - 2018.04.06. @18:00

2018. március 26., hétfő – A “blokklánc jövője” mottóhoz hűen a C3 Crypto Conference GmbH szervezi a C³ Kriptokonferenciát, amelyen vezető kriptoszakértők, befektetők, blokklánc startupok, ügyvédek, fejlesztők vesznek részt – magyarán mindenki, aki érdeklődik a kriptopénzek és a blokklánc technológia iránt.

A technológiai vállalatok között egyre nagyobb az egyetértés, hogy a blokklánc technológia nélkülözhetetlen a Dolgok Internetében rejlő potenciál kiaknázásához.– Don Tapscott, Blockchain Revolution

TALÁLKOZZ A NEMZETKÖZI KRIPTOKÖZÖSSÉGGEL EURÓPA SZÍVÉBEN

“Berlin szeretettel vár mindenkit a praktikus tudást kínáló konferenciára ahol a világ top blokklánc technológiai szakértői segítségével mélyítheti tudását és gyűjthet új kapcsolatokat,” mondta ​Dennis Weidner​, a Paranoid Internet CEO-ja és a C³​ Kriptokonferencia kezdeményezője.

A kiállítás minden blokklánc hívő számára nyitott. Amikor arról kérdezték, hogy a kezdő kriptopénzesek és blokklánc fejlesztők csatlakozhatnak, Weidner kijelentette: “Mindenki jól fogja érezni magát, a kriptotraderektől kezdve a bálnákon keresztül és ügyvezetőkig”, mondta a szervező. A ‘Hogyan Láss Neki’ projektek segítségével hasznos tippeket kapnak a konferencián azok is, akik még csak most ismerkednek a kriptopénzek világával. A 2 napos rendezvényen, a C³ ​résztvevők megtudhatják az ICO-k alapjait, a váltókkal ismerkedhetnek, az okos szerződések jelentőségéről hallgathatnak előadást stb.

A mélyebb tudással rendelkezőket élő kereskedés és jól ismert előadók fogják szórakoztatni.

Már megint esik!? Profitálj a zuhanásból is Bitcoin és Ether opciók kereskedésével!

“Nem könnyű nem elámulni egy ilyen forradalmi technológiától. Ezt a technológia úgy lett kitalálva, hogy az kihatással lesz a központi bankok működésének minden egyes funkciójára.” – Carolyn Wilkin, Bank of Canada

Egyedi vezérgondolatok a C³ rendezvényen

A blokklánc technológia felzavar minden fontosabb iparágat és egy új perspektívát prezentál egy fejlettebb társadalmi struktúra kialakítására. Azok, akik részt vesznek a konferencián, olyan témákra számíthatnak, mint a “Decentralizált technológia bekapcsolása a főáramlatba”, vagy témavezér előadásként az “ICO sikertényezők: hogyan gyűjtsd össze a kitűzött forrást”. Workshopok is lesznek ahol a legfrissebb és legjobb befektetési tanácsokat fogják bemutatni. Egyik ilyen workshop a “Vedd olcsón, add el drágán: befektetési stratégiák kriptoportfólió felépítésére”.

Már megint esik!? Profitálj a zuhanásból is Bitcoin és Ether opciók kereskedésével!

Networking blokktech cégekkel

A sok előadó között új generációs blokklánc cégek is bemutatják élvonalba tartozó megoldásaikat. Dr. Yassin Hankir a savedroid cégtől egy AI-t kreált ami intelligensen menedzseli a kriptobefektetéseket, Mike Matsumara az Evercoin tőzsde alapítója valamint Fabian Spielberger és Miriam Neubauer – a Catena Capital alapítói – mind unikális tartalmat nyújtanak ahhoz, hogy megértsük a gőzerővel zajló paradigmaváltást a blokktech piacán.

A rendezvény kiváló alkalmat kínál, hogy bemutasd magad cégeknek és megtaláld Németországban az áhított álommunkádat. A C³ konferencia egyedülálló terepet kínál a hálózatépítésre, a tapasztalatgyűjtésre és cserére. Találkozz olyan cégekkel mint az SAP, SolarisBank és Savedroid, cégek, amelyek az új piacokba invesztálnak.

A ​C³ Kriptokonferencia április 5 – 6-án lesz a STATION Berlin Kongresszusi Központban. Weidner elmondása szerint a konferenciát direkt rakták csütörtökre és péntekre azért, hogy a résztvevők a hétvégén is maradjanak és élvezhessék a Berlin kínálta szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket.

Jegyek kaphatók a ​C³ honlapján,ahol a különböző típusú jegyek különböző résztvevőkre lettek kalibrálva. A late-bird jegyek a konferenciára €299 euróba kerülnek a “Startup” szinten és €1295 euróba az “Investor” szinten. Amennyiben szeretnél részt venni a rendezvényen, az egynapos belépő €29 euróba a kétnapos pedig €49 euróba kerül. Továbbá 20% kedvezményben részesülsz ha bitcoinnal vagy más altcoinnal fizetsz. SŐT! A Bitcoin Bázis csapatának külön kérésére további 25% kedvezményben részesül minden Olvasónk. Rendeléskor adjátok meg a C3BTCBA25 kedvezménykódot és juss be az eseményre szinte ingyen!

Paranoid Internet

A Paranoid Internet szervező – egy multikulturális tanácsadó ügynökség amely sikeres cégfejlesztést hajtott végre az Egyesült Királyságban, Egyesült Államokban, Németországban és Dél-Amerikában – hisz abban, hogy a berlini C³ során innovatív blokktech és kriptogazdasági megoldások és technológiák is bemutatásra kerülnek.

C³ szervező

További infót találtok a konferencia hivatalos honlapján.

Részletek

Kezdés:
2018.04.05. @08:00
Vége:
2018.04.06. @18:00
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://crypto-conference.com/

Szervező

C³ Crypto Conference GmbH
E-mail:
contact@crypto-conference.com
Honlap:
http://paranoid-internet.de/en/

Helyszín

STATION Berlin
Luckenwalder Str. 4–6
Berlin, 10963 Németország
Telefon:
+49 (0)30 62 90 85 68
Honlap:
https://www.station-berlin.de/en/