RÓLUNK

A Bitcoin Bázis Magyarország vezető bitcoin és digitális fizetőeszköz portálja címet szeretné magának tudni belátható időn belül. Érdeklődési terünk minden, ami kriptopénzről vagy az alapjául szolgáló technológiáról, a blokkláncról szól.

Cikkeinkben foglalkozunk hírekkel és trend elemzésekkel, ármozgásokkal, technológiákkal, vállalkozásokkal és a bitcoin/digitális fizetőeszköz szférában jelenlévő személyekkel.

A percenként frissülő bitcoin árindexünk, egyetemesen elfogadott kritériumokon alapul és referenciaként szolgál azoknak, akik a bitcoin szegmensben tevékenykednek.

Ha új vagy a bitcoin és digitális fizetőeszköz univerzumban, ajánljuk, hogy olvasd át egyszerű útmutatóinkat a következő témákban: mi az a bitcoin, miért hasznos, hol tudsz bitcoint vásárolni, és hol tudod elkölteni. Szintén felkaroltuk a bitcoin bányászás, bitcoin bányagépek és a bitcoin tranzakciók témáját, hogy minél teljesebb képet tudjunk nyújtani olvasóinknak.

A digitális fizetőeszköz szféra fénysebességgel változik és hiszünk benne, hogy korszakalkotó innováció a pénzügy és internet történetében. A dinamikusan gyarapodó bitcoin gazdaság mellett bepillanást nyújtunk a 700+ különböző altcoin, mint például az ethereum, litecoin, dogecoin és ripple közösség világába is.

Léteznek bitcoin árfolyam átváltási portálok, kereskedők, akik elfogadják és népszerűsítik a digitális fizetőeszközöket, befektetők, startup vállalkozások és fejlesztők, akik mind hozzájárulnak a szegmens fejlődéséhez. A szabályozó szervek szintén képviseltetik magukat az ökoszisztémában, akik igyekeznek lépést tartani a szektorral, biztonságot és átláthatóságot biztosítani vállalkozásoknak és a fogyasztók érdekeit előtérbe helyezni.

Nálunk a pontos, megbízható és elfogulatlan hírszolgáltatás az alap. Eredeti bejegyzésekre törekszünk, hitelesítő információink harmadik fél forrásainktól szerezzük, valamint törekszünk eredeti véleményeket bemutatni. Tekintsd meg a szerkesztői politikánk.

A Bitcoin Bázis független kiadvány, magyar riporterekkel Európa különböző pontjairól. Ha szeretnél segíteni honlapunk fejlesztésében, szabadúszóként vagy beugrósként írni, lépj velünk kapcsolatba vagy csekkold a munkaajánlatok oldalunk.

Ha kérdésed van, vagy van egy sztorid, súgd meg nekünk. Ha más ügyben szeretnél kapcsolatba lépni velünk, itt teheted meg.

Csapatunk:

Balaxi
CO-FOUNDER
"Dream. Fulfil. Repeat."
Bitcoin Bázis a FacebookonBitcoin Bázis a TwitterenBalaxi a LinkedInen
Zsófi
SZERKESZTŐ
“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.”
Zsófi Twitterje
Younus
Web Dev.
"Ooooooooommmmmm."
Bitcoin Bázis a FacebookonBitcoin Bázis a TwitterenYounus a LinkedInen
Şeyda
Külföldi Tudósító
"Berlinerin"
Şeyda honlapjaŞeyda és a fő munkája
Dr. T
KRIPTOJOGÁSZ & PR
"No Sport": Churchill - Bitcoin: T. "
Dr. a Fészen
Zsanett
SMM Marketing
"Growthacker."
Zsanett a Facebookon
Richárd
TECHNIKAI SZAKÉRTŐ
"Wanna go back to 2008"
Richárd LinkedInje
Kashim
SZERKESZTŐ
"Money is a terrible master but an excellent servant."
Konrád a Fészen
Viki
KÖZREMŰKÖDŐ
"Citizen of the world."
Viki a LinkedInen