A brit falu lakói állítják földönkívüli találkahely van náluk – már a NASA is érdeklődik

A brit Bonsall lakói rejtélyes ezüstös alakzatokról és zöld fényekről számoltak be az éjszakai égbolton, már a NASA is érdeklődik.

A brit Bonsall semmiben sem különbözik a többi derbyshire-i falutól, mely hangulatos kocsmákkal és festői utcákkal igazán bájos hely. A település mégis a brit lapok címlapjára került, mivel a helyiek furcsa jelenségekről számoltak be. Egyesek azt állítják, hogy még a NASA is érdeklődést mutat a terület iránt, miután egy helyi rejtélyes repülő tárgyat észlelt az éjszakai égbolton.

Azóta a falut számos látogató árasztotta el messziről és távolról, akik Bonsall híres ufóit keresik. A szomszédos Slaley falucska egyik lakója azt állította, hogy az ő nyaralójuk csak pár méterre van attól a helytől, ahol Bonsall egyik leghíresebb UFO-észlelése történt.

Ez állítólag 2001-ben történt, amikor a helyi Sharon Rowlands véletlenül lefilmezett egy ház méretű fényes tárgyat az égen. Egy névtelenséget kérő helyi azt nyilatkozta: “Sokan érdeklődnek és beszélni akarnak a faluról. Van egy nyaralóházunk, és sok vendégünk érdeklődik. Van egy pezsgőfürdőnk, ahonnan ahonnan elég jó kilátás nyílik a völgyre. Éjszaka biztosan látunk átrepülő dolgokat, rengeteg műholdat, üstököst és hasonlóakat. Az évek során mások is láttak már dolgokat, azt hiszem, Sharoné a leghíresebb. A falubeliek azt mondják, hogy láttak ezt-azt a lápvidéken, de amikor rákérdezel, akkor egy kicsit titokzatossá válnak.”

A múlt hónapban egy helyi asszony megosztotta a GBNews-zal, hogy egy rejtélyes repülő korongot látott, ami nem adott ki hangot, miközben felé tartott.

“Amint bekapcsoltuk a kamerát, egy korongot láttunk, amely körül színes fények voltak, és amíg szabad szemmel néztük, nem mozdult.”

A nő tapasztalatait követően állítólag a NASA is megnézte a felvételt, és a Manchester Evening News szerint az objektum hasonlított valamire, amit egy 1996-os űrsikló-küldetés során észleltek.

A MailOnline megkereste a NASA-t, hogy kommentálja a hírt, de egyelőre nem válaszoltak.

A jelentések szerint a 2000-es évek óta mintegy 20 ismeretlen tárgyat észleltek a térségben.

A kormányzati jelentések szerint Matlock tágabb környékén is láttak már azonosítatlan objektumokat, a feljegyzések egészen a 90-es évek végéig nyúlnak vissza.

A jelentések között sokan “ezüstszínű” repülő tárgyakat emlegetnek, míg mások azt állítják, hogy “forgó fénysugarakat” láttak.

A BonusInsider és az UFO Identified által előterjesztett információk szerint tavaly az Egyesült Királyság 497 észlelés történt. Sok egyébként ún. Starlink-észlelés, miután a SpaceX felgyorsította a kilövéseket, hogy elérje a 12 000 eszközre vonatkozó célját. A SpaceX két évvel ezelőtt több mint 1600 Starlink műholdat állított pályára. Ezen idő alatt rengetegen töltöttek fel a Twitterre izzó fényekről felvételeket, és sok felhasználó azon tűnődött, hogy vajon valami földönkívülit láttak-e.

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek