A G20 döntött: visszatérhet a nemzetközi utazásokhoz az oltási igazolvány

A G20-ak támogatják a COVID-19 oltási igazolvány további használatát a jövőbeli világjárványok elleni védekezéshez.

A Balin megrendezett Business 20 (B20) csúcstalálkozó alatt Budi Gunadi Sadikin indonéz egészségügyi miniszter “a WHO szabványait alkalmazó digitális egészségügyi bizonyítvány” bevezetését szorgalmazta, a G20-at nemzetközi együttműködésre szólított fel, hogy a jövőbeni világjárványok elleni válaszlépésekhez kihasználják a “digitális COVID-19 igazolványok” sikerét.

“Támogatjuk […] a jövőbeli világjárványok megelőzésének és az azokra való reagálásnak a megerősítésére irányuló erőfeszítéseket, amelyeknek a meglévő szabványok és a digitális COVID-19 igazolások sikerét kell kihasználniuk és arra kell építeniük” – áll a G20-ak vezetőinek nyilatkozatában.

“Elismerjük a közös technikai szabványok és ellenőrzési módszerek fontosságát az IHR (2005) keretében a zökkenőmentes nemzetközi utazás, az interoperabilitás, valamint a digitális és nem digitális megoldások elismerése érdekében, beleértve a védőoltások igazolását is.”

A G20-ak az oltás igazolását tartalmazó digitális egészségügyi tanúsítványok, azaz az oltási útlevelek támogatását a múlt héten tartott B20-csúcstalálkozóról származó ajánlásokat követi.

A 132 oldalas B20 Indonesia 2022 záróközlemény szerint el kell fogadni a COVID-19 igazolások digitális változatát, azok használatát ki kell terjeszteni és meg kell erősíteni a globális egészségügyi infrastruktúrát.

WHO és G20 paktum

A csúcstalálkozó első napján Budi Gunadi Sadikin indonéz egészségügyi miniszter kijelentette, hogy a G20-országoknak “a WHO szabványait alkalmazó digitális egészségügyi igazolást kellene elfogadniuk, és hogy a következő genfi egészségügyi világgyűlésen be kívánják vezetni ezt a fajta oltási útlevelet a nemzetközi egészségügyi szabályozásba”.

“Legyen a WHO által elismert digitális egészségügyi igazolásunk – ha megfelelően beoltottak vagy megvizsgáltak -, akkor mozoghatunk” – tette hozzá.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2021 augusztusában 99 oldalas útmutatót tett közzé a COVID-19 igazolások, más néven oltási útlevelek bevezetéséről, amelyben az áll, hogy “a kizárólag az egyéni oltási státuszon alapuló egészségügyi útlevél növelheti a betegségek terjedésének kockázatát”.

Ennek oka, hogy a COVID-19 “vakcinák” soha nem bizonyították, hogy megakadályozzák a fertőzés terjedését, és nemrég az Európai Parlamentben kiderült, hogy a Pfizer még csak nem is tesztelte termékét a fertőzés terjedésének megállítására. A WHO a kezdetektől fogva tudta ezt.

2021. január 15-én a WHO bejelentette, hogy egyes államok “nem vezethetnek be a nemzetközi utazásoknál a beutazás feltételeként a védőoltás vagy a védettség igazolására vonatkozó követelményeket”.

Mi ennek az oka?

“Még mindig vannak kritikus ismeretlenek a vakcinázás hatékonyságát illetően a terjedés csökkentésében, és a vakcinák korlátozottan állnak rendelkezésre”.

2022 februárjában a Világgazdasági Fórum azt írta: “ezek az [oltási] útlevelek természetüknél fogva a digitális személyazonosság egy formájaként szolgálnak”.

Függetlenül a jövőbeli vakcinák képességétől, az oltási útlevelek már most megteremtették az emberiséget fenyegető másfajta veszély technikai alapjait. A digitális identitás magában foglal mindent, ami egyedivé tesz a digitális világban, és ez egy olyan rendszer, amely képes összevonni az összes legszemélyesebb, intim adatunkat, beleértve azt, hogy milyen weboldalakat látogatunk, az online vásárlásokat, az egészségügyi adatokat, a bankszámlákat és azt, hogy kikkel vagyunk barátok a közösségi médiában.

A Sikh for Truth szerkesztője a közlemény megjelenése után kijelentette: “A globalisták már nem titkolják a napirendjüket. Az utazás kiváltságáért azt akarják, hogy mindenki mutassa fel a digitális papírjait, és vesse alá magát egy mindenható digitális személyazonosító rendszernek”.