A legjobban várt PС játékok 2022-ben

A napjainkban elérhető játékok nagyszerű minőséggel bírnak, ha pedig új játékosként most szeretnél elmerülni az online kaszinó vagy épp egy online videójáték nagyszerű lehetőségeiben, elképzelhetetlen minőségű játékokat kaphatsz cserébe. 2022 -ben több olyan nagyszerű játék is kikerült a piacra eddig, amit óriási népszerűség övez, pedig még épphogy az év felénél vagyunk. A következő időszakra pedig szintén nagyszerű lehetőségeid lehetnek, épp ezért úgy gondoltuk hogy segítünk, és összegyűjtjük neked a legnépszerűbbeket. A 2022 -ben elérhető játékok minősége pedig szemet gyönyörködtető, így neked sem érdemes lemaradnod róluk!

Olvass tovább és tudj meg mindent cikkünkből!

Elérhető PC játékok 2022 -ben

A 2022 -ben elérhető PC játékok már már szinte teljesen élethűek, ha pedig VR segítségével próbálod kiélvezi tényleg olyan érzésed lehet mintha valóban átélnéd a eseményeket.
Attól függően persze, hogy milyen világok érdekelnek nagyszerű lehetőségeid lehetnek ha PC játékok érdekelnek, bár természetesen változik az, hogy milyen játékok fognak igazán tetszeni.
Illetve, az is változó lehet, hogy milyen erősségű gépre van szükséged, de azért ma már azt mondhatjuk, hogy a legtöbb esetben ha van egy normál géped, nem lesz problémád.

A már megjelent játékok

Ahogy azt már említettük több nagyszerű játék is megjelent ebben az évben, amik óriási népszerűségre tettek szert sztorijukkal és minőségükkel. Hónapról hónapra több olyan nagyszerű játék jelent már meg a piacon amit érdemes lehet neked is kipróbálni ha érdekelnek a videójátékok így összegyűjtöttük belőlük a legnépszerűbbeket:

  • Monster Hunter Rise
  • Expeditions: Rome
  • Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction
  • Windjammers 2
  • Kingdom of the Dead
  • Ripout
  • Dynasty Warriors 9: Empires
  • Destiny 2: The Witch Queen

És mik a várva várt játékok?

A várva várt játékok között több nagyszerű játékot is felsorolhatunk, épp ezért mi most csak a legnépszerűbbeket hoztuk neked. Próbáltuk azokra tenni a hangsúlyt amik óriási rajongótáborral bírnak, de azért próbáltunk mindenféle témából összegyűjteni párat, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá illő játékokat.
Egy biztos, hogy a listánkról választanál játékot a 2022 -es év második felére sem a minőségben, sem magában a játékban és a sztoriban sem fogsz majd csalódni.

Marvel’s Spider Man Remastered

A játékot még ezen a nyáron kipróbálhatod, augusztusban, azon belül pedig 12. -én. A Playstation egyik sláger játékaként már valószínűleg ismerheted, viszont most a játékosok nagy örömére végre a PC -sek is kipróbálhatják.
A sztorit pedig már valószínűleg jól ismered, Peter Parker, azaz Pókember egy gonosztevővel csap össze, feltett céljaként kitűzve hogy megmenti a világot.

Deliver Us Mars

A szeptemberben megjelenő játék egy sokkal inkább földön kívül játszódó játék, amely az emberiség túlélése érdekében a Marsra való kiköltözést vette alapul. A Deliver Us Mars már most nagy rajongótáborral bír, a PC -sek pedig már most nagy örömmel várják. Ha szereted a hasonló sztorikat szinte biztos hogy imádni fogod, mert egy nagyszerű világba repít minden játékost, miközben a minőségi kérdésekben is nehezen tudnál csalódni.
Attól függően persze, hogy milyen mélyen vagy a videójátékok világában más véleménnyel leszel róla, mert amíg a legtöbb listánkon felsorolt játék egyszerű, könnyed játékmenettel bíró lehetőség, addig ez a játék már egy kicsit bonyolultabb, és sokkal összetettebb is.

Marvel’s Midnight Suns

Ebben a játékban pedig Lilith, a démonok anyja történetével ismerkedhetsz meg, akinek a játékban az alvilági serege egyre nagyobbra nő, így segítségre van szüksége a világnak abban, hogy az emberiség túlélhesse. Itt jönnek képbe természetesen a Marvel hősök, akiknek a története októberben jelenik meg PC -re is.
A minőség és a grafika óriási lesz a játékban, ezt az előzetesből már most látjuk, a te feladatot pedig az lesz, hogy a Marvel hősöket kisegítve megmentsd a világot.
Ha bírod a Marvel filmeket szinte kihagyhatatlan lesz ez a játék, mert így végre te magad is a hősök bőrébe bújhatsz.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Végül pedig, de nem utolsó sorban, érdemes megemlítenünk a Csernobil sztorira épülő játékot, amit decemberben próbálhatnak ki a PC -s játékosok, egyből mikulás után 8. -án. A történetét tekintve jó eséllyel már kitaláltad te is, hogy orr vadászként a te feladatod lesz, hogy megszabadulj a gonosztevőktől, és megmentsd saját magad, na és persze a társaidat is.

És te várod már?

Bármelyik játék is szimpatikus, biztos lehetsz benne hogy minőségi játékot próbálhatsz ki a játékmenet alatt, illetve ha a listánkról választanál játékot biztos lehetsz abban is, hogy nem fogsz benne csalódni. A legnépszerűbb játékok pedig mind óriási népszerűségnek örvendenek, így neked sem érdemes lemaradnod róluk, főleg ha te magad is játék rajongó vagy. Akár zombik, akár a Csernobilos téma, akár a Marvel szuperhősök élete érdekel, találhatsz olyat ami közel áll hozzád, és abban is biztos lehetsz hogy a legmodernebb, legjobb minőséggel bíró játékokat próbálhatod ki ezalatt.

Épp ezért érdemes akár kipróbálnod egytől egyig az összes játékot is.

Borítókép: Chuck Fortner, Unsplash