A nagy leleplezés: a COVID-ban elhunyt egészséges fiatalok száma NULLA

Az újonnan közzétett adatok szerint Izraelben a COVID-19-ben nulla 50 év alatti egészséges személy halt meg.

“Nulla a 18-49 éves korú, alapbetegség nélküli elhunyt” – közölte az izraeli Egészségügyi Minisztérium (MOH) egy ügyvéd hivatalos megkeresésére válaszolva.

“A nulla egy nagyon-nagyon egyértelmű szám” – mondta Yoav Yehezkelli, belgyógyász és egészségügyi menedzsment szakember, az izraeli Tel Aviv-i Egyetem sürgősségi és katasztrófavédelmi tanszékének korábbi oktatója. “Miért volt akkor szükség az iskolabezárásokra, a gyermekek beoltására és minden szélsőséges intézkedésére?” – tette hozzá.

A tájékoztatásra Ori Xabi ügyvéd által benyújtott kérelem után került sor, aki a COVID-19 világjárvánnyal és a különféle korlátozó intézkedésekkel kapcsolatban kért hivatalos adatokat.

Xabi azt kérdezte: a COVID-19-ben elhunytak átlagéletkora a halál időpontjában fennálló oltási státusz szerint szegmentálva; hány olyan COVID-19-es beteg halt meg, akinek nem volt alapbetegsége 50 éves kor alatt; valamint a szívmegállási esetek éves száma 2018 és 2022 között.

A MOH válasza szerint a beoltott COVID-19-es betegek halálakor az átlagéletkor 80,2 év volt. Az oltatlanok átlaga 77,4 év volt.

A MOH hangsúlyozta, hogy a betegek alapbetegségeiről rendelkezésükre álló adatok részlegesek, mivel a betegek vagy hozzátartozóik által megadott információkra támaszkodnak.

A dokumentum szerint a minisztérium hírszerzési rendszere rendelkezik adatokkal az elhunytak neméről, életkoráról, lakóhelyük körzetéről és alapbetegségeikről. A rendszer kimutatta, hogy az elhunytak mintegy 94 százaléka 60 éves vagy idősebb volt, és nem volt olyan elhunyt, akinek alapbetegsége ne lett volna.

60 éves kor felett a halálozás minden 5 évvel megduplázódott, míg e kor alatt a halálozás elhanyagolható volt, és “most már tényleg azt látjuk, hogy 50 éves kor alatt nulla volt”.

A MOH válaszából kiderült, hogy a COVID-19 elhunytak átlagéletkora körülbelül 80 év. Tehát úgy tűnik, hogy a hatóságok 3 évig nem mondtak igazat.

Lehet, hogy nem volt sok fiatal, aki súlyosan megbetegedett, mégis a MOH kiemelte a kritikus állapotban kórházba került terhes nők és a COVID-19 miatt meghalt egészséges fiatalok eseteit.

“Hamis képet alkottak egy nagyon súlyos járványról, amely az egész lakosságot érinti, és ezért az egész lakosságot is be kell oltani, kortól függetlenül” – mondta Yehezkelli.

“Ha 50 év alattiakról van szó, akkor ez azt jelenti, hogy valójában egyetlen terhes nő sem halt meg a COVID-19-ben” – tette hozzá.

A terhes nők, a fiatalok és a gyermekek beoltását azzal indokolták, hogy a COVID-19 nagyon súlyos rájuk nézve, pedig több virológus szakember állította ennek az ellenkezőjét.

Szívmegállás a fiatalok között

A MOH megadta a szívmegállási esetekre vonatkozó adatokat is, de csak 2018 és 2020 között. Hozzátették: “A 2021-2022-es évekre vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre a hivatalban”.

Egy 2022 áprilisában közzétett tanulmány, amely az Izraeli Országos Mentőszolgálat (EMS) adatállományát elemezte, azt találta, hogy 2021 januárja és májusa között 25 százalékkal nőtt a 16-39 évesek körében a szívmegállások miatti mentőhívások száma. A COVID-19 vakcina bevezetése 2020 decemberében kezdődött.

Retsef Levi, a Massachusetts Institute of Technology Sloan School of Management professzora volt a tanulmány egyik kutatója. A MOH a Twitteren közzétett bejegyzésében tiltakozott a tanulmány megállapításai ellen, amelyben azt írták, hogy “nincs kapcsolat a tanulmányban elemzett EMS hívások és a COVID vakcinák között”.

A MOH 2021. október 8-i webináriumán, amely a COVID vakcinák hatékonyságáról és biztonságosságáról szólt, Dr. Sharon Elroy-Pries, az izraeli MOH közegészségügyi szolgálatainak vezetője elmondta Levi tanulmányával kapcsolatban: “Ez az egyik legnagyobb álhír, amit valaha láttam”.

“Az Országos Betegségellenőrzési Központ nagyon átfogó elemzést végzett – beleértve a tanulmány adatait, [amelyek] EMS hívások voltak” – mondta, hozzátéve, hogy “nem volt semmi”. Nem volt több [szívroham] eset. Nincs több hívás a sürgősségi osztályra”.

Levi azt nyilatkozta a The Epoch Timesnak, hogy megkérdezte a hivatalt: “Ha nincsenek adataik 2021-re és 2022-re vonatkozóan, akkor honnan tudják, hogy nincs növekedés [a szívmegállásokban]?”.