A Ripple (XRP) és a Chainlink (LINK) bukdácsol: a VC Spectra előértékesítése minden nagyágyút leköröz

A Ripple (XRP) befektetői rögvest lemondtak XRP token vásárlási igényükről miután Torres bíró engedélyezte a SEC közbenső fellebbezésre irányuló kérelmét. Emellett a Chainlink (LINK) szénája sem áll túl jól, mivel kiderült, hogy a kriptó 2023 augusztusában medvepiaci tendenciákat mutatott. A beruházók szerint 2023 harmadik negyedévében a legjobb kriptobefektetés a VC Spectra (SPCT). A VC Spectra már az előértékesítési szakaszokban is kolosszális fejlődésen esett át, az invesztorok pedig sikerre kívánják vinni a tokent. Az alábbiakban kifejtjük, hogy miért!

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<

A Ripple (XRP) közbenső fellebbezéssel találta szembe magát

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) közbenső fellebbezési kérvényt nyújtott be Torres bíró július 13-i, a Ripple javát szolgáló döntése ellen. Különféle tanácskozások után a Ripple (XRP) szeptember 1-jén ellenkérelmet terjesztett elő. A perrel kapcsolatos legfrissebb információk szerint a szükséges ‘rendkívüli körülmények’ hiányában a SEC-nek egyszerűen nem áll jogában fellebbezni.

A Ripple Labs törekvései ellenére a Ripple (XRP) traderek inkább a tokenek eladása mintsem vásárlása mellett döntenek. Augusztus 15-én a Ripple (XRP) árfolyama 0,6278 dollár volt. Azonban az elmúlt hetekben a Ripple (XRP) vételára 23,80%-kal esett vissza, így szeptember 5-én mindössze 0,39 dollárért lehetett megvásárolni.

Jóllehet, hogy a Ripple (XRP) az egyik legkiválóbb befektetési altcoin, de a szakértők pillanatnyilag óva intenek tőle. Ugyanakkor, 2023 júliusában óriási árnövekedésen ment át a Ripple (XRP); hasonló viszont a közeljövőben nem várható, kivéve akkor, ha a Ripple (XRP) győzedelmeskedne a SEC ellen.

A Chainlink (LINK) partnerségre lépett a SWIFT-tel

Nemrégiben a Chainlink (LINK) együttműködést kötött a SWIFT-tel abból a célból, hogy különböző blokklánc interoperabilitási teszteket valósítsanak meg vezető pénzügyi intézményekkel karöltve az új Chainlink (LINK) CCIP-t hasznosítva. A bennfentes információk alapján ezek a kísérletek egy nagyobb terv részét képezik, amely által globális interoperabilitásra szeretnének szert tenni a pénzügyi szektorban a Chainlink-en (LINK) keresztül.

A tesztek rávilágítottak olyan stratégiákra, amelyek révén a SWIFT infrastruktúrája támogatni képes digitális jegybankpénzeket (CBDC) és más altcoinokat is. Ezen előrehaladás ellenére a Chainlink (LINK) múlt hónapban negatív trendet produkált. Augusztus 15-én a Chainlink (LINK) csereértéke 7,2074 dollár volt.

Néhány héttel később a Chainlink (LINK) árfolyama 15,96%-kal mérséklődött és jelenleg, a CoinMarketCap adatai szerint, 5,98 dollárért vásárolható meg. A Chainlink árfolyam előrejelzése alapján a szakemberek úgy vélik, hogy a Chainlink (LINK) 2023 harmadik negyedévének háralévő részében is sínylődni fog a csökkenő befektetői érdeklődés eredményeképp.

A VC Spectra (SPCT) több mint 38 millió tokent bocsátott áruba az előértékesítés harmadik fázisában

A VC Spectra (SPCT) egy innovatív decentralizált befektetési alap, ami a fejlődést hivatott promotálni a blokklánc, a DeFi és a fintech iparágakban. A VC Spectra (SPCT) felületén a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy befektessenek számos nagy potenciállal rendelkező blokkláncba, ígéretes új DeFi projektekbe és Web3 kezdeményezésekbe is. Mi több, exkluzív kezdeti érmeajánlatokat (ICO) megelőző értékesítéseken és zártkörű seed sale-eken is részt vehetnek.

Továbbá, a VC Spectra (SPCT) holderek negyedévenkénti jutalmakban és nyereségrészesedésben is osztoznak a sikeres blokklánc visszavásárlási üzletekből származó bevételekből. A VC Spectra (SPCT) egy privát seed sale keretein belül 2,4 millió dollárt zsebelt be s a token momentán az előértékesítés harmadik fázisában van.

A VC Spectra (SPCT) vételára 0,025 dollár s a platform ezidáig 38 107 071 tokent adott el az előértékesítés harmadik ciklusában. Az előértékesítés lezárultát követően a VC Spectra (SPCT) listázásra kerül a legnagyobb kriptotőzsdék által, ahol 0,08 dollárért kaparintható majd meg. Ez a lépés a korai beruházók számára őrületes 220%-os befektetésarányos megtérülést (ROI) biztosít majd.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Weboldal: https://vcspectra.io/

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***