Az FBI birtokában van egy dokumentum, aminek Joe Biden nem örül

„Úgy véljük, az FBI birtokában van egy belső dokumentum, amely súlyos vádakkal illeti Joe Biden amerikai elnököt” – állítja Chuck Grassley amerikai szenátor.

Újabb FBI akták láthatnak napvilágot Bidenről, aki a legfrissebb dokumentumok szerint részt vett egy korrupciós botrányban. Grassley és James Comer, aki a képviselőház felügyeleti bizottságának republikánus elnöke, úgy véli, az eset még akkor történt, amikor Biden alelnök volt, a kiszivárgott dokumentumok pedig elviekben „jogilag védettek”:

„Tudomásunkra jutott, hogy az Igazságügyi Minisztérium és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) birtokában van egy dokumentum, amely Biden és egy külföldi állampolgár közötti pénzváltással kapcsolatos. A nyomtatvány pontos leírást tartalmaz arról, hogy miként zajlott le a két fél közötti megállapodás, illetve annak politikai céljáról is” – állítják.

Grassley már régóta úgy véli, hogy az FBI döntéseit politikai elfogultság övezi és nem hajlandóak válaszokat adni azokra a megkeresésekre, amelyek érzékeny témákat érintenek. Comer és a felügyeleti bizottság most Biden üzleti terveit vizsgálja, amelynek köszönhetően többezer pénzügyi nyilvántartást megszereztek. Arra a kérdésekre keresik a választ, hogy vajon a külföldi szereplők célba vették-e a Biden családot, és fennáll-e nemzetbiztonsági fenyegetés. A közelmúltban a bizottság egyébként már feltárt egy olyan ügyletet, amely szerint Bidenék több mint egymillió dollárt kaptak egy kínai cégtől harmadik fél közvetítésével.

Comer a dokumentumokra hivatkozva beidézte Christopher Way FBI igazgatót, hogy május 10-én jelenjen meg a bizottság előtt.

Joe Biden fia egyébként éppen a napokban állt bíróság elé, akit drogügyletei és szexbotrányai után most gyermektartási perben hallgatta meg a bíró.

Kedves Olvasó! Érdekes chartok, hasznos mémek, vicces befektetési ötletek, vagy fordítva? A BitcoinBázis Telegram-csatornáját a cikkmegosztáson túl egyedi tartalmakkal is bővítjük. Gyere, nézz be te is! Minden poszt alatt lehet kommentálni, kérdezni, panaszkodni, kritizálni. A csatorna címe: http://t.me/bitconbazishirek