BITNATION — ethereum alapú platform a kormányzati szolgáltatások fejlesztésére

Minden évben óriási összegeket emészt fel a kormányzati szolgáltatások hiányosságainak és hatékonytalanságának orvoslása.

BitBay - keress könnyen kriptovalutákat a BitBay referral programjával - akár 80% visszatérítés!

2017 novemberében például az Egyesült Királyság kormánya 20 millió fontot irányzott elő (körülbelül 7 milliárd forintot) a közigazgatási szervek hatékonyságának növelésére. A fintech az egyik legdinamikusabban fejlődő szektor napjainkban, de máris itt a trónkövetelő, a GovTech (government technology).

Az egyesült királyságbeli kezdeményezés célja – az ország hivatalos önkormányzati weboldala szerint – “a forgalmi dugók csökkentése, a tanárok munkaidejének hatékonyabb beosztása és a háziorvosi szolgáltatások minőségének javítása.

Vannak olyan közigazgatási feladatok, amelyeket a világ kormányai nem kezelnek kellő hozzáértéssel. Továbbá ezen problémák többsége olyan probléma, amit technológiai innovációval könnyen javíthatóak lennének. Ezek a technológiai fejlesztések a közigazgatás terén logikus lépésnek tűnnek ha párhuzamba állítjuk a 4. ipari forradalom során bekövetkező automatizációs törekvéseket.

Mi a probléma a nemzetállamokkal?

A tény, hogy a nemzetállamok kormányai ragaszkodnak ahhoz, hogy irányítsák ezeket a folyamatokat, annak ellenére, hogy képtelenek a legjobb szolgáltatást nyújtani, rámutat a meglévő rendszerben lévő hibákra. Amennyiben privát entitások vagy automatizált megoldások jobb közigazgatási szolgáltatást tudnak nyújtani, talán itt az ideje, hogy kiiktassuk ezt az elavult köztes szereplőt rendszerből, csökkentsük a költségeket, amit természetesen az adófizetőknek kell állnia.

Ezek alapján sok állampolgár érezheti úgy, hogy a közigazgatási struktúrák, amelyek életük jelentős részét szabályozzák, nem képesek ellátni többé feladataikat hatékonyan, az állampolgárok igényeinek megfelelve. Sokan elvesztették hitüket az ilyen nemzeti/nemzetközi közigazgatási szervben. Másokat zavar az egyértelmű pazarlás és hatékonytalanság ahogy ezek a közigazgatási intézmények működnek, hogy azok korrumpálhatóságát ne is említsük.

Bitnation csapat

Amikor a szuverenitás kerül szóba, az első dolog ami sokaknak eszébe jut, az egy földrajzi hely korlátozó határa, ahol a politikai vezetők által irányított nemzeti intézmények az uralkodók. Még az úgynevezett demokratikus közigazgatásokban is, ezeket a hatóságokat leggyakrabban olyan politikai pártok felügyelik, amelyek a választásokon nem kaptak többet mint (vagy még kevesebb a koalíciós kormányoknál) 55 százaléka a teljes leadott szavazatnak.

A rezsimek, legyen szó jóindulatúról vagy károsról, számtalanszor bizonyították, hogy a társadalmi, technológiai és gazdasági fejlődés kerékkötői.

Decentralizált piactér közigazgatási szolgáltatásoknak

Bitnation’ egy blokklánc alapú platform, amely a hagyományos kormányok közigazgatási szervei által nyújtott szolgáltatások hátrányainak és hiányának kiküszöbölésére szolgál, fogalmazta meg a Bitnation alapítója és vezérigazgatója, Susanne Tarkowski Tempelhof Max Keizernek az RT riporterének.

A Bitnation arra törekszik, hogy decentralizált okos szerződéseken alapuló kormányzással a következő szintre emelje a közigazgatást és leküzdje a politikai, gazdasági és földrajzi akadályokat és szabályozásokat. Ezzel egyben túllépve a hagyományos nemzetállamok struktúráján: ez az új Ethereum alapú platform olyan szolgáltatásokat kíván nyújtani, amelyek “jobban, olcsóbban és igazságosabban vannak elosztva és mindez önkéntes alapon”.

CRYPTO.COM💳 – Használd a linkünket regisztráláskor és 50💲 jóváírásban részesülsz.

Mint ilyenek, az emberek különböző egymással versenyző “szolgáltatókhoz” csatlakozhatnak anélkül, hogy meg kelljen felelniük egy adott hely jogi és adójogi törvényeinek. A tokengazdaságuk kettős természetéből fakadóan (nem kereskedhető reputáció tokenek és a kereskedhető “PAT”, azaz “Pangea Arbitrázs Tokenek” révén) hatékonyan lehet küzdeni a korrupció ellen.

Bitnation Pangea Arbitrázs Token (PAT)

A Pangea Arbitrázs Token (PAT) egy ERC20 kompatibilis app token a Pangea Jurisdiction használatához. A PAT token jutalmazza a jó hírnevet és akkor kerül kibocsátásra, amikor Bitnation polgárai nem-kereskedhető reputáció tokeneket halmoznak fel szerződés létrehozás, szerződés-végrehajtás vagy  egy szerződés vita megoldása eredményeképp. PAT egy algoritmikus reputáció token, egy teljesítmény, semmint vásárlóerő, népszerűség vagy figyelem alapú arbitrázs fizetőeszköz.

Token paraméterek és disztribúció

Token kínálat: 42 milliárd PAT
Token hard cap: 30 millió USD
Token allokáció ICO-ra: A token kínálat 34%-a
Bitnation polgárok száma: 15 000 fő<
Közösség: 50 000 fő<
Regisztrált Bitnation nemzet: 500<

További info a Bitnation tokenértékesítéséről: https://tse.bitnation.co/

Bitnation Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=co.bitnation

Béta verzió iOS: http://ios.bitnation.co/

**Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.