Buliznál egyet Snoop Dogg palotájában? Megvennéd NFT-kollekcióját? Lehetséges!

Nem sokkal azután, hogy dollármilliókat érő nem helyettesíthető tokeneivel (NFT) kriptobálnának nevezte magát, Snoop Dogg most bejelentette, hogy partnerségre lépett a Sandbox nevű metarverse projekttel. Hamarosan belekóstolhatunk az amerikai rapper roppant érdekes világába, betekintést nyerhetünk nemesi palotájába, de akár közvetlen szomszédságába is letelepedhetünk, sőt legújabb NFT-kollekciójából is jól bevásárolhatunk.

Nemrégiben már lehullt a lepel Snoop Dogg titkos kilétéről és kiderült, hogy bizony ő áll a Cozomo de ’Medici nevezetű online karakter mögött, mely dollármilliókat érő NFT-ket birtokol. A rapper most pedig úgy gondolta, tovább alakítja az NFT világot, és a Sandbox segítségével megépíti királyi kastélyát a projekt metaversében. A játékosok ezúttal megtapasztalhatják, milyen is egy igazi buli Snoopnál, de akár maga a rapper bőrébe is belebújhatnak. Ha pedig mindez nem lenne elég, hamarosan már NFT kollekcióival is gazdagodhatunk, és ha szerencsések vagyunk, még a korlátozott számú „Snoop Dogg Private Party Pass”-t is bezsebelhetjük:

A Snoop Dogg Private Party Pass VIP hozzáférést biztosít a felhasználóknak a koncertekhez, eseményekhez, Kérdések&Válaszok játékokhoz, valamint a dedikált NFT-khez.részletezi a közlemény – A Snoop Dogg 3D-s avatar gyűjteményt is indít a projekten keresztül, melynek segítségével a játékosok virtuális ’Doggfather’ elemeket, Snoop Dogg személyes autó gyűjteményét, kutyáit, szobrait, emléktárgyait alkothatják meg.”

„Mindig keresem a rajongókkal való kapcsolattartás új lehetőségeit”

A szórakoztatás jövőjét építjük, ahol mindenki élvezni fogja saját virtuális élményeinek létrehozását és megosztását – jelentette ki Arthur Madrid, a Sandbox vezérigazgatója és társalapítója” – A Sandbox ikonikus kultúrát hoz létre Snoop Dogg közreműködésével, megsózva NFT-kel és virtuális élményekkel. Snoop földje decentralizált; 100%-ban az övé, hogy az ő kreatív zsenialitása révén fejlődjünk.”

A Sandbox szeptember 30-án földértékesítést tart, ami által a szerencsés résztvevők a rapper szomszédságába telepedhetnek le. Snoop pedig már izgatottan várja, hogy új virtuális palotájába tengesse életét rajongóival:

Mindig keresem a rajongókkal való kapcsolattartás új lehetőségeit, amit pedig a Sandbox projekttel hoztunk létre, az a virtuális világ, az NFT-k és az exkluzív koncertek jövője. Friss, Dogg stílusú NFT-kel érkezünk, melyeket a felhasználók belevihetik játékaikba, hogy egy magasabb szintre emeljék az online világ élményét” – jelentette ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.