Carlos is back! Herbalife és Haven a Bitconnect után. Mindenki pániksell

Aki kicsit is nyomon követte a Bitconnect múlt évi alakulását, annak ismerős lehet e sudár bronxi El Chapo:

Aki ezek után nem ismerné a Bitconnect-et annak pár szóban: ugyanaz, mint a magyar Firstcoin vagy a Smart Crypto Note. Akinek még ezek után sem rémlik, akkor van egy grátisz-szavunk rá: Ponzi.

A videón látható pénzügyi géniusz pedig a Bitconnect hitelezőplatform egyik lelkes közvetítője volt, aki feltehetően szuperül keresett pár ezer befektető behúzásával, nem említve a mögötte felsorakozó úriembereket és hölgyeket. Itt a lista teljessége végett megemlítenénk a notórius Trevon James-t is, akire a fél Bitconnect-el befürdő banda szájkosarat, de legalább egy kötelet szeretne a nyakába tudni. Azt is rebesgetik halkan a madarak, hogy Magyarországon, egy a kriptós körökben ismertebb egyén is egy Bitconnect videóval kezdte passzív (sic) pályafutását.

Carlos a Bitconnect zuhany után egy igazi Warren Buffet-é avanzsálódott, na nem mert annyira felvitte a Bitconnect Ponzival keresett pénz a dolgát, hanem mert rájött, hogy az egész kriptós felhajtás egy Ponzi, legyen szó bitcoinról, ethereumról, bitcoin cashről (na jó, itt tán van némi igazság) … Carlos megvilágosodott. Novemberben egy nagyobb bitcoin bukta után már ki is jelentette, tudja mikor lát átverést a piacokon:

A wazza, wazza embert folyamatosan ekézik a kriptósok a közösségi médiákon, egyesek szerint a legpontosabb indikátor arra, mely projekteket kell fényévekre elkerülni, antiárfolyam jelzője még a CNBC amerikai hírcsatornáét is lepipálja. De ez ne tántorítja el kriptoközösségünk ikonját, Carlos ‘Hey, Hey, Hey’ Matost, hogy pionírként fennhangon hirdesse Twitterén a következő aranytojást tojó projektjeit.

Ami nem más, mint Herbalife! Is. De az csak inkább a Rubint Rékás vonal erősítése miatt került fel Mr. Matos Twitter fiókjára. Tehát az új bölcsek köve Matos szerint a Haven protokoll és életre szóló frigyét a projekttel egy impozáns tetoválással tette feledhetetlenné.

Ezzel még nem is lenne gond, hisz sok olyan kriptós van aki egy proof-of-tetkóval örökíti meg projekthűségét, de a Havennel (XHV) van egy kis probléma. A projekt kapcsán a napokban jött ki a hír, hogy az egyetlen árva anonim fejlesztőjük lelépett a hozzáféréssel a kódtárhoz és ezért állnak a fejlesztésekkel már hónapok óta. A hírt az egyik marketingesük szellőztette meg a Discordon, aki egyben bejelentette távozását is.

A csattanó a végén az lenne igazán, ha kiderülne, hogy Carlos volt az anonim Haven fejlesztő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük