Chainlinkkel is lehet fizetni a Travalán – a pandémia ellenére kiváló hónapot zárt a foglaló oldal

Az úttörőnek számító kriptobarát foglalási szolgáltató, a Travala (AVA) bejelentette, hogy mostantól a náluk foglalt utazásért már Chainlinkkel is lehet fizetni. A pandémia és az utazási korlátozások ellenére 187%-kal nőtt a cég bevétele 2020 februárjához képest.

A Travala.com bejelentette, hogy mostantól Chainlink natív tokent is elfogad a platformján foglalt utazások és szállások ellenértékeként. A Travala (AVA) kriptobarát foglaló oldal a Twitteren osztotta meg a hírt, miszerint a cég 90 000 desztináció 3 millió szállásáért és utazási szolgáltatásáért LINK-kel is lehet fizetni.

A Travala ezzel már több mint 40 kriptovalutát fogad el. A felhasználók fizethetnek a platform szolgáltatásaiért a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptovalutákkal, a bitcoinnal és az Ethereummal is, de a felület szívesen látja a Monero-t, a Cardano-t vagy a Zilliqa-t is, emellett pedig támogatja a különféle kriptofizetési rendszereket, beleértve a Binance Pay-t, a Crypto.com Pay-t és a Swipe Card-ot is.

A pandémia ellenére arat a Travala, több mint egymillió dollár bevétele lett februárban

A Travala nemrégiben nyilvánosságra hozta a havi jelentését, mely szerint 2021 februárjában 1 055 562 dollárra tett szert. Ez az jelenti, hogy 187%-kal nőtt a bevétele 2020 februárjához képest. A cég foglalásainak több mint felét a Travala saját kriptovalutája, az AVA, a bitcoin, az Ethereum, az USDT és a BUSD fizetések tették ki.

Az összes foglalás 68%-át fizették kriptovalutákkal, a hagyományos bankkártyás foglalások száma viszont elenyésző volt, az utazások mindössze 17%-ához használtak bank-és hitelkártyát a felhasználók. Az oldalon keresztül a legtöbb szállást Franciaországban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Arab Emírségekben, Mexikóban és Kanadában foglalták le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.