COVID-oltás után elhunyt ápoló, kihalásra ítélt benzines autók, bitcoinbányászat videokártyával – Ezek voltak a januári kedvenceitek

Véget ért 2021 első hónapja, amelyben ismét rengeteg érdekes témával foglalkoztunk. Ha esetleg lemaradtál volna, olvasd el január legnépszerűbb cikkeit! Megnyitáshoz kattints a képre!

1.Meghalt egy portugál egészségügyi dolgozó a COVID-oltás beadása után

Egy 41 éves portugál egészségügyi dolgozó két nappal a Pfizer koronavírus elleni vakcinájának beadása után rejtélyes körülmények között meghalt. A boncolás megtörtént, az orvosok állítják, a nő halálának nincs köze az oltáshoz, de a halál okát nem akarták elárulni.

Portugália oltás

2.Letartóztattak egy nőt Angliában, amiért egy üres kórházról posztolt videót az interneten

A nő egy kórházban készített videót, ami meglepően üres volt. A felvételt később megosztotta a közösségi médiában, ahol vegyes érzelmeket váltott ki a felhasználókból.

Gloucestershire Royal Hospital

3.Ne is álmodjunk utazásról, ha májusig nem kapjuk meg a koronavírus-vakcinát

Egyre több légitársaság és utazási iroda jelenti be, hogy csak COVID-oltással lehet náluk utazást foglalni. Kockáztatják a csődöt vagy enyhítenek a szabályon?

Saga

4.Kihalásra vannak ítélve a benzines autók – állítja a Renault vezérigazgatója

Az Unió Euro 7-es szabványának a benzines és a dízel autók nem tudnak majd megfelelni. Az Európai Bizottság olyan normákat állított az autógyárak elé, amik fizikailag megoldhatatlanok.

Renault benzines

5.Sebestyén Balázs megint szót ejtett a BTC-ről az elfelejtett jelszó kapcsán

A népszerű reggeli rádióműsorban Rákóczi Feri, Vadon Jani és Sebestyén Balázs egy német programozóról beszélt, aki 7002 bitcoint tárol egy tárcán, de nem tud hozzáférni, ugyanis nem emlékszik a kulcsára. Balázsék

6.300 tudományos tanulmányt törölt a vuhani víruslabor – egyre gyanúsabb az intézet

A vuhani víruslaborból 300 fontos, tudományos anyag tűnt el a WHO emberinek érkezése előtt. A Batwoman becenévre keresztelt vuhani virológus különféle denevérektől vett mintákkal kísérletezett. Lehet, hogy ő a járvány kulcsfigurája?

Vuhan laboratórium

7.A kínai légierő egy amerikai hadihajó megtámadását szimulálta

A kínai védelmi miniszter figyelmeztette Tajpejt még múlt hét csütörtökön, hogy a Tajvan függetlensége háborút eredményezhet.

A kínai légierő egy amerikai hadihajó megtámadását szimulálta

8.Újabb csapás a Bitcoin kínálatra: a Grayscale 3x annyi bitcoint vásárolt decemberben, mint amennyit kibányásztak

A Grayscale intézményi befektetőknek indirekt BTC kitettséget kínáló pénzügyi szolgáltató teljes kezelt kriptovaluta eszközállománya átlépte a ~20 milliárd dollárt.

A SEC bekeményít a digitális eszközökkel szemben, most ehhez keresi partnereit

9.Kriptovaluta bányászat videokártyával 2021-ben: megéri?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mégis hogyan tudna pénzt keresni a digitális eszközökkel? Erre a legkézenfekvőbb válasz, hogy a videokártyáik bőgetésével bányászatba kezdenek.

kriptovaluta bányászat videokártyával

10.Több, mint 4 millió dollárnyi bitcoint talált egy Redditor a nagypapa házában

Egy Redditor beszámolója szerint 127 bitcoint tartalmazó tárcához találta meg privát kulcsot a nagypapa házában. Az érmékhez már több, mint 8 éve nem nyúlt senki.

Redditor 4 millió dollárnyi bitcoint talált a nagypapa házában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.