Egy startup évi 30% hozamot kínál azért, hogy tartsd a kriptód

  • 25
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Battlestar Capital stake startup akár 30 százalékos hozamot is kínál évente azért, hogy ne add el a kriptopénzed.

A Battlestar ennek érdekében a kriptovaluta hitelezőplatform Celsius Networkkel állt össze, hogy nagyszabású és jövedelmező stakelési szolgáltatásnyújtásba kezdjen. A közleményük nem ad túl részletes támpontot a becsült megtérülés eloszlására, ám a honlapjuk állítása szerint minimum 5% hozamot garantálnak bármely stakelhető kriptóra.

A stakelés lényege (eredete a proof-of-stake konszenzus algoritmus elterjedésének köszönhető), nevezhetnénk simán csak hodlizásnak is azzal a különbséggel, hogy (csúnya szóval) szabályos időközönként vagy blokkonként “kamatban” részesülsz amiért tartod a coinjaidat.

“A legtöbb letétkezelő játékos nem törődik a stakeléssel mialatt a legtöbb stakelő befektetú kerüli a letétkezelő ügynökségeket a kockázatok miatt. A Battlestar stratégiailag ötvözi a kettőt egy fedél alatt,” magyarázta Meltem Demirors, a vállalat tanácsadója.

Battlestar Capital CEO Adam Carver hozzátette:

“A bitcoin 85%-os esése után a befektetők diverzifikálnák a portfóliójukat azzal, hogy más coinokat stakelnek. A PoS érmék jövedelmező módszert jelentenek a befektetőknek – beleértve a bitcoin maximalistákat is arra, hogy passzív jövedelemben részesüljenek.”

A startup támogatott stake coinjai

Celsius Network célja, hogy legalább 5 PoS coint tudjon hozzáadni (például tezos, zcoin, decred, horizen és cardano) a 17 digitális eszközportfóliójához a következő 3 hónapban.

A “Battlestar hozzáférhetőbbé teszi a masternodeok hosztolását, mint például a Zcoin Znodesét,” magyarázta Reuben Yap COO.

A Battlestar közleménye szerint már 2017 decembere óta vesz részt PoS hálózatok fenntartásában, miután az alapítók kifejlesztettek egy sor algoritmust a stake jutalom optimalizálására.

A poslist oldalán megtaláljátok a legjövedelmezőbb PoS kriptovalutákat, ha netán a passzív jövedelmet preferáljátok a bányászat vagy a kriptodeviza piaci volatilitás helyett.

Ezt stakelt inkább! Töltsd le a BRAVE böngészőt és keress BAT tokeneket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.