Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ázsiai Blokklánc Hajókörút – Tudomány és kikapcsolódás a mesés Thaiföldön

2018.01.15. - 2018.01.19.

Ázsiai Blokklánc Hajókörút

Kiváló lehetőség, hogy Te is részese legyél a blokklánc technológia forradalmi újjításainak ráadásul egy csodálatos helyen.

Ázsiai Blokklánc Hajókörút

Világszerte egyre többen beszélnek a blokklánc technológiáról mostanában. A technológia már most is bőséges lehetőséget nyújt azoknak, akik valamilyen formában kapcsolódnak a pénzügyi szektorhoz.

Ismert techipari szakértők a konferenciánMint a téma iránt érdeklődő Olvasónk, aki egyben akár kereskedő, bányász, startupper, vállalkozó, evangelista, szeretnénk felhívni a figyelmedet az Ázsiai Blokklánc Hajókörútra, mely 2018. január 15 és 19 között kerül megrendezésre. Ez lesz az eddigi legnagyobb blokklánc konferencia egész Ázsiában. A konferencia fő célja, hogy bemutassa a technológia praktikusságát, felhívja a figyelmet különlegességére és kényelmére. Emellett pedig kiváló lehetőség arra, hogy befektetőkkel és hasonló érdeklődésű partnerekkel találkozzatok a folyamatosan fejlődő szektoron belül. A hajókörút során nagyszerű alkalom adódik a kapcsolatépítésre és a legújabb innovációk megvitatására.

Az út le fog nyűgözni!

A hajókörút Szingapúrból indul január 15-én 17:00 órakor. A vendégeket a káprázatos tengeri hajó, a Royal Caribbean szállásolja el az út során. Szingapúr mellett olyan lélegzetelállító állomásokat érint az út, mint Penang, Malajziában és Phuket Thaiföldön. Az út során csodás élményekkel gazdagodhatsz és az elsőosztájú szórakozás is garantált. A partik és a fine dining vacsorák pedig garantálják, hogy minden vendég megtalálja magának azt amit szeretne a Malakka-szoros türkizkék vizein.

Rengeteg információ egy feledhetetlen élmény keretein belül

Thai Blokklánc Konferencia egy pirvát strandonA kikapcsolódás és a szórakozás mellett az Ázsiai Blokklánc Hajókörút számos szakmai előadást és kurzust is tartogat. A vendégek olyan témákban búvárkodhatnak, mint a blokklánc technológiai trendek, kriptopénzek, ICO befektetések, technológiai alkalmazások az ingatlan szektor, a logisztika és az állami szféra területén. A befektetésekkel és ICO-val kapcsolatos eseményeket egy külön erre a célre fenntartott teremben lehet majd megtalálni. Az esemény 3 nap konferenciából fog állni, ahol az egymás mellett párhuzamosan különböző témákban folynak majd a beszélgetések és előadások a hajó különböző termeiben.

Ezen felül pedig egy különleges, Thai Blokklánc Konferencia is megrendezésre kerül egy teljesen privát strandon, Phuketen. Ha nem akarsz a hajókörúton részt venni, de érdekel az esemény, a rendezvényre külön is megvásárolhatóak a jegyek. Az Ázsiai Blokklánc Hajókörút minden vendége automatikusan ingyen részt vehet a thai konferencián is.

Bővítsd a blokklánc tudásod az iparág legjobb előadóitól!

Szakmai előadások a minőségi szórakozáshozAz eseményen több, mint 600 iparági szereplő vesz majd részt a világ minden tájáról. Élj a lehetőséggel, hogy megismerd a legújabb trendeket a világ 50 legismertebb előadójáról. Tone Vays, Mark van Rijmenam, Charlie Shrem és Bill Barhydt már visszajelzett, hogy előadóként részt vesz az eseményen, hogy megosszák a tapasztalataikat és tudásukat a közönséggel. Az előadók az Ázsiai Blokklánc Hajókörút és a Thai Blokklánc Konferencia eseményén is a világ legelismertebb szakemberei közül kerültek ki.

Az esemény szervezője a CoinsBank – a blokklánc szolgáltató, mely kriptopénz tárca mellett, bitcoin betéti bankkártyát is kínál amellett, hogy kriptopénz kereskedésre privát és céges számlán keresztül is lehetőséget teremt.

További információk megtalálhatóak a honlapon ahol a hírlevélre is fel lehet iratkozni: https://coinsbank.com/cruise-asia

Brave böngésző: gyors, reklámmentes internetezés

Részletek

Kezdés:
2018.01.15.
Vége:
2018.01.19.
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://coinsbank.com/cruise-asia

Szervező

Coinsbank
Telefon:
+442036088233
Honlap:
https://coinsbank.com

Helyszín

Hajókörút
Szingapúr
Brave böngésző: gyors, reklámmentes internetezés