Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jön a Wozniak Bécsbe! WeAreDevelopers elhozza Steve Wozniak-ot Európa legnagyobb fejlesztői konferenciájára

2018.05.16. @08:00 - 2018.05.18. @19:00

WeAreDevelopers cover

A WeAreDevelopers világkongresszus Európa legnagyobb fejlesztői konferenciája, májusban kerül megrendezésre a bécsi Austria Center központban. Steve Wozniak, az Apple társalapítója és egyben számítógépes pionír már megerősítette részvételét az eseményen.

Bécs – Idén az európai fejlesztői közösség Bécsben, a WeAreDevelopers konferencián dzsemborizik 4000 nemzetközi látogatóval közösen. Az esemény előadói pedig olyanok lesznek, mint egy celeb ki kicsoda válogatás a techiparban: John Romero (id Software), Joel Spolsky (Stack Overflow, Trello), Preethi Kasireddy (Sapien), Håkon Wium Lie (CSS feltaláló), Rasmus Lerdorf (PHP feltalálója), Felix Krause (Google) és még sok mások, nemzetközi és helyi előadók egyaránt fellépnek a akciódúsra tervezett kétnapos programot.

A WeAreDevelopers társalapítói – Sead Ahmetovic, Benjamin Ruschin és Thomas Pamminger szervezőknek nagy elvárásaik vannak a 2018-as eseménnyel kapcsolatban: 8 000 – 10 000 résztvevőt várnak Bécsbe és persze Steve Wozniak is ott lesz, hogy előadást tartson.

Wozniak, akit “A Woz”-nak is becéznek, az Apple Inc. egyik alapítója, ami a világ egyik legnagyobb vállalata, és egyben a személyi számítógép egy típusának szerencsés apja.

A korábbi pozitív tapasztalatainak hatására John Romero (Doom, Quake, Wolfenstein 3D) is újra ellátogat a 2018-as eseményre, akit elkísér rocksztár felesége, Brenda is. Sok más prominens személyt várnak Bécsbe, köztük Renaud Visage (Eventbrite társalapító), Angie Jones (Twitter), Feross Aboukhadijeh (Webtorrent), Nick Shadrin (Nginx) és Jina Anne (Amazon) személyében. A felsorolt személyek már megerősítették részvételüket.

Thomas Pamminger, WeAreDevelopers társalapító, egy tippel zárja előadói meghívóját: ”Minden fejlesztőt örömmel várunk a konferenciára, hogy előadásában megossza know-how-ját más fejlesztőkkel.”

WeAreDevelopers csapat

A WeAreDevelopers december elején csatlakozott az uniós Digital Skills and Jobs Coalition kezdeményezéshez azért, hogy még tovább növelje a program diverzitását. Jelenleg a beszélők 60%-a hölgy előadó lesz.

De miért lehet érdekes a Bitcoin Bázis Olvasói számára a kongresszus? A 10 különböző témába kategorizált előadások egyikben (‘A Jövő Technológiái’) a blokklánc technológia fejlesztések is szóba kerülnek. A bitcoinosok számára két figyelemre méltó előadó is ott lesz a rendezvényen: Andreas M. Antonopoulos, nyílt blokklánc technológia szakértő és bitcoin evangelista, valamint Alex Sevchenko a Bitfury ASIC bányász és chipgyártó cégtől. A Ripple iránt érdeklődőknek pedig Stefan Thomas a technológiai részleg vezetője fog beszélni a banki blokklánc technológiai alkalmazások jövőjéről.

WeAreDevelopers világkongresszus 3 napon keresztül tart május 16. és 18. között Bécsben, több mint 8 000 fejlesztővel és 10 különböző témával. Early bird jegyek kaphatók 299€ eurós áron (ami később a helyszínen 799€ euró lesz).

SŐT! A WeAreDevelopers és a Bitcoin Bázis csapata szerint mindenkinek érdemes egyszer olyan bitcoinos nagyágyúval találkozniuk, mint Antonopoulos ezért további 15% kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni a BITBAHU15 promóciós kód beírásával.

Jegyek kaphatók a www.wearedevelopers.com/congress linken.

Találkozzunk Bécsben!

☢️A Facebook egy héttel ezelőtt elérhetetlenné tette a BitcoinBázis szabályosan működő oldalát! A döntés ellen már fellebbeztünk, de amíg nincs változás, kérjük, oszd meg közvetlenül is a cikkeinket. Megosztásoddal segíted életben tartani a BitcoinBázist a közösségi média oldalakon. Köszönjük!☢️

Részletek

Kezdés:
2018.05.16. @08:00
Vége:
2018.05.18. @19:00
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.wearedevelopers.com/

Szervező

WeAreDevelopers GmbH
E-mail:
vienna@wearedevelopers.com
Honlap:
https://www.wearedevelopers.com/about/

Helyszín

Austria Center Vienna
Bruno-Kreisky-Platz 1
Bécs, 1220 Ausztria
Telefon:
+43 1 260690
Honlap:
https://www.acv.at/