Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

BlockShow 2018 – Felzavarjuk Európa nyugalmát a kontinens legnagyobb konferenciájával

2018.05.28. @07:00 - 2018.05.29. @18:15

BlockShow 2018

Két hónappal a szingapúri BlockShow konferencia után újra Európa partjainál a BlockShow 2018 csapat, hogy elhozza Európa és a földkerekség legnagyobb blokklánc és kriptopénz konferenciáját, bemutassa a legforróbb blokktech innovációkat, trendeket és sztorikat.

A konferencia időpontja május 28-29-re van kitűzve és a szervezők nem akartak túlzottan messze menni a korábbi európai konferencia helyszínétől, ugyanis München után Berlinben kerül megrendezésre.

Miért pont Berlin, kérdezhetnénk? Berlin az egyik legaktívabb és legjelentősebb európai fintech és blokklánc technológiai főváros, amely mellett startupok, kockázati tőkebefektetők és innovatív vállalkozások hada rendelkezik székhellyel, nem beszélve a trendi startupbarát környezetről.

BlockShow 2018 – Kicsit megnőttünk!

A korábbihoz hasonlóan a BlockShow bemutatja a legérdekesebb blokktech applikációkat, legfrissebb trendeket minőségi tartalmat kínálva és persze bőven nyújt alkalmat hálózat- és üzletépítésre is a résztvevőknek. A BlockShow egyre nagyobb és aktívabb a blokklánc témájú konferenciák terén és bőven kínál elfoglaltságot az összes vendégnek.

A májusi BlockShow Európa konferenciára több mint 3 000 résztvevőt várunk és a kiállítóteremben több mint 150 startup projekt termékei és szolgáltatásai lesznek megtekintehetők miközben már több mint 120 szervezet és vállalat biztosította támogatásáról a szervező csapatot. Az idei konferencia kétszer akkora mint a múlt év novemberi és átlagban ötször nagyobb mint a Müncheni volt múlt év áprilisában.

Fókuszban

A BlockShow Európa bemutatja a legígéretes blokktech cégek eredményeit, friss projekteket, valamint gazdag és sokoldalú betekintést nyújt olyan iparágakba, ahol a blokklánc globális iparági tényezővé válhat a jövőben: ilyen például a dolgok internete (IoT), mesterséges intelligencia, kiberbiztonság, szavazás és választások stb. Egyben nagy megtiszteltetés is számunkra, hogy a központi bankok és az európai kormányok képviselői is ellátogatnak az eseményre, akik megosszák álláspontjukat és elképzelésüket a blokklánc technológia állami felhasználásáról.

Blokklánc technológiai szakértők többsége szerint 2018 a blokklánc technológiai szabályozás éve lesz, így a BlockShow konferencia is nagy terjedelemben fog foglalkozni a kérdéssel. Az a célunk, hogy egyensúlyon és méltányosságon alapuljon a globális blokklánc szabályozás, és a konferencia igyekszik hozzájárulni az ez irányú törekvésekhez.

A BlockShow Európa 2018 több mint 70 nemzetközileg elismert előadót és szakértőt hívott meg az eseményre. Az előadók közt lesznek banki, intézményi háttérrel rendelkezők a megannyi globális iparág képviselői mellett: az előadások, párbeszédek és panelbeszélgetések mind arra törekednek, hogy magas minőségű, tudás-alapú és érdekfeszítő témákat boztosítsanak a hallgatóknak. Álljon itt pár neves előadó:

  • Llew Claasen – kockázati tőkebefektető és ügyvezető a Bitcoin Alapítványnál
  • Milan Sallaba – Deloitte Consulting partner
  • Ahmed Syed – az SAP innovációs osztályának vezetője
  • Ivan Liljeqvist – Ivan On Tech bokklánc véleményvezér és előadő
  • David Lee – LeftCoast tanácsadó és ügyvezető, professzor és vállalkozó
  • Dr. Julian Hosp – TenX társalapító és elnök
  • Joern Leogrande – Wirecard AG, Innovation Labs ügyvezető igazgató
  • Ildar Fazulyanov – Well Inc. ügyvezető és alapító
  • Eugéne Etsebeth – Sybrin fizetési és ACH / központi bankok üzletág vezetője

És ez még csak a kezdet amit. Minden évben arra törkekszünk, hogy a BlockShow Európát showelemekkel megtűzdelve olyan eseményt varázsoljunk, ami túlmegy a száraz szakmai vitákon. Még több kiállítási terület, még több networking lehetőségek és még több szórakozási lehetőség. A Startup versenyünk nem csak számunkra, de minden résztvevőnek és versenyzőnek izgalmas szórakozás: 2018-ban folytatjuk a hagyományt, hogy olyan blokklánc alapú vállalkozásokat mutassunk be, amelyek valami maradandót szeretnének alkotni a szektorban. Amennyiben blokklánc technológiai vállalkozó vagy, akkor itt a helyed!

Szakértői vélemények

A BlockShow indulása óta több mint 100 blokklánc technológiai szakértőnek és 400+ vállalkozásnak biztosított platformot. Páran megosztották gondolatukat a BlockShow eseményről:

A BlockShow szuper. Rengeteg esemény van az Egyesült Államokban és ez volt az első kiruccanásom Amerikán kívülre az elmúlt 4 évben és olyan eseményt kellett választanom, ami minőségi. A CoinTelegraph nem új az iparban, velünk vagytok évek óta. Szóval nem arról van szó, hogy jön pár új vállalkozás és szervez pár eseményt miközben nem is értik a lényeget és alapötletet a technológia mögött. Számomra egyértelmű: tudnod kell honnan jössz ahhoz, hogy tudd hova tartasz. Szóval nagyszerű választás volt leszervezni a BlockShow eseményt. Szuper fantasztikus és izgalmas volt. – Charlie Shrem, Bitcoin Alapítvány és CryptoIQ alapító

 

Nagyszerűen összerakott esemény volt! A BlockShow csapata kiválóan vette az akadályt mikor arra kértük őket, hogy had vigyük fel a Lamborghini-t is a színpadra. A bemutató során kiváló alkalom nyílt, hogy elmagyarázzuk a termékünket a résztvevőknek. Kiválóan tudtunk networkingelni, hogy a Blockshow előtti és utáni partiról ne is beszéljünk. Nagyon lenyűgözött az extra erőfeszítésű, amit a grafikai megvalósításra helyeztek. Igazi CT és Blockshow stílusban készültek. Óriási három napunk volt és már alig várjuk a következő BlockShow konferenciát! Szép munka. – Sheree Ip, BitCar jogi és blokktech fejlesztés

A mai naptól fogadjuk a regisztrálókat a BlockShow Europe 2018 konferenciára! Regisztrálj és tudj meg többet a BlockShow Európa hivatalos honlapjáról. Továbbá ne felejtsd el aktiválni minden Bitcoin Bázis olvasónak járó 20%-os jegyvásárlási kedvezményt a 20BLOCKSHOW promóciós kód beírásával!

JEGYVÁSÁRLÁS: https://blockshoweurope.com/buy-tickets/

Találkozzunk Berlinben!

Részletek

Kezdés:
2018.05.28. @07:00
Vége:
2018.05.29. @18:15
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://blockshoweurope.com/

Szervező

THE CHAIN CENTURY LIMITED
Telefon:
+4 420 390 55 511
E-mail:
hi@blockshow.com
Honlap:
https://blockshoweurope.com

Helyszín

Estrel Berlin Hotel & Congress Center
Sonnenallee 225
Berlin, 12057 Németország
Telefon:
+49 30 68310
Honlap:
https://www.estrel.com/en/home.html