Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fókuszban a kriptogazdasági trendek és reguláció az április 4-ei németországi blokklánc és bitcoin konferencián

2018.04.04.

németországi blokklánc

Április 4-én Tallinn után Berlin ad helyet a soron következő blokklánc és bitcoin konferenciának. Az esemény házigazdája a több mint 20 blokklánc technológia témájú konferencia állomást felölelő Smile Event eseményszervező. Nemzetközi szakértők a világ minden tájáról azért vesznek részt az egynapos konferencián, hogy megtárgyalják a kriptogazdaság legfrisebb trendjeit.

A németországi blokklánc és bitcoin konferencia Európa egyik legnagyobb platformja azok számára, akik mélyebb ismereteket szeretnének szerezni a blokklánc szektorról és a kriptogazdaság helyzetéről, üzlettársakat keresnek startupjukhoz, cégüket, terméküket kívánják reklámozni vagy tudásukat szeretnék továbbadni az egyre növekvő kriptoközösségnek. Az eseményen alkalom nyílik a befektetők számára ICO projektek közül válogatni.

Konferencia

Az előadók kulcsfontosságú témákra fókuszálnak: blokklánc felhasználás az üzletben, kriptopiacok állami szabályozása, ICO indítása. A hallgatóság praktikus információt kap a modern technológiák üzleti integrálásáról, egy token értékesítés lefolytatásáról és a legálisan működtethető kriptogazdasági vállalkozás feltételeiről.

A németországi blokklánc konferencia fontosabb pontjai:

  • Peter Mitchell és Christopher Murrer jogi szakértők a zürichi Baker & McKenzie munkatársai. Tapasztalt jogászként elmondják mi vár az európai vállalkozásokra az adatvédelmi szabályozás kialakítása után.
  • Meinhard Benn az 50 legbefolyásosabb személy a berlini blokklánc szférában, a SatoshiPay alapítója. Előadását a kriptopénz walleteknek szenteli.

Kiállítási terület 

Az előadásokon kívül a németországi blokklánc és bitcoin konferencia látogatói blokklánc ipari vállalkozások termékeivel és szolgáltatásaival is megismerkedhetnek. Többek között szoftver- és hardver megoldásokkal találkozhatnak a kriptopénz bányászat, blokklánc fejlesztés, kereskedés, pénzügy és marketing szolgáltatások területéről.

Kövesd az esemény kapcsán felröppenő friss híreket és a teljes program elérhető a németországi Blokklánc és Bitcoin Konferencia hivatalos honlapján.

Részletek

Dátum:
2018.04.04.
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://germany.bc.events/

Szervező

Smile Expo
Telefon:
+420 234 280 626
E-mail:
client@smileexpo.eu
Honlap:
https://smileexpo.eu/en/

Helyszín

InterContinental Berlin
Budapester Str. 2
Berlin, 10787 Németország