Ethereum (ETH) és Cardano (ADA) akár 20%-os növekedést is mutathat az év vége előtt

A kriptopiac jelenlegi állapotát jelentős ingadozások és kiszámíthatatlanság jellemzi. A Bitcoin közelmúltbeli 36 000 dollár alá süllyedése hullámzó hatást váltott ki, ami hatással volt az általános piaci hangulatra, és volatilitást okozott a különböző digitális valutákban. Az Ethereumot (ETH) és a Cardanót (ADA) is érintették ezek a piaci elmozdulások, saját fel- és lejtmenetet tapasztalva az értékelésben. A ScapesMania (MANIA), bár újabb szereplő a területen, egyedi megközelítésével és ígéretes előértékesítési teljesítményével egyre nagyobb figyelmet kap.
A jelenlegi körülmények között mindenki arra kíváncsi, hogy az Ethereum (ETH) és a Cardano (ADA) rendelkezik-e azzal a képességgel, hogy még az év vége előtt 20%-os ugrást tegyen. Még ha a számok jónak is tűnnek, más, rendszerszintűbb problémák is vannak a háttérben. Ha tudni szeretné, mi fog történni ezután, és hogyan illeszkedik ebbe a ScapesMania (MANIA), olvasson tovább.

ScapesMania (MANIA): Új versenyző bukkan fel

Számos kripto szakértő a ScapesMania-t választja a 2023-as év legjobb új projektjének. Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy az előértékesítés során számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál a tulajdonosoknak.

A gyors potenciális nyereséget kereső intézményi és kisbefektetőknek érdemes lehet megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát. Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam várhatóan az egekbe fog szökni, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat. Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes lehet tartani. Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150 000 dolláros ajándék, a közösségi médián keresztül terjedő hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania folytatni fogja győztes útját, így érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz az elővételhez kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Ethereum (ETH): A növekedés és a volatilitás egyensúlya

A kriptopiacot a BlackRock Ethereum ETF-jének a SEC-hez benyújtott legutóbbi bejelentése tartja lázban. Ez a fejlemény jelentős előrelépést jelent a kripto és a hagyományos pénzügyek integrálásában, ami a piaci dinamika és a befektetői hangulat fejlődését jelzi. A potenciális optimizmus ellenére az ETF kritikát váltott ki, különösen a Bitcoin maximalisták részéről, akik ezt a bővítést a Bitcoin kriptopiaci elsőbbségétől való eltérésnek tekintik.

Az Ethereum (ETH) árfolyama 1603 és 1946 dollár közötti tartományban ingadozott. A 10 napos és a 100 napos mozgóátlag 2022, illetve 1712 dolláron áll, ami némileg volatilis piaci helyzetet jelez. A legfontosabb támaszszintek a 1047 és 1390 dollárnál, míg az ellenállási szintek a 2077 és 2421 dollárnál figyelhetők meg.

A BlackRock Ethereum ETF a kritikái ellenére aláhúzza az Ethereum (ETH) iránti növekvő intézményi érdeklődést, ami potenciálisan növeli a piaci jelenlétét. A jelentős piaci szereplők szkepticizmusa, a mozgóátlagok és ellenállási szintek által kiemelt inherens volatilitás azonban óvatos optimizmusra utal.

Cardano (ADA): Innovációval felpezsdülve

A Cardano (ADA) legutóbbi emelkedése 0,4100 dollárra, ami április óta tartó csúcs, jelentős figyelmet irányított a Cardanora (ADA). Ez az emelkedés, amely a kriptopiac szélesebb körű emelkedésének része, a piaci kapitalizációját 13 milliárd dollár fölé repítette. A Cardanón belüli virágzó DeFi ökoszisztéma, amelyet a Cardano (ADA) Total Value Locked (TVL) jelentős növekedése bizonyít, figyelemre méltó fejleményt jelez. A DeFi dAppok robusztus teljesítménye a Cardano (ADA) hálózaton, a TVL jelentős növekedésével, alátámasztja a DeFi növekvő vonzerejét és hasznosságát.

A Cardano (ADA) ársávja jelenleg 0,253 és 0,318 dollár között mozog. A 0,371 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 0,277 dolláros 100 napos mozgóátlag egy átalakulóban lévő piacot tükröz, amely potenciálisan további növekedésre készül. A 0,150 és 0,214 dolláros támaszszintek, valamint a 0,343 és 0,408 dolláros ellenállási szintek egy olyan piacot ábrázolnak, amely egy lehetséges emelkedő trend határait teszteli.

A Cardano (ADA) árfolyamának emelkedése, valamint a határidős piacon tapasztalható bikás hangulat azt sugallja, hogy a befektetők egyre jobban bíznak a potenciáljában. A DeFi alkalmazásainak folyamatos fejlesztése és sikere tovább szilárdíthatja piaci pozícióját.

Összegzés

A kriptopiac jelenleg a bizonytalanság és az ingadozás fázisában van, amelyet nagyban befolyásolt a Bitcoin közelmúltbeli árfolyammozgása. Az Ethereum (ETH) és a Cardano (ADA), a piac két kiemelkedő szereplője, jelentős nyereségre utaló potenciált mutat. Az Ethereum (ETH) Ethereum ikon ETH PRICE profitál a növekvő intézményi érdeklődésből és a hagyományos pénzügyekkel való növekvő összefonódásból, bár szkepticizmussal és piaci volatilitással szembesül. A Cardano (ADA) a közelmúltban megugrott értékével és az erősödő DeFi ökoszisztémával ígéretes növekedési potenciált mutat, meglovagolva a pozitív piaci hangulat hullámát. Vajon képes lesz-e a 20%-os emelkedésre az év végéig? Az ígéret megvan.

A ScapesMania (MANIA), mint újonc, egyedi megközelítéssel és sikeres előértékesítéssel építi útját, azzal a céllal, hogy megszilárdítsa pozícióját a versenyképes kriptovilágban. A potenciális ugrása még lenyűgözőbb lehet, hiszen a múltban hasonló helyzetekben jobban teljesített, és a sikerhez szükséges kulcs is megvan.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***