Folytatódhat a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) ralija vagy közeleg a megtorpanás?

A kriptopiac izgalomtól pezseg, miután a Bitcoin Bitcoin ikon BTC PRICE legutóbbi ármozgása a profi kereskedőket is megtréfálta. A dinamikus események közepette az olyan kiemelkedő teljesítményű projektek, mint a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) az erőteljes és tartós növekedésükkel vonzották a befektetők figyelmét. Mindeközben az olyan feltörekvő tokenek, mint a ScapesMania is kezd helyet találni a szektorban.

A tartósan emelkedő pálya idővel elbizonytalaníthatja a befektetőket, akik kétségbe kezdik az eszköz befektetésre való érdemlegességét. Ebben a cikkben megpróbálunk választ adni ezekre a kételyekre. Olvass tovább, hogy betekintést nyerj a Solana (SOL), az Avalanche (AVAX) és a feltörekvő csillag, a ScapesMania jövőbeli kilátásaiba.

Összefoglaló:

  • ScapesMania: A kriptopiac ígéretes új szereplője.
  • Solana (SOL): Ellenállóképességről és növekedési potenciálról tesz tanúbizonyságot, még a szabályozói nyomás ellenére is. Az innovatív hálózati jellemzőknek köszönhetően felülmúlhatja a versenytársakat.
  • Avalanche (AVAX): Erőt és befektetői érdeklődést indukál a friss árfolyam ralija, amit a GameFi szektor pozitív kilátásai tápláltak.

ScapesMania (MANIA): A kriptopénz új határai

Sok szakértő szerint a ScapesMania a 2023-as év egyik legjobb új projektje. A ScapesMania-nak sikerült elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy az előértékesítése során számos bevételi lehetőséget és magas potenciális megtérülést (ROI-t) kínál a tulajdonosoknak.

előértékesítés,

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálni a ScapesMania ajánlatát. Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam potenciálisan az egekbe szökhet, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat. Jelenleg közel 85%-os kedvezmény van a tokenvásárlásra, de ez nem fog örökké tartani. Az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokengazdaságát és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez egy potenciálisan kiemelkedő altcoin, amiből érdemes lehet bezsákolni. Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150 000 dolláros giveaway, a közösségi médián keresztül terjedő hájp, és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania folytatni fogja a győztes útját, így érdemes lehet időben beszállni.

>>> Csatlakozz az előértékesítéshez, most kedvezményesen <<<

Solana (SOL): Rugalmasság a szabályozási kihívások közepette

A Solana rugalmassága a szabályozói ellenőrzéssel és a piaci volatilitással szemben figyelemre méltó volt. Miután a SEC értékpapírnak minősítette a Solana-t az árfolyama lenyűgöző 386%-os emelkedést produkált, ami jól mutatja a szilárd alapokat és a növekvő befektetői bizalmat. A Solana piaci kapitalizációja a novemberi jelentős ugrással gyorsan közelít a Ripple-hez, ami a kriptoszféra egyik kiemelkedő versenyzőjeként jelöli meg a projektet. A piaci kapitalizáció és az árfolyam ilyen mértékű emelkedése többek között a növekvő elfogadottságot és technológiai vonzerőt jelzi.

A Solana (SOL) árfolyamsávja 26,8 és 44,4 dollár között helyezkedik el, míg a 10 napos mozgóátlaga 54,8 dollár, a 100 napos mozgóátlaga pedig 27,2 dollár. Ezek a számok pozitív piaci hangulatra és bullish trendre utalnak. A 15,05 $-nál azonosított támaszszint és az 50,3 $-nál és 67,9 $-nál azonosított ellenállási szintek döntő fontosságúak a Solana árstabilitásának és potenciális növekedési pályájának megértésében.

Figyelembe véve a SOL technológiai előnyét, a növekvő hálózati elfogadottságot és a jelenlegi piaci pozíciót, a folyamatos emelkedő tendencia valószínűsíthető. A szabályozási kihívások azonban hatással lehetnek a növekedésre. Az 50,3 és 67,9 dolláros ellenállási szintek a jövőbeni ármozgások kulcsfontosságú célpontjai lehetnek, a piaci feltételek és a technológiai fejlődés függvényében.

Avalanche (AVAX): Felemelkedés az innovációval

Az Avalanche (AVAX) lenyűgöző növekedést mutatott, különösen a GameFi szektorban, ami jelentős árfolyam emelkedéshez és fokozott befektetői érdeklődéshez vezetett. Az Avalanche árfolyama újra tesztelte a 25 dolláros határt, ami 150%-os növekedést jelentett 30 nap alatt. Ez az emelkedés nagyrészt a GameFi szektor növekedésének és a stakelt tokenek beáramlásának köszönhető, ami erős piaci fundamentumokat jelez.

Az AVAX jelenlegi ársávja 9,4 és 12,6 dollár között mozog. A 10 napos mozgóátlaga 17,6 dollár, a 100 napos mozgóátlaga pedig 10,9 dollár. Ezek a statisztikák volatilis, de ígéretes piaci viselkedést mutatnak. A 4,3 és 7,5 dolláros támaszszintek, valamint a 13,8 és 16,9 dolláros ellenállási szintek döntő fontosságúak a piaci rugalmasság és a potenciális növekedés megértéséhez.

Az Avalanche ökoszisztémán belül a GameFi szektor újjáéledése jelentős szerepet játszott a közelmúltbeli sikerekben. Az újonnan indított GameFi alhálózatok a hálózati aktivitás és a tokenek elfogadásának növekedését eredményezték. Mivel több alhálózat, mint például a DEXALOT és a DFK több tranzakciót dolgoz fel, mint a fő Avalanche C-lánc, ezért a tendencia várhatóan folytatódik, ami tovább növeli az Avalanche vonzerejét. A jelenlegi pályát és a hálózati fejlesztéseket figyelembe véve az AVAX potenciálisan elérheti és meghaladhatja a 30,0 dolláros szintet. A szint elérésében a közelgő GameFi projektek sikerének és a hálózat folyamatos növekedésének kulcsfontosságú szerepe lesz.

Következtetés:

Mivel a kriptopiac bullish hangulatot mutat, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) ígéretes kilátásokkal kecsegtet. A ScapesMania egyedi pozícionálásával és előértékesítési sikerével szintén egy olyan token, amely megérdemli a figyelmet.

Az innovatív játék koncepciójával, figyelemre méltó előértékesítési teljesítményével, nagyvonalú 150 000 dolláros giveaway-el és számos más pozitív tényezővel a ScapesMania további sikereket tartogathat. Minél hamarabb kapcsolódsz be, annál biztosabb, hogy az előtted álló utazás kifizetődő lehetőségeket fog tartogatni.

Oldal: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

**Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**