Itt vannak a legjobb kriptós Black Friday ajánlatok

A Black Friday egy szuper lehetőség arra, hogy hozzájuss rengeteg elektronikai és ruházati cikkhez jóval olcsóbban. De emellett érdemes kihasználni a kriptovalutákra vonatkozó kedvező ajánlatokat is. Mi most összegyűjtöttük a legjobb kriptós Black Friday ajánlatokat, így neked már nem kell órákat keresgéléssel töltened.

TradingView – akár -60%

A TradingView egy nagyon népszerű tőzsdei elemzőszoftver, amely most 60%-kal olcsóbban kínálja a prémium előfizetési csomagját az első hónapban. A prémium egyébként a legdrágább és legtöbb szolgáltatást magában foglaló csomag a cég által kínált előfizetési csomagok közül, tehát érdemes kihasználni a 60%-os kedvezményt. A TradingView az olcsóbb csomagok esetében 40%-os (Pro csomag) és 50%-os (Pro+ csomag) kedvezményt biztosít a Black Friday alkalmából. Az ajánlat részleteiről itt találsz bővebb információt.

Binance – Nyereményjáték

A Binance-nek két Black Friday promóciója is fut párhuzamosan. Az egyik új felhasználóknak szól, a másik pedig a már regisztrált felhasználókat célozza meg. Új regisztrációkor a Binance esélyt ad 40 szerencsés nyertesnek arra, hogy maximum 1000 dollár értékben Bitcoint vásároljon féláron. Egészen december elsejéig tart az ajánlat, így még van idő szerencsét próbálni.

A Binance gondolt azokra is, akik már rendelkeznek a Binance-n fiókkal. Ha hajlandó vagy legalább 1000 dollár értékben kereskedni a tőzsdén, részt vehetsz egy sorsoláson, aminek a nyertesei Bitcoint kapnak vagy 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak Bitcoint.

A Black Friday ajánlatok pontos részleteit itt olvashatod el.

Ledger – akár -40%

A hardveres kriptovaluta tárcákat gyártó Ledger 40%-os kedvezménnyel kedveskedik vásárlóinak. Az ajánlat két hardveres, kriptovaluta tárolására és kezelésére alkalmas tárcára vonatkozik. A Ledger Nano S és a magasabb nívójú Ledger Nano X esetén veheted igénybe a Black Friday kedvezményt november 30-ig.

Trezor – akár -20%

A Ledger egyik konkurense, a Trezor is készült egy különleges ajánlattal. A BLACKFRIDAY2020 kóddal 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a Trezor néhány hardver alapú tárcáját november 29-ig.

Shift Crypto – Különböző ajánlatok

A Shift Crypto-nál is érdemes körülnézned, most kedvezményesen vásárolhatsz a webshopjukból különböző típusú hardver tárcákat.

SuperRare – Licitálj NFT-kre!

A SuperRare névre hallgató platformon most 3 új NFT-t (nem helyettesíthető tokent) bocsátanak aukcióra. A tokeneket Jon Noorlander, 3D animátor alkotta meg.

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük