Játssz velünk és nyerj egy Trezor One-t, hogy biztonságban legyen a kriptód!

Megígértük, most pedig el is hoztuk: ismét nyereményjátékkal jelentkezik a BitcoinBázis csapata! Ha már kellően elmélyültél a kriptovaluták világában, vagy éppen szeretteidet lepnéd meg egy igazán menő ajándékkal, játssz velünk és nyerj ~20 000 forint értékű Trezor One hardvertárcát!

Lemaradtál az előző nyereményjátékunkról? Pánikra semmi ok, de ezt most aztán tényleg ne hagyd ki! Egy-két lépéssel ugyanis egy első osztályú, a piac egyik legnépszerűbb hidegtárcája landolhat az öledben. A Trezor One segítségével elfelejthetjük az álmatlan éjszakákat, hiszen szeretett kriptóink maximális védelemben részesülnek. De miről is beszélünk pontosan? Mi már kipróbáltuk a hardvertárcát, amiről véleményünket és tapasztalatainkat itt elolvashatod.

A nap kérdése: Mennyi lesz a bitcoin árfolyama az év végére?

Nyereményjátékunkat a BitcoinBázis Instragram oldalán érheted el, ahol nincs más dolgod, mint:

  • bekövetni a BitcoinBázis fiókját, majd megosztani Instagram sztoriba a posztot,
  • a poszt alatt kommentben megjelölni valakit, aki szívesen játszana veled, és
  • megírni, hogy szerinted mennyi lesz a BTC árfolyama az év végére!

Ne feledd, a nevezés kizárólag akkor érvényes, ha minden pontot teljesítettél! Egy felhasználó pedig csak egyszer kommentelhet, hogy egyenlő eséllyel induljon mindenki!

A nyertest 2021.12.01-én, szerdán egy random név generátor programmal, véletlenszerűen választjuk ki – hogy jól induljon az év utolsó hónapja! 😉 A hardvertárcát természetesen egyenesen a gyártótól rendeljük, és még a karácsony napja előtt bekerül a fád alá.

Mindenkinek izgalommal teli játékot és sok szerencsét kívánunk! Érdemes továbbra is velünk maradni, a következőkben ugyanis hasonló, cool kriptós nyereményekkel érkezünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük