Támogasd a Bitcoin Bázist

A Bitcoin Bázis egy önkéntes alapon működő bitcoin/kriptopénz/fintech blog, amelyen a tartalmak ingyen elérhetőek és szabadon felhasználhatók. Célunk, hogy a nem túl távoli jövőben működésünk finanszírozását 100%-ban közösségi támogatás útján biztosítsuk. Nem is akármilyen közösségi finanszírozás kialakítása a célunk, de bitcoinokban/altcoinokban mért felajánlásokon keresztül!

Célunk megvalósításához szükségünk van Rád! Amennyiben magadénak érzed a honlapunk, fontosnak tartod, amit csinálunk, lájkolsz, követsz minket, megosztod a cikkeinket – máris sokat tettél a működésünkért.  És ha e-pénztárcád megengedi, akár támogathatsz is minket egyszeri bitcoin és altcoin adományokkal is.

Támogatás módja, menete:

közösségi támogatás kriptopénzekkel bitcoin altcoin képregény Megtorló1.1 Menj az online tárcádra/fizetési processzorod oldalára.

1.2 Válaszd ki a lenti listából a felajánlás kriptopénznemét és másold be az itt megadott kriptopénz címet vagy szkenneld be a QR kódot.

1.3 Add meg a felajánlás összegét és katt a küldés gombra.

A felajánlásokat perceken belül feldolgozzuk és egy excel táblázatban vezetjük az átláthatóság kedvéért. Az elszámoltathatóság érdekében éves kimutatást végzünk, ahol tételesen feltüntetjük, hogy a felajánlott kriptopénzt mire költjük el. Az adományozó nevét, felhasználónevét és e-mail címét nem tüntetjük fel, ha azt nem kéri külön.

Pillanatnyilag 9 kriptopénzzel tudod működésünket támogatni (kattints a címre a QR kódért):

 

***MINDEN KRIPTO-FELAJÁNLÁS SEGÍT! KÖSZÖNJÜK!***

BitPanda - Bitcoin, altcoin és egyéb digitális eszközök váltása