Kriptopénz Arbitrázs Ügylet Figyelő

Kriptopénz arbitrázs ügylet azt jelenti, hogy olyan tőzsdén veszel coinokat, ahol az árfolyam olcsóbb és ezzel egy időben azt egy másik kriptotőzsdén drágábban értékesíted. Arbitrázs ügyletek során az ideiglenesen kialakuló váltók közötti árfolyam különbségekből profitálsz. A kriptopénz árak tőzsdéről tőzsdére különböznek mivel a platformok mögött nem áll egy központi árszabályozó szerv vagy mechanizmus. A tőzsdéken keletkező kereslet és kínálat lényeges árfluktuációt okoz és gyakran időbe telik az árfolyamnak, hogy beálljon a globális középárfolyamra.

Kereskedj mint a Profik. Bitcoin robot, Flash Crash bot, Ping Pong bot, Szkript bot, Skalpoló bot és még sok más kereskedő robot a Haas Software cégtől.

Ha a piacok optimálisan működnének, akkor nem lennének kriptopénz arbitrázs ügylet lehetőségek a piacokon. Megjegyeznénk ugyanakkor, hogy az alkalmi piacok általában hibátlanul működnek. Fontos megérteni, hogy mikor a párok árképzésében eltérés van a piacokon, az nem garantálja mindig az arbitrázs ügylet lehetőségét. Minden esetben figyelembe kell venni a tőzsdénkén változó tranzakciós költségeket, ami gyakran lenullázza az arbitrázs ügylet során keletkező nyereséget.

Az arbitrázs ügyletek jövedelmező passzív bevételi alternatívát jelentenek, de nagyon fontos kihangsúlyozni itt a potenciális piaci kockázatokat és a kriptokereskedelem alapvetően spekulatív természetét. A tranzakciós költségek tőzsdénként változnak és ezért lényeges hogy kriptopénz arbitrázs ügyletek előtt pontosan ismerjük ezen költségtényezőket is.