Megbízhatatlanok a PCR tesztek, a karantén pedig jogellenes

A portugál bíróság megállapította, hogy a PCR tesztek teljesen megbízhatatlanok, az egészséges emberekre kiszabott kényszerkarantén pedig jogellenes.

A portugál fellebbviteli bíróság kijelentette, hogy a Sars-Cov-2 jelenlétének kimutatására használt PCR tesztek nem megbízhatóak, sok esetben téves eredményt mutatnak, ezért a pozitív teszt miatt elrendelt karantén jogellenes. A bírák továbbá azt is megállapították, hogy az egészséges embereknél alkalmazott karantén sérti a szabadsághoz való alapvető emberi jogot. Egy pozitív PCR tesztet pedig nem lehet a fertőzés jelenlétének bizonyítására használni.

Az egész bírósági herce-hurca négy Németországból érkező turistával kezdődött. A portugál regionális egszségügyi hatóság karanténbe helyezte a külföldi turistákat, mivel a négy közül egynél pozitív lesz a PCR teszt, habár tünetei nem voltak. Mivel a másik három személy a fertőzött személy közelében volt, ezért magas fertőzési kockázatra hivatkozva mindannyiójuknak elrendelték a hatósági karantént. 72 óra múlva újabb tesztet végeztek rajtuk, akkor viszont már mindenkié negatív volt.

Kutatások igazolják a PCR tesztek megbízhatatlanságát

A turisták ügyében eljáró Margarida Ramos de Almeida és Ana Paramés bírák számos tudományos jelentést, kutatást áttanulmányoztak, melyek alapján úgy döntöttek, hogy jogtalan volt a német utazók bezárása. Döntésüket egy szeptemberi tudományos tanulmány alapján hozták meg, melyben a kutatók azt írták, hogy a 35 ciklussal rendelkező PCR tesztek pozitív eredményeinek akár 97%-a is téves lehet. A tesztek tehát teljesen megbízhatatlanok és rengeteg ember úgy kerül karanténba, hogy igazából semmi baja nincs. Korábban egyébként a híres amerikai immunológus Dr. Fauci is azt nyilatkozta egy podcastban, hogy a legtöbb covid fertőzött valójában nem is covidos. Az Egyesült Államokban rendszeresen 42-45 ciklusú PCR teszteket használnak, amik Fauci szerint tévesen pozitívak, mivel a 35 ciklus feletti PCR tesztek rendszeresen pozitív eredményt mutatnak szinte mindenkinél.

A mainstream média persze erről tévesen hallgat csakúgy, mint a portugál bíróság döntéséről. A bírák ítéletéről szóló dokumentumot eredeti nyelven még el lehet itt olvasni. A jelentés később megosztásra került a Redditen, de természetesen a megjelenése után nem sokkal a platform eltávolította azt, “nem megbízható forrásra” hivatkozva, annak ellenére, hogy egy hivatalos bírósági dokumentumról volt szó.

További érdekes cikkeink a témában:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük