Mégis brutális mellékhatása van a COVID-vakcinának a terhes nőknél?

Dr. James Thorp 68 éves, folyamatosan publikáló, szülész-nőgyógyász szakorvos, aki több mint 42 éve gyakorolja a hivatását a Pfizer volt alelnökével együtt azt állítja, hogy rendkívül aggasztó mellékhatásai vannak a COVID-vakcináknak a kismamákra nézve.

Thorp a The Epoch Timesnak elmondta, hogy már 6000-7000 kockázatos terhességet és sok komplikációt tapasztalt a COVID vakcinák miatt.

“Sok-sok komplikációt láttam terhes nőknél, anyáknál és magzatoknál, gyermekeknél, utódoknál” – mondta Thorp – “születés után halál, vetélés, a magzat halála az anyaméhben”.

“Amit az elmúlt két évben láttam, az példátlan” – állította Thorp.

Thorp kifejtette, hogy bár a COVID-19 oltással összefüggésben a magzati halálozás és a terhesség káros kimeneteleinek növekedését látta, e hatás számszerűsítésére tett kísérleteket akadályozza az orvosokra és ápolókra vonatkozó, 2021 szeptemberében elrendelt hallgatási tilalom. Január elején az FDA-t arra kötelezték, hogy hozza nyilvánosságra a Pfizer COVID-vakcina kísérletekkel kapcsolatos dokumentumokat. A 450 000 oldalból eddig több mint 10 000-et publikáltak.

A Pfizer-BioNTech vakcina 2020. december 1-jei bevezetésétől 2021. február 28-ig 1223 halálesetet és 42 086 nemkívánatos eseményt jelentettek a Pfizernek.

A nemkívánatos események közül különösen riasztóak azok, amelyek terhes nőket érintettek. Több kismamánál súlyos mellékhatásokat tapasztaltak többek között spontán vetélést, magzati halált, terhesség alatti méhösszehúzódásokat, koraszülést, csakhogy a legsúlyosabbakat említsük. Úgy Magyarországon, mint a világ többi országában kifejezetten ajánlották az oltást az állami szervezetek a kismamáknak, hogy megelőzzék a súlyos betegséget és a halált, miközben borzalmas mellékhatásai lehetnek.

A Pfizer korábbi alelnöke is bajra figyelmeztetett

Michael Yeadon gyógyszeripari veterán, aki 32 évet töltött az iparágban és a Pfizertől vonult nyugdíjba azt nyilatkozta:

“2020. december 1-jén részleteztünk egy sor toxikológiai aggályt, amelyekről úgy véltük, hogy ésszerű fenntartani, kivéve, ha és amíg be nem bizonyosodik, hogy nem következhet be. Ezek között szerepelt, hogy a fogamzásra és a teherbeesésre gyakorolt káros hatások előreláthatóak. Fontos megjegyezni, hogy ezen génalapú szerek egyike sem végezte el az úgynevezett reproduktív toxikológiát. Több mint egy évvel később ez, az állatokon végzett tesztek sorozata még mindig nem készült el. Tehát nem volt és még mindig nincs olyan adatcsomag, amely alátámasztaná a biztonságát a terhesség alatt vagy a fogamzás előtt”.”

Yeadon akkoriban azt remélte, hogy aggodalmaira odafigyelnek, hiszen már több gyógyszer/vakcina esetében előfordultak problémák, már ami a terhes nőket illeti.

Yeadon szerint a készítményt az összes fiatal nőnél ellenjavalltnak kellett volna tekinteni. A szakember szerint a másik gond az, hogy ezek az “mRNS-termékek” felhalmozódnak a petefészkekben, és reprodukciós kockázatot jelenthetnek. A Pfizer volt alelnöke állítja, hogy az oltással a nanorészecskék az emberi test minden zegzugába eljutni, a magzatba is a méhlepényen át, ami nagyon aggasztó.

Dr. Christiane Northrup több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező szülész-nőgyógyász szakorvos, tavaly azt nyilatkozta, hogy “a nőknek vérzéseik vannak. A környékünkön az orvosok több méheltávolítást végeztek fiatal nőkön, például 30 év körülieken, és azt mondták: “Ó, ez nem szokatlan.”. Hadd mondjam el, mint szakvizsgázott nőgyógyász, hogy ez nagyon szokatlan. A nők menstruációja megkavarodik… Volt egy hatalmas Facebook-csoportom, több ezer nővel, akik erről a helyzetről beszéltek, amit azóta töröltek.”

“A szakmám híres arról, hogy olyan kezeléseket fogad el, amelyek később katasztrófává válnak. Itt van például a thalidomid nevű gyógyszer, amely csecsemők százainál végtagfejlődési rendellenességet eredményezett, a Dalkon spirál, amelyet fogamzásgátló módszerként ajánlottak a nők számára, akiknek soha nem volt gyermekük – majd százakat tett sterillé a fertőzéstől. És persze ott van a DES (dietilstilbesztrol), amelyet nők ezreinek adtak a terhességi rosszullétre – és amely reproduktív rendellenességeket eredményezett mind a férfi, mind a női utódoknál – beleértve a sterilitást is.”