Nyomonkövető tablettákat nyeletne az emberekkel a Pfizer vezér

A Pfizer gyógyszeripari óriás ügyvezetője, Albert Bourla lehet elfelejtette, hogy veszi a kamera a bohócok cirkuszában (Világgazdasági Fórum) Davoson, mert olyat talált mondani, amitől épeszű ember lefordul a székéről. Bourla olyan fogyasztható számítógépes csipeket adna tabletta formájában az embereknek, ami jelzi a hatóságok felé a gyógyszerek bevételét. Kösz, Big Tech Brother, de egyelőre elég volt belőled jó pár évtizedre.

Voltaképp egy biológiai csip, ami a tablettában van. És amint lenyeljük a tablettát és feloldódik a gyomorban, elküld egy jelet arról, hogy bevetted a tablettát. Szóval képzeljük csak el az alkalmazásokat – és a megfelelést. A biztosítótársaságok tudnák, hogy a gyógyszerkezelésen lévő betegeknek be kell venni és hogy valóban beveszik.

Nem maradt el a véleménypolarizáció Bourla disztópikus megnyilvánulása után, a Pfizer védelmezői szerint csak bizonyos specifikus esetekre alkalmaznának ilyen megoldásokat, mint skizofrénia és rák, de az elmúlt években mintha láttunk volna hasonlót megfeleltetési kezdeményezést, mintha azok a szelek is Davosból és az elitklub Világgazdasági Fórum felől fújtak volna. Csak egy maszkra volt szükség az elején, aztán egy oltásra, ami mindent megold, aztán még egyre, aztán egy frissítőre, meg akár még egyre félévente életed végéig. Még “szerencse”, hogy Putyin betámadta Ukrajnát unalmában és egy csapásra elpárolgott a COVID-hisztéria, ami két évre görcsbe rántotta a hétköznapi ember mindennapjait.

A Pfizer egyébként is egy felettébb sáros gyógyszeripari vállalat. Elég csak elővenni a vakcinafejlesztése körüli visszásságokat, amit olyan körülmények között teszteltek, 2020 őszén, hogy az a betegbiztonság rovására ment. A Pfizer beszállító Ventavia Research Group nevű kutatószervezetnél dolgozó regionális igazgató a The BMJ tudományos portálnak nyilatkozta még múlt évben, hogy a vállalat konzisztensen hamisította az adatokat, nem megfelelően képzett oltóorvosokat alkalmazott, és későn reagált a Pfizer III. fázisú, kulcsfontosságú vizsgálatában jelentett nemkívánatos mellékhatásokra. Miután a Ventavia felsővezetésének többször is jelezte ezeket a problémákat, a regionális igazgató, Brook Jackson e-mailben panaszt tett az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalnál (FDA). A Ventavia azonban még aznap kirúgta. Jackson a BMJ-nek több tucat belső vállalati dokumentumot, fényképeket, hangfelvételeket és e-maileket bocsátott rendelkezésére. Vizsgálat és felelősségrevonás az ügyben azóta se történt meg.