Pfizer alkalmazott: a cég nyomást gyakorol a dolgozókra, hogy titkolják el a negatív információkat

  •  
  •  
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Project Veritas sorozata folytatódik. Ezúttal három Pfizer dolgozóval folytatott beszélgetést rögzítettek titokban a projekt újságírói a “Covid-19 Vaccine Exposed” című leleplező filmben.

Hétfő este a Project Veritas közzétett egy 10 perces videót, amiben három Pfizer alkalmazott mesélt a COVID-19 elleni vakcináról. Mindannyian egyetértettek abban, hogy a kormányok vakcina melletti kardoskodásával ellentétben, sokkal jobban jár az, aki átesik a vírusfertőzésen, mint aki oltatja magát.

“Amikor valaki természetes immunitással rendelkezik, mint például amikor elkapta COVID-ot, több antitestje van a vírus ellen… Amikor ténylegesen elkapod a vírust, elkezdesz antitesteket termelni a vírus ellen… Tehát az antitestek valószínűleg jobbak ekkor, mint a COVID-oltás után” – mondta Nick Karl tudós. “A városnak [New Yorknak] szüksége van oltási igazolásra meg mindenre. Ez csak arról szól, hogy az oltatlan emberek számára olyan kellemetlenné tegyük a helyzetet, hogy azt mondják: “[email protected] meg. Én is felveszem.” Érted?” – tette hozzá.

Megjegyzendő, hogy egy izraeli előzetes tanulmány, amelyről a Science Magazine augusztus végén számolt be, megállapította, hogy a COVID-19-ből való felépülést követő természetes immunitás sokkal jobb védelmet nyújt a delta-mutáció ellen, mint a vakcinák.

banner

Egy másik Pfizer alkalmazott, Chris Croce tudományos főmunkatárs szintén azt állította, hogy azok, akiknek természetes úton szerzett immunitásuk van, valószínűleg védettebbek a vakcinával oltottakkal szemben. Croce szerint sokkal hosszabb ideig kapnak védettséget azok, akik már voltak covidosak.

Croce ezután azt tanácsolta a Veritas beépített újságírójának, hogy várjon még az oltással, amíg a természetes immunitása meg nem szűnik, mert már volt fertőzött.

A Pfizer egy harmadik tudósa, Rahul Khandke szerint a Pfizer nyomást gyakorol az alkalmazottakra, hogy eltitkolják a negatív információkat a nyilvánosság elől.

“Arra nevelnek és tanítanak minket, hogy a vakcina biztonságosabb, mint a tényleges COVID megfertőződés. Őszintén, nagyon sok szemináriumot kellett tartanunk erről. Neked fogalmad sincs róla mennyit. Mintha órákon át kellett volna ülnünk, és hallgatnunk, mintha erről nem beszélhetnénk nyilvánosan” – mondta Khandke, aki szintén egyetértett az antitestekkel összefüggésben.

Croce eközben elismerte, hogy a Pfizer vizsgálatokat végez annak megállapítására, hogy vakcinájuk valóban szívizomgyulladást okoz-e a fiatal oltottak körében.

“Szóval igen, csináljuk, most küldtük el körülbelül 3000 beteg mintáját, hogy megvizsgáljuk az emelkedett troponinszintet (a szívroham kimutatására), hogy lássuk, hogy ennek a vakcinához köze van-e.”

Most már csak az a kérdés, hogy ezekkel a dolgozókkal mi lesz, hiszen olyat árultak el, ami a Pfizerre nézve több mint kínos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.