Purk [PURK] – Borravaló, adomány és privát tranzakciókra használható kriptopénz

A Purk projekt (https://purkproject.com) elindította a kriptopénzét (PURK) és bejelentette az API platformját, amely segít a honlaptulajdonosoknak monetizálni a tartalmukat, terméküket és szolgáltatásaikat egy honlapra telepíthető egyszerű HTML snippet segítségével. A kriptopénz 2018. március 28-án került bevezetésre miközben az API platform 2018 második negyedévében várható. A Purk már most a bányászok, felhasználók és befektetők figyelmének keresztűzében áll. A Purk továbbá bejelentette, hogy a digitális fizetőeszköze asztali számítógép processzoraival is bányászható és nem igényel semmiféle fejlett hardvert vagy nehezen konfigurálható szoftvert. A Purk egyaránt támogatja a GPU-s bányászatot és egyben ASIC rezisztens algoritmus.

“Mindennapi használatra kalibrált számítógépen elvégezhető bányászat révén bárki hozzáférhet a Purk ökoszisztémához. Ez ösztönözni fogja a kriptopénz korai elfogadását és platform monetizációt, valamint még több felhasználót fog vonzani, akik normális esetben ki vannak zárva egy ökoszisztémából ismeret, erőforrás vagy hardver hiánya miatt,” részletezte Ionic, a Purk vezető fejlesztője.

A legegyszerűbb módja a Purk bányászatnak, ha ellátogattok a Purk hivatalos bányászpooljára: https://pool.purkproject.com

A fogyasztók nem szeretik vagy nem bíznak a digitális hirdetésekben

Bizonyos funkciókkal nincsen bajuk a fogyasztóknak a digitális hirdetések terén, mint például élő streaming, interaktív vagy személyre szabott élmények, de alapjában véve a fogyasztók egyre kétkedőbbek a digitális hirdetési piac nyújtotta termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban: sokan panaszkodnak a hirdetések nagy számára, a tolakodó reklámokra vagy egyes helyeken egyenesen ijesztőnek vélik…

A Choozle (multinacionális reklámcég, főhadiszállása Denver) által lefolytatott friss felmérés alapján, 688 felmérésben résztvevő személy 43%-a hirdetésblokkolót használ, 20%-a közömbös a reklámokkal szemben és mindössze a megkérdezettek 7%-a találta pozitívnak az online hirdetéseket. Egyben több mint 30%-a ab ovo ellenszenvvel viseltetik az online hirdetések iránt.

Ezen statisztikák fenyegetően vetülnek az online hirdetési piacra és egyértelműen változásért kiáltak. A ‘Purk Button API’ célja, hogy orvosolja ezeket a problémákat és segítse a fogyasztókat olyan honlaptulajdonosok megjutalmazásában, akik minőségi tartalmat szolgáltatnak anélkül, hogy frusztráló és tolakodó hirdetéseket kellene bámulniuk. Ez nem csak a tartalomszolgáltatóknak jelenthet ösztönzőt, de egyben hozzájárul a webes ökoszisztéma fejlődéséhez úgy, hogy lassan kiiktatja az alacsony minőségű, egyoldalas találatokat a keresőmotorok találatai közül.

Mit tartogat a jövő a Purk számára?

Amellett hogy komplett bevételszerzési megoldást kínál az online vállalkozásoknak, a Purk API adatokat is gyűjt, amely segítségével az adott vállalkozások más fejlett blokklánc alapú applikációkat tudnak fejleszteni.

Egy univerzális, számos népszerű kereskedelmi platformra tervezett Purk fizetési plugin fejlesztésének előkészülete már megkezdődött. Forrásgyűjtési fórum a jövőbeli projektekre, iOS és Android wallet fejlesztés szintén szerepel az ütemtervben és 2019 végén várhatóak. Te is regisztrálhatsz a frissítésekért és további információkért a Purk projekt hivatalos oldalán: https://purkproject.com

A Purk projekt és Purk kriptopénz (szimbólum: “PURK”) egy virtuális fizetőeszköz és API platform, amely segíti a felhasználókat a bevételszerzésben honlap tartalmak, termékek és szolgáltatások monetizálása révén adományok és borravalók formájában. A vállalat egy kis, de dedikált szoftver- és webfejlesztő, valamint marketinges csapatból áll.

**Figyelem! Fenti írásunk egy fizetett sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését. A Bitcoin Bázis semmilyen formában nem vállal felelősséget a sajtóközleményben leírt termék vagy szolgáltatás használata következtében bekövetkező esetleges kárért és veszteségért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.