Sebestyén Balázs az Ethereumról beszélt ma reggel

Még pár hete írtunk arról, hogy a legnépszerűbb magyar reggeli rádiós műsornak számító Balázsék műsorában rendszeresen téma a kriptovaluták világa. Az akkor is látszott, hogy a három műsorvezető, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri közül Balázs az, aki ért a kriptókhoz, a többiek igazából csak megpróbálják megérteni a piac és a blokkláncok működését. Ugye sokáig húzták egymást a műsorvezetők és még fogadni is fogadtak tavaly, hogy a Bitcoin átlépi-e a 20 ezer dolláros árfolyamot. Erre azóta már mindenki megkapta a választ, de a téma tovább él a műsorban.

Sebestyén Balázs szerint tovább nő majd az Ethereum értéke

A ma reggeli adásban a műsorvezetők többször is érintették a kriptovaluták témáját, a legérdekesebb azonban az volt, amikor egy hallgató üzenetben megkérdezte Balázstól, hogy van-e értelme Ethereumba fektetni. A második legnagyobb kriptovalutának számító ETH árfolyama dinamikusan emelkedik, ahogy a lenti diagramon is látható. Az októberi 400 dollár alatt lévő árfolyam a mai napra már az 1500 dollárt súrolja, úgyhogy bőven van itt növekedés.

Ethereum

Balázs az év végére minimum 2500 dolláros árfolyamot jósolt az ETH-nak. Kétszer is hangsúlyozva, hogy semmilyen formában nem akar kereskedelmi tanácsokat adni senkinek. A műsorvezető-társak kérdéseire válaszul taglalta azt is, hogy ETH-t csak kriptótőzsdén lehet vásárolni, ami pedig “maga a vadnyugat“. Elon Musk Twitter-üzeneteinek hatását egyébként Balázsék is ismerik. Hiszen Sebestyén Balázs abban bízott a műsorban, hogy a mostani megjegyzése okán majd hirtelen 20%-ot fog emelkedni majd az árfolyam. Musknak is elég volt megváltoztatnia a Twitter-bióját, hogy az egekbe lőjjön ki egy időre a BTC-árfolyama.

Az ilyen kis szösszenetek a mindennapokból egyébként azt mutatják, hogy a Bitcoin és a kriptovaluták hírei és világa most már ott vannak mindenki életében. Hiszen egy nagy követőtáborral bíró magyar híresség beszél róluk és egy kiemelkedő hallgatottsággal bíró rádióműsorban is folyik időnként beszélgetés a kriptókról. Úgyhogy már tényleg nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy legalább a bitcoin belépjen a hagyományos pénzügyi eszközök világába. És végre ne különlegességként beszéljenek csak róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük