Szerkesztői Politika

Szerkesztői küldetésünk

Célunk, hogy a magyar olvasóközönséget kizárólag kiváló minőségű hírekkel és információkkal lássuk el a digitális fizetőeszköz és blokklánc technológia témájában. Változatos témában kínálunk cikkeket, elemzéseket olvasóinknak az altcoin univerzumon belül, legyen szó szabályozási fejleményekről, befektetésekről, technológiai előrelépésekről vagy éppen technikai elemzésekről.

Szerkesztői függetlenség

Prioritásunk az elfogulatlan, objektív és pontos tudósítás, továbbá, a honlapon megjelenő cikkek, elemzések tartalmáért kizárólagos felelősséget vállalunk. A minőségi hírszolgáltatás elve szerkesztői politikánk alapja és kizárólag eredeti híreket közlünk. Az átvett információk megbízhatóságát minden esetben leellenőrizzük és kiértékeljük.

A szerkesztői csapat elfogulatlan tájékoztatásra törekszik és a negatív, illetve pozitív hírek egyaránt tárgyilagos és integrált módon kerülnek tálalásra a honlapon. Ezen felül, függetlenségünk kihangsúlyozásaképp garantáljuk, hogy a kiadónak nincs érdemi befolyása és beleszólása a honlap tartalmára.

A Bitcoin Bázis nem fogad el fizetséget cikkekért, elemzésekért vagy termékek és szolgáltatások értékeléséért.

Ugyanakkor a Bitcoin Bázis elfogad kompenzációt termékbemutatókért, amelyet jól láthatóan “Szponzorált Tartalomként” jelölünk. Szintén elfogadunk fizetséget a “Sajtóközlemény” rovatban közzétett tartalomért, amelyek cégek sajtóközleményeit jelenti.

Szerkesztői átláthatóság

Minden szerkesztői munkatárs, író és fordító köteles közzétenni a Bitcoin Bázis honlap üzemeltetőnek digitális fizetőeszközökkel kapcsolatos befektetéseit és tevékenységét a szerkesztői átláthatóság érdekében.