2023 kiemelkedő altcoinjai: a Bitcoin Spark és a Bitcoin Cash

A Bitcoin Spark (BTCS) és a Bitcoin Cash (BCH) olyan kiemelkedő altcoinok, amelyek 2023-ban jelentős előrelépéseket érhetnek el. Különböző tulajdonságokkal és egyediségekkel rendelkeznek, valamint egy olyan sajátos osztályba tartoznak, amely megkülönbözteti őket a hagyományos kriptovalutáktól. A Bitcoin Spark az innovatív Proof of Process rendszerével, a Bitcoin Cash pedig a gyorsabb és alacsony díjú tranzakciókkal ragadja meg a kriptovaluta közösség figyelmét.

Mi az a Bitcoin Cash?

A Bitcoin Cash (BCH) egy peer-to-peer kriptopénz, a bitcoin egy forkja, amely 2017-ben vált szét. A szétválás a Bitcoin közösségen belüli nézeteltérés eredménye; a cél a Bitcoin hálózat skálázhatóságával és tranzakciós sebességével kapcsolatos problémák megoldása volt. A Bitcoin Cash-t a tranzakciók feldolgozási képességének javítása érdekében hozták létre. A fő ok tehát a blokkméret növelése volt, amivel több tranzakció feldolgozását tették lehetővé. A nagyobb blokkméret gyorsabb megerősítést és alacsonyabb díjakat jelentett, így a Bitcoin Cash vonzó lehetőséggé vált a mindennapos tranzakciók lebonyolítására. A BCH megbízható és hatékony csereeszköz, melyet a vásárlásra és pénzátutalásra is használhatunk. A Bitcoinnal való közös múltja ellenére a BCH külön blokklánccal rendelkezik; egy különálló coinként létezik, saját közösséggel, fejlesztőcsapattal és ökoszisztémával. A BCH értéke az elmúlt két napban emelkedett, az árfolyama elérte a 235,39 dollárt. Egy hét alatt 12%-kal nőtt, amiből az elemzők arra következtetnek, hogy a bálnák egyre több BCH-t vásárolhatnak. A coin kereskedési volumene ugyanis 70 millió dollárról közel 500 millió dollárra ugrott. Amennyiben ez a pozitív tendencia folytatódik, a BCH a jövőben további emelkedést tapasztalhat.

Mi az a Bitcoin Spark (BTCS)?

A BTCS a Bitcoin Spark ökoszisztéma tokenje; egy BTC hard fork, amely szintén maximális kínálattal rendelkezik. Míg azonban a BTC esetében 2140 lehet az az év, amikor az utolsó bitcoin is kibányászásra kerül, addig a BTCS esetében 2144-re tolódik ki ez az esemény. A Bitcoin Spark (BTCS) a Bitcoin alternatívájaként a centralizációval és a nehéz hozzáférhetőséggel kapcsolatos problémákat kezeli. Azért jött létre, hogy decentralizáltabb, hatékonyabb és igazságosabb blokklánc élményt nyújtson olyan innovatív funkciók révén, mint a Proof-of-Process (PoP) konszenzusmechanizmus és a felhasználóbarát alkalmazások. A Bitcoin Spark a biztonság, a tranzakciós sebesség és a skálázhatóság fokozásával kívánja leküzdeni a hagyományos digitális valutáknál tapasztalt korlátozásokat. A PoP a PoS és a PoW konszenzusmechanizmust kombinálja a bányászat demokratizálása és a jutalmak igazságos elosztása érdekében.

A Bitcoin Spark különböző bevételnövelő tevékenységeket vezet be az önfenntarthatóság és az állandó bányászjutalmak biztosítása érdekében. A platform többrétegű megközelítést alkalmaz, amely magában foglalja a végrehajtási, a konszenzusi, a bányászati és jutalmazási funkciókat. Mindez a BTCS ökoszisztémán belül többek között a Proof-of-Process (PoP) és az okos szerződéseknek köszönhetően válik lehetővé. A többrétegű kialakítás növeli a Bitcoin Spark általános hatékonyságát, biztonságát és hasznosságát.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárki könnyen, akár egy okostelefonnal is bányászhasson BTCS-t. A PoP keretében a bányászok energiát bérelhetnek számítási feladatok elvégzéséhez, illetve további eszközfunkciókhoz is hozzájuthatnak.

A Bitcoin Spark ICO-ja jelenleg a hatodik fázisban van, ahol egy BTCS 2,75 dollárért érhető el, 8%-os bónuszajánlat kíséretében. Azok a BTCS befektetők, akik a tokenjeiket a novemberi indulás után is megtartják, akár 393%-os megtérülést is realizálhatnak. A BTCS platform a biztonságos működés érdekében átesett egy okosszerződés és egy KYC ellenőrzésen is.

Tudj meg többet a Bitcoin Sparkról:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/

BTCS tokenek: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***