Kik vagyunk?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A BitcoinBázis Magyarország vezető bitcoin és digitális fizetőeszköz portálja. Érdeklődési területünk minden, ami kriptopénz, vagy az alapjául szolgáló technológia, a publikus blokkláncok.

Cikkeinkben foglalkozunk hírekkel és trendelemzésekkel, ármozgásokkal, technológiákkal, vállalkozásokkal és a bitcoin/digitális fizetőeszköz szférában jelenlévő személyekkel. A fő irányvonalunkon túl fokozott hangsúlyt fektetünk a decentralizáció, mint társadalmi-gazdasági trend bemutatására, a Bitcoin és kriptovaluták táptalaját jelentő cypherpunk és anarchokapitalista mozgalom tárgyalására, a digitális szabadságeszmékre és a személyes adatok védelmét fokozó technológiákra és praktikákra. A BitcoinBázis eredendően bank- és big tech ellenes médiaportál, és kategorikusan elítéli a ‘big money’ elitista világát. A portál nagy hangsúlyt fektet a voluntarizmusra és missziójául egy tisztességesebb, átláthatóbb és felelősségteljesebb pénzügyi és társadalmi rendszer megismertetését és terjesztését tűzte ki.

A digitális fizetőeszköz szféra fénysebességgel változik és hiszünk benne, hogy korszakalkotó innováció a pénzügy és internet történetében. A dinamikusan gyarapodó bitcoin (BTC) gazdaság mellett bepillantást nyújtunk a 1000+ változatos altcoin, mint például az ethereum (ETH), litecoin (LTC), dogecoin (DOGE), ripple (XRP) stb. közösség világába is.

Nálunk a pontos, megbízható és elfogulatlan hírszolgáltatás az alap. Eredeti bejegyzésekre törekszünk, hitelesítő információink harmadik fél forrásainktól szerezzük, valamint törekszünk eredeti véleményeket bemutatni. Itt megtekintheted a szerkesztői politikánkat.

A BitcoinBázis független digitális kiadvány, magyar újságírókkal és bloggerekkel Európa különböző pontjairól. Ha szeretnél segíteni honlapunk fejlesztésében, szabadúszóként vagy beugrósként írni, lépj velünk kapcsolatba.

Ha kérdésed van, vagy van egy sztori tipped, súgd meg nekünk. Ha más ügyben szeretnél kapcsolatba lépni velünk, itt teheted meg.

Csapatunk:

Balaxi
Co-Founder
BitcoinBázis InstaBalaxi on LinkedInÍrj
Younus
Dev&Founder
Meg ittÉs itt
Andrea
Főszerk. & Social
Andrea Instája
premik
Szerző
premik on LinkedIn
Zs
Szerző
Twíííít
Alex
Szerző
B. a LinkedInen
Tomasito
Szerző
Tomasito Telegrammon
Vofanny
Szerző
Vofanny a Telegrammon
Seyda
Külföld
Germany's Top Teacher
DaWe
Tech
DaWe a LinkedInenDaWe világmegváltó projektjeiGitHub
Winterbrn
Szerző
Winterbrn a Telegrammon