Rólunk

A Bitcoin Bázis [simple_tooltip content=’Magyarország’]Magyarország[/simple_tooltip] vezető bitcoin és digitális fizetőeszköz portálja címet szeretné magának tudni belátható időn belül. Érdeklődési terünk minden, ami kriptopénzről vagy az alapjául szolgáló technológiáról, a blokkláncról szól.

Cikkeinkben foglalkozunk hírekkel és trend elemzésekkel, ármozgásokkal, technológiákkal, vállalkozásokkal és a bitcoin/digitális fizetőeszköz szférában jelenlévő személyekkel.

A percenként frissülő bitcoin árindexünk, egyetemesen elfogadott kritériumokon alapul és referenciaként szolgál azoknak, akik a bitcoin szegmensben tevékenykednek.

Ha új vagy a bitcoin és digitális fizetőeszköz univerzumban, ajánljuk, hogy olvasd át egyszerű útmutatóinkat a következő témákban: mi az a bitcoin, miért hasznos, hol tudsz bitcoint vásárolni, és hol tudod elkölteni. Szintén felkaroltuk a bitcoin bányászás, bitcoin bányagépek és a bitcoin tranzakciók témáját, hogy minél teljesebb képet tudjunk nyújtani olvasóinknak.

A digitális fizetőeszköz szféra fénysebességgel változik és hiszünk benne, hogy korszakalkotó innováció a pénzügy és internet történetében. A dinamikusan gyarapodó bitcoin gazdaság mellett bepillanást nyújtunk a 700+ különböző altcoin, mint például az ethereum, litecoin, dogecoin és ripple közösség világába is.

Léteznek bitcoin árfolyam átváltási portálok, kereskedők, akik elfogadják és népszerűsítik a digitális fizetőeszközöket, befektetők, startup vállalkozások és fejlesztők, akik mind hozzájárulnak a szegmens fejlődéséhez. A szabályozó szervek szintén képviseltetik magukat az ökoszisztémában, akik igyekeznek lépést tartani a szektorral, biztonságot és átláthatóságot biztosítani vállalkozásoknak és a fogyasztók érdekeit előtérbe helyezni.

Nálunk a pontos, megbízható és elfogulatlan hírszolgáltatás az alap. Eredeti bejegyzésekre törekszünk, hitelesítő információink harmadik fél forrásainktól szerezzük, valamint törekszünk eredeti véleményeket bemutatni. Tekintsd meg a szerkesztői politikánk.

A Bitcoin Bázis független kiadvány, magyar riporterekkel Európa különböző pontjairól. Ha szeretnél segíteni honlapunk fejlesztésében, szabadúszóként vagy beugrósként írni, lépj velünk kapcsolatba vagy csekkold a munkaajánlatok oldalunk.

Ha kérdésed van, vagy van egy sztorid, súgd meg nekünk. Ha más ügyben szeretnél kapcsolatba lépni velünk, itt teheted meg.

Csapatunk:

Balaxi
Co-Founder
Bitcoin Bázis a FészenBalaxi titkos életeBitcoin Bázis az Instán
Younus
Dev&Founder
BitcoinBázis ittMeg ittÉs itt
Zs
Kriptopénzek
Twíííít
Szici
Elemzés
Szilvi a LinkedInen
Richard
Tech
Rich a LinkedInen
Barbi
Social
Insta
Dr. T.
Kriptojog
Dr. T a fészen
Seyda
Külföld
Seyda honlapjaNémetország Top Tanárnője InstaÉs megint szerelem
Kashim
Trade
Kashim a fészen