Kik vagyunk?

A BitcoinBázis Magyarország vezető bitcoin és digitális fizetőeszköz portálja. Érdeklődési területünk minden, ami kriptopénz, vagy az alapjául szolgáló technológia, a publikus blokkláncok.

Cikkeinkben foglalkozunk hírekkel és trendelemzésekkel, ármozgásokkal, technológiákkal, vállalkozásokkal és a bitcoin/digitális fizetőeszköz szférában jelenlévő személyekkel. A fő irányvonalunkon túl fokozott hangsúlyt fektetünk a decentralizáció, mint társadalmi-gazdasági trend bemutatására, a Bitcoin és kriptovaluták táptalaját jelentő cypherpunk és anarchokapitalista mozgalom tárgyalására, a digitális szabadságeszmékre és a személyes adatok védelmét fokozó technológiákra és praktikákra. A BitcoinBázis eredendően bank- és big tech ellenes médiaportál, és kategorikusan elítéli a ‘big money’ elitista világát. A portál nagy hangsúlyt fektet a voluntarizmusra és missziójául egy tisztességesebb, átláthatóbb és felelősségteljesebb pénzügyi és társadalmi rendszer megismertetését és terjesztését tűzte ki.

A digitális fizetőeszköz szféra fénysebességgel változik és hiszünk benne, hogy korszakalkotó innováció a pénzügy és internet történetében. A dinamikusan gyarapodó bitcoin (BTC) gazdaság mellett bepillantást nyújtunk a 1000+ változatos altcoin, mint például az ethereum (ETH), litecoin (LTC), dogecoin (DOGE), ripple (XRP) stb. közösség világába is.

Nálunk a pontos, megbízható és elfogulatlan hírszolgáltatás az alap. Eredeti bejegyzésekre törekszünk, hitelesítő információink harmadik fél forrásainktól szerezzük, valamint törekszünk eredeti véleményeket bemutatni. Itt megtekintheted a szerkesztői politikánkat.

A BitcoinBázis független digitális kiadvány, magyar újságírókkal és bloggerekkel Európa különböző pontjairól. Ha szeretnél segíteni honlapunk fejlesztésében, szabadúszóként vagy beugrósként írni, lépj velünk kapcsolatba.

Ha kérdésed van, vagy van egy sztori tipped, súgd meg nekünk. Ha más ügyben szeretnél kapcsolatba lépni velünk, itt teheted meg.

Csapatunk:

Balaxi

Founder

Younus

Co-Founder

Andrea

Chief Editor

premik

Tech Analysis / Innovation

Zsófi

Markets

Alex

Reviews

Tomasito

Privacy / Tech / Alts

Vofanny

Sales / NFT

Stier Kata

Podcast / Crypto-law

Tamás

Social Media

Csilla

Graphic Designer

Tünde (T152)

DeFi & DAOs

Rebeka

Tech & Development

LegoLady D

SBF Scamhunter

Kevin (TK)

Anarcho-capitalist

György

Cryptopolitics

₿Ξ₿Ξ

Altcoin-fan