2024-ben robbanásszerű növekedés várható: Cardano, TRON és Pullix – Mibe érdemes most fektetni?

A kriptopiac ismert a volatilitásáról, és a különböző kriptók értéke gyorsan megugorhat, de gyorsan be is zuhanhat a piaci viszonyoktól függően. Az elemzők szerint a legjobban alulértékelt kriptopénzek közé tartozik most a Cardano (ADA), a TRON (TRX) és a Pullix (PLX). Nézzük meg, hová emelkedhetnek ezek a tokenek, és tekintsük át a grafikonon szereplő adataikat.

A Cardano (ADA) ki fog lőni, Ali Martinez elemzése

A Cardano (ADA) csak az elmúlt hónapban 30%-os értéknövekedést produkált, ami jelentős érdeklődést váltott ki a kriptovaluta jövőjét szemmel tartó elemzők és befektetők körében. Ali Martinez szerint a Cardano hamarosan új éves csúcsot érhet el, mivel jelenleg minimális ellenállásba ütközik csak.

Az IntoTheBlock elemző által megosztott adatokból kiderül, hogy 166 470 tárca 4,88 milliárd ADA-t vásárolt, amikor a kriptovalutával 0,37 és 0,38 dolláros értéktartományban kereskedtek. Most a Cardano nem rendelkezik jelentős ellenállással, így semmi nem állhat a rali útjába. A jelenlegi Cardano árfolyam-előrejelzés alapján 2024-ben akár 0,7 dollárig is felugorhat.

A Tron (TRX) az előrejelzések szerint 2024 végére elérheti a 0,1906 dollárt

A TRON (TRX) jelenleg is alulértékelt, annak ellenére, hogy az elmúlt évben összesen 91%-kal nőtt az értéke. A befektetők most bullish jövőt jósolnak, miután az elmúlt héten a kriptopénz egy fontos árfolyamhatár fölé emelkedett 0,1 dollárnál.

Most új magasságokba emelkedhet, hiszen a TRON piaci kapitalizációja 9.152.799.985 dollár, a 24 órás kereskedési volumene pedig 336.762.315 dollár, ami masszív használatra utal. A jelenlegi TRON árfolyam-előrejelzés alapján 2024 végére akár 0,1906 dollárt is elérhet.

A Pullix (PLX) alulértékelt és 1000%-kal is megugorhat

Míg a Cardano és a TRON stabil hozamot biztosíthat, az előrejelzések alapján a legnagyobb ROI-t a Pullix (PLX) hozhatja.

Ez az új projekt egy önfenntartó, közösség által támogatott tőzsdét vezet be, amely teljesen megváltoztathatja a TradFi mögött álló dinamikát, és olyan platformot hoz létre, amelyhez bárki korlátok nélkül hozzáférhet.

Például nincsenek KYC-követelmények, és mindenki megtarthatja a privát kulcsok felett a teljes ellenőrzést. A felhasználók a kriptovaluták mellett bármelyik piacon kereskedhetnek a nap 24 órájában, és akár a PLX kriptóban is tarthatják a pénzüket, hogy hozzáférjenek a platformon generált napi bevételekhez passzív jövedelemként.

Emellett részt vehetnek a több digitális eszközhöz is biztosított stakingben, és könnyedén stakelhetik a Bitcoin, Ethereum, Dogecoin vagy más neves kriptovalutákat.

A platform egy Copy Trader infrastruktúrával is rendelkezik majd. Ezen keresztül lemásolhatják a felhasználók a legjobb kereskedők pozícióit, hogy felerősítsék a profitlehetőségeiket. Jelenleg a PLX kriptovalutával 0,04 dolláron kereskednek, és az elemzők 1000%-os értéknövekedést prognosztizálnak a bevezetéskor.

A Pullix előértékesítéséről több információt az alábbi linken szerezhetsz:

Keresd fel a Pullix weboldalt
Csatlakozz a Pullix közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***