2024-es piaci előrejelzés: a Solana kilátásai és a VC Spectra növekvő dominanciája

Az Ondo Finance tokenizált valós világbeli eszköz (RWA) platformja nemrég mutatta be az amerikai államkincstár által támogatott tokenjeit a Solana (SOL) hálózatán. Elemzők szerint ez a fejlemény jelentősen befolyásolhatja a Solana (SOL) árfolyamát az elkövetkező hetekben, mivel a befektetők kihasználják a Solana (SOL) képességeit a valós eszközök eléréséhez.

Eközben a VC Spectra (SPCT) a piaci tündöklésével hívta fel magára a befektetők figyelmét, 862,5%-kal emelkedett az árfolyama, egészen 0,080 dollárra. Nézd meg a legjobb érmét, amelybe befektethetsz: Solana (SOL) vagy VC Spectra (SPCT).

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<

Összefoglaló

● Az elemzők úgy vélik, hogy a SOL kriptovaluta árfolyama 2024 végére 150 dollárra vagy afölé fog emelkedni.
● A szakértők optimisták, hogy a VC Spectra (SPCT) az előértékesítés zárásáig meghaladja a 0,080 dolláros célárat.

Az Ondo Finance kihasználja a Solana (SOL) valós világbeli eszközintegrációját

A legújabb Solana hírekből kiderül, hogy az Ondo Finance, a tokenizált valós világbeli eszközök (RWA) platformja megosztotta az amerikai államkincstár által támogatott tokenek Solana (SOL) blokkláncára való kiterjesztésének hírét.

Ez a lépés lehetővé teszi a befektetők számára, hogy az Ondo hozamtermelő stabilcoin alternatíváját, az U.S. Dollar Yield-et (USDY), valamint a BlackRock (BLK) rövid távú kincstárjegyek OUSG nevű tőzsdén kereskedett alapjának tokenizált modelljét a Solana (SOL) decentralizált pénzügyi (DeFi) protokolljain keresztül, mint az Orca és a Raydium, használják. Figyelemre méltó, hogy az USDY az Ethereum (ETH) 2. rétegű hálózatán, a Mantle-on is elérhető, míg az OUSG a Polygonon (MATIC).

Az Ondo terjeszkedésének időzítése egybeesik azzal, hogy a Circle bemutatta euróval fedezett stabilcoinját, az EURC-t a Solana (SOL) ökoszisztémán. A tokenizáció idei felfutása, különösen az Ondo által vezetett amerikai állampapírok esetében, felpezsdítette a kripto-natív cégek és olyan neves bankok aktivitását, mint a JPMorgan és a Citigroup.

A Solanával kapcsolatos hírek azt jelzik, hogy a cégek és a bankok a működési hatékonyság és a költségcsökkentés elérése érdekében igyekeznek kihasználni a blokklánc-technológiát a hagyományos eszközök, például a kötvények és a hitelek tokenizálására. Ez viszont arra ösztönözte a blokklánc-hálózatokat, hogy a tokenizált valós eszközök (RWA-k) preferált platformjává váljanak.

Az RWA.xyz adataiból kiderül, hogy a tokenizált értékpapírok együttes piaci kapitalizációja 110 millió dollárról az egekbe szökött, és meghaladta a 760 millió dollárt. Az Ondo mostanra a második legnagyobb kibocsátóvá lépett elő, a hagyományos pénzügyi nagyhatalom, a Franklin Templeton mögött.

A Solana legfrissebb hírei szerint ez a figyelemre méltó bővülés a hagyományos piacokon belüli kötvényhozamok erőteljes emelkedésének tudható be, ami az amerikai jegybank kamatemelési döntésének köszönhető. Eközben a DeFi hitelpiaci hozamok csökkentek a kriptotél alatt.

Az on-chain adatokból kiderül, hogy a SOL ára az elmúlt héten 23%-kal, 85,28 dollárról 105,38 dollárra emelkedett. Elemzők szerint a Solana (SOL) árfolyam-ralija a masszív befektetői hangulatnak tulajdonítható, ami a Solana (SOL) hálózaton történő kereskedés megugrását táplálja. Ahogy a Solana (SOL) javítja a hálózati képességeit, a szakértők szerint a SOL kriptovaluta árfolyama 2024 végére átlépi a 150 dolláros szintet.

VC Spectra (SPCT) piaci rezonanciája: Az innováció és a stratégiai jövőkép kapcsolódása

A kriptopénzek dinamikus világában a befektetők lehetőséget találnak portfólióik diverzifikálására, navigálva a megnövekedett piaci ingadozások kihívásai között. A VC Spectra (SPCT) úttörő erőként kerül a középpontba, ötletes megközelítéseivel átformálva a hagyományos befektetési tájképeket.

A VC Spectra (SPCT) a legjobb kriptónak számít kezdőknek, mivel kielégítő élményt biztosít. A decentralizált fedezeti alap algoritmikus és szisztematikus kereskedési stratégiákat alkalmaz, optimális hozamra törekedve körültekintő kockázatkezeléssel. A VC Spectra (SPCT) fejlett kvantitatív modellek felhasználása képessé teszi a befektetőket az okos befektetési döntések meghozatalára.

A fenntarthatóságra koncentrálva a VC Spectra (SPCT) az etikus pénzügyi törekvések irányát jelöli ki. A VC Spectra (SPCT) a pénzeszközeinek 40%-át egy gondosan összeállított portfólióba, további 40%-át pedig konkrét ICO-kba irányítja, a fennmaradó pénzeszközöket pedig a stratégiai marketing és az alapkezelés erőteljes kezdeményezéseire fordítja.

Nyilvános előértékesítésének folyamatban lévő 5. szakaszában a VC Spectra (SPCT) árfolyama 0,080 dollár, ami lenyűgöző, 862,5%-os megtérülést jelent az 1. szakasz befizetői számára. Az elemzők szerint elképzelhető, hogy az SPCT az előértékesítés után túlszárnyalhatja a 0,080 dolláros célárát, ami az SPCT-t a legjobb érmévé teheti.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítésről itt:

Weboldal: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***