3 kockázatmentes token 1 dollár alatt, a gyors 3-szoros megtérülésért 2024 januárjában

Az új év új lehetőségeket hozhat az ígéretes, 1 dollár alatti kriptoprojektek számára. 2024-be lépve a Retik Financ (RETIK), a Cardano (ADA) és a Polygon (MATIC) úgy tűnik, hogy jelentős kitörésekre készülnek. Ezek az 1 dollár alatti kriptók szilárd alapokkal és katalizátorokkal rendelkezhetnek, amelyek januárban több mint 3x-os hozamot hozhatnak.

Retik Finance (RETIK) – A feltörekvő kripto-fiat híd

A Retik Finance (RETIK) a DeFi élvonalában áll és átalakíthatja a pénzügyi tranzakciókat a digitalizmus korában. A Retik Finance átfogó ökoszisztémát kínálva innovatív eszközöket és megoldásokat vezet be a zökkenőmentes kriptokezeléshez. A legfontosabb jellemzői közé tartoznak a DeFi betéti kártyák, amelyek a felhasználók számára egyetlen betéti kártyán kínálják a kripto és fiat valuták kezelését. Ezek a kártyák kényelmet, adatvédelmet és biztonságot nyújtanak, lehetővé téve a napi online és offline tranzakciókat KYC nélkül. A felhasználók cashback programban és ingyenes repülőtéri lounge hozzáférésben részesülhetnek.

Retik Pay

A Retik Pay, egy intelligens fizetési szolgáltatás, amely zökkenőmentesen integrálódik a Retik DeFi betéti kártyáival, lehetővé téve az online kereskedők számára a kriptovaluták elfogadását. Az alacsony díjak, a gyors tranzakciók és a magas biztonság ideális választás a kereskedők és az ügyfelek számára. A nem letétkezelő Retik Wallet lehetővé teszi a felhasználók számára az eszközök feletti ellenőrzést, több blokkláncot támogatva. A tároláson túl rendelkezik egy swap-aggregátorral a decentralizált tőzsdék optimális árfolyamaihoz, AI-alapú P2P-hitelezéssel a nyereséges megoldásokhoz, valamint határidős/opciós kereskedéssel az egyszerűsített eszközbevonás érdekében.

A Retik folyamatban lévő token-előértékesítése mutatja a piac lelkesedését. Miután több mint 4,8 millió dollárt gyűjtött össze a résztvevőktől szerte a világon, a projekt úgy tűnik, hogy a bevezetés után kitörésre készül. Az elemzők a csapat pénzügyi szolgáltatási múltját, valamint az átláthatóság iránti elkötelezettséget nevezik meg a befektetés kiemelkedő jellemzőjeként. Ez a grassroots-stílusú indítás ellentétben áll a legtöbb más kriptoprojektet támogató VC-körökkel és tulajdonosi kiváltságokkal, a Retik ehelyett teljes mértékben a közösségi konszenzusra és a decentralizált kormányzásra támaszkodik. Mivel az olyan eszmék, mint a méltányosság és általános hozzáférés a kriptókhoz mind a közelgő paradigmaváltást segíthetik. A RETIK úgy tűnhet, hogy összhangban van az iparág irányával. Eddig a Retik előértékesítési kampánya sikeres volt, kevesebb mint egy hónap alatt majdnem elérte az 5 millió dollárt. Ez a szám alátámasztja az erős keresletet, ezért a figyelem most a tőzsdei árrobbanásra irányul.

>>> Kattints ide a RETIK tokenek megvásárlásához <<<<

Cardano (ADA) – A bevált okosszerződéses platform

Az egyik legjelentősebb okosszerződéses blokkláncok egyikeként a Cardano emelkedik ki az 1 dollár alatti kriptók közül. Bár az ADA a közel múltban küszködött, és rövid időre ki is esett a top 10 kriptók közül, a platform hosszú távú rugalmasságot mutat. A Cardano folyamatosan bővíti hasznosságát és a valós partnerségeket. A mögöttes technológát dícsérik a biztonságos proof-of-stake konszenzusért, az előrelátható frissítési ütemtervért és a fenntarthatóságra való összpontosításért. A fejlesztői aktivitás felfutásával és a hálózati torlódások enyhülésével a Cardano újjáéledni látszik. A jelenlegi 0,56 dolláros árfolyam lehetőséget jelezhet, és az ADA legalább 1 dollárt céloz meg a kriptok bikafutamában. Ez 3x-os hozamot tehet elérhetővé. A Cardano továbbra is erős technikai alapokon nyugszik és a közösség támogatását élvezi, ami lehetővé teszi, hogy erőteljesen térjen vissza.

>>> Kattints ide a RETIK tokenek megvásárlásához <<<<

Polygon (MATIC) – A virágzó layer 2

A Polygon a virágzó layer-2 hálózatának köszönhetően biztosíthatja helyét a legígéretesebb 1 dollár alatti kriptók között. A Polygon az Ethereum skálázhatóságának és használhatóságának javításával elősegíti a dApp-ok széles körű elterjedését és interoperabilitását. Az általa bevezetett egyszerű használat, alacsony tranzakciós díjak és gyors elszámolási idők jelentős fejlesztési tevékenységet mutatnak. Jelenleg több mint 7000 dApp használja a Polygont, beleértve a főbb DeFi, NFT és metaverse projekteket. Ez a bővülő hasznosság megerősíti a Polygon pozícióját, és az eszköz a 2 dollárt célozza meg, amennyiben a kedvező hangulat 2024-ben is visszatér. A 2022-es jelentős esés után a MATIC mindössze 0,82 dolláron kereskedik, ami meggyőző kockázat/nyereség profilt jelenthet. A fejlesztők továbbra is a Polygont fogják használni a skálázhatóság érdekében, mivel az Ethereum torlódása továbbra is fennáll, és a gas díjak magasak. Ez az egyedülálló értékarány teheti lehetségessé az erős emelkedést az elkövetkező években.

Végszó

A Retik Finance, a Cardano és a Polygon vezetik az ígéretes, 1 dollár alatti kriptoprojektek listáját, amelyek 2024-ben nagy áttörésekre készülnek. A Retik Finance egy innovatív kripto-fiat hidat és előértékesítési előnyt kínál; a Cardano egy bevált, mégis megfizethető okosszerződéses utat biztosít; a Polygon pedig alapvető skálázhatóságot és interoperabilitást nyit meg. Ezek a kriptók felkészültek arra, hogy meglovagolják a pozitív hangulat újraéledését. A bővülő hasznosság és a hálózatfejlesztés révén megteremtették az alapokat ahhoz, hogy valószínűsíthetően 2024 januárjában több mint 3x-os hozamot érjenek el.

Kattints ide és vegyél részt a Retik Finance előértékesítésében

További információért a Retik Finance-ről (RETIK) látogass el a következő linkekre:

Honlap: https://retik.com/
Fehér könyv: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***