Maximalizáld a profitot: a 3 kriptó, ami egy portfólióból sem hiányozhat (ETH, SPCT, DOGE)

Virágzik a kriptoszektor, aminek ékes bizonyítéka az Ethereum (ETH) 7%-os árfolyamnövekedése is, ami a Blast vadiúj második rétegű hálózatának köszönhető. Továbbá, a VC Spectra (SPCT) előértékesítése is rendkívül sikeresnek bizonyul, hiszen a privát seed sale során 2,4 millió dollárt gyűjtött be, míg a Dogecoin (DOGE) is bikapiaci tendenciákat mutat, amit a bálnák tevékenysége csakugyan alátámaszt. Mindezek fényében éppen ideje, hogy alaposabban is górcső alá vegyük ezeket a befektetési lehetőségeket – mint tudjuk, a következetesség elengedhetetlen a kriptovaluták útvesztőjében.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<

Összefoglaló

  • November 24-én az Ethereum (ETH) 7%-os emelkedést produkált, elérve a 2 106 dollárt. Ezt a Blast megjelenését követően érte el, ami egy új Layer 2 hálózat s ez idáig 30 millió dollárt zsebelt be, ezzel jótékonyan hatva az ETH vételárának jövőbeni alakulására is.
  • VC Spectra (SPCT), ami egy decentralizált befektetési alap, 2,4 millió dollárral gazdagodott egy privát seed sale alkalmával és a lépcsőzetes árazási stratégiája által a nyilvános előértékesítés során 862,5%-kal erősödött, 0,077 dolláros árfolyamot kieszközölve. Ez fokozott mértékű keresletre enged következtetni és reményteljes beruházásként promotálja az eszközt a kriptopiacon.
  • A nemrégiben bekövetkezett 7%-os, 0,077 dollárra történő csökkenés ellenére a Dogecoin (DOGE) egy lehetséges bikafutam küszöbén áll. A bálnák megnövekedett aktivitása, az egyre gyarapodó tárcák és az Elon Musk közbenjárására vonatkozó spekulációk könnyen előidézhetik, hogy az eszköz csereértéke decemberben elérje a 0,089 dollárt.

Az Ethereum 7%-os növekedést tapasztalt a Blast debütálásával, kedvezőek az ETH árfolyam előrejelzések

November 24-én az Ethereum egy jelentős 7%-os áremelkedésen esett át, 2 106 dolláros vételárra feltornázva magát. Az ETH fellendülése egybeesett a Blast bemutatásával, ami az Ethereum új második rétegű hálózata. Az innováció egykettőre elnyerte a buzgólkodó felhasználók és a befektetni vágyó szimpatizánsok tetszését, akik több mint 30 millió dollárral szálltak be. Ezzel pozitív fényben tüntették fel az Ethereum-ot, ami jó hatással lehet az ETH árszintjére.

Óriási a Layer 2 megoldások iránti igény, ugyanis az ügyfelek úton-útfélen olyan alternatívákat keresnek, amelyek képesek orvosolni az Ethereum (ETH) gyorsaságát, költségeit és skálázhatóságát illető nehézségeket. A Blast egyedülálló funkciói, mint például hozam elérése az átutalt ether-en vagy az Ethereum (ETH) staking integrációja, hozzájárulnak a problémák elsimításához.

A derűlátó piaci fogadtatást jól tükrözi a BLUR árfolyamának 12%-os erősödése, viszont az Ethereum (ETH) esetében egyelőre bizonytalan a végkimenetel. A Blast sikeressége és a hozzá hasonló Layer 2-es fejlesztések könnyen áthidalhatják az Ethereum hálózatának túlterheltségét, szintén pozitív befolyást gyakorolva az előrejelzésekre.

Az elemzők prognózisai azt sugallják, hogy az ETH decemberben átlépheti a 2 466 dollárt is.

VC Spectra (SPCT) – új kriptonagyhatalom van születőben

A VC Spectra (SPCT) decentralizált befektetési alapként pozícionálja magát s emellett negyedévenkénti osztalékfizetést és visszavásárlási jutalékokat kínál klienseinek. A VC Spectra innovatív megközelítése hozzáférést biztosít a felhasználók számára a legújabb ICO-khoz a seed/privát értékesítések folyamán, valamint szavazati jogokat is nyújt.

Az SPCT token, ami a BRC-20 szabványon fut, számos különböző rendeltetéssel van ellátva, ilyen példának okáért a decentralizált kereskedés, az eszközmenedzsment és a tranzakciós díjak kiegyenlítésének lebonyolítása a VC Spectra platformján. Az SPCT-t a Bitcoin blokkláncán hozták létre és egy olyan deflációs modellt alkalmaz, ami fokozatosan csökkenti a forgalomban lévő tokenek számát.

A VC Spectra (SPCT) egy privát seed sale-nek köszönhetően 2,4 millió dollárt gyűjtött össze, ami remekül demonstrálja a befektetők érdeklődését. Most, hogy már a nyilvános előértékesítés van terítéken, vegyük sorra azokat a sajátosságokat, amelyek ellenállhatatlan beruházási lehetőséggé teszik a VC Spectra-t.

A nyilvános előértékesítés alatt a VC Spectra egy lépcsőzetes árazási stratégiát vet be, így az altcoin kezdeti ára 0,008 dollár volt. Ezután az egyes szakaszok rendkívüli előrehaladást láttattak s mostanra az árszint elérte a 0,077 dollárt – ez egy lenyűgöző 862,5%-os emelkedést jelent. A negyedik és ötödik fázis közötti váltás 16,6%-os ugrást eredményezett, kihangsúlyozva az SPCT tokeneket övező, egyre növekvő felhajtást.

A fékezhetetlen kereslet okán a VC Spectra (SPCT) nagy valószínűséggel átlépi majd a 0,08 dolláros határt az előértékesítés végéig, az egyik legkifizetődőbb befektetési opcióvá téve a kriptót.

A Dogecoin bálnák felkavarják az állóvizet a DOGE ígéretes előrejelzéseinek következtében

Annak ellenére, hogy a Dogecoin (DOGE) számára november 24-e cseppet sem volt prosperáló, hiszen 7%-ot mérséklődött és árfolyama 0,077 dollárra esett vissza, a legújabb fejlemények emelkedő tendenciát sejtetnek. Ez különösképp a tapasztalt Dogecoin bálnák ténykedésének tudható be, akik régóta szunnyadó érméket hoztak mozgásba s ezzel egyidejűleg hírt adtak olyan 121 új tárcáról, amelyeket az elmúlt 1 hónapban hoztak létre és több mint 1 millió DOGE token csücsül rajtuk.

A megélénkült bálnatevékenység azt mutatja, hogy a szektor tekintélyes szereplőinek figyelme a Dogecoin-ra (DOGE) szegeződik, ami esetlegesen fokozott likviditáshoz és piaci volatilitáshoz vezethet. A Dogecoin (DOGE) árdiagramja felfelé ívelő trendet ábrázol, ami egy olyan döntő fontosságú ellenállási szintet tesz próbára, amely a korábbiakban a fellendülés útját állta.

Ezenkívül a spekulációk, amelyek Elon Musk azon törekvésére fókuszálnak, hogy egy fizetési rendszert építsen bele az X (korábban Twitter) felületébe, könnyűszerrel előmozdíthatják a Dogecoin értékének fokozódását és hatással lehetnek a DOGE előrejelzésekre is.

Míg a Dogecoin (DOGE) a hasznosságát érintő kihívásokkal küzd, addig az átlagon felüli bálna-aktivitás és a 100 000 dollárt meghaladó tranzakciós volumenek megújult érdeklődésről árulkodnak a prominens pénzügyi szervezetek oldaláról. Meglehet, hogy emiatt a Dogecoin-t illető jövendölések bizakodóbb irányba mozdulnak majd el. A piaci elemzői úgy vélik, hogy a DOGE árfolyama elérheti a 0,089 dollárt is decemberben.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítésről:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Honlap: https://vcspectra.io/

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund
***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***