3 kriptó, aminek minden kereskedő portfóliójában szerepelnie kell 2024-ben

Három kiemelkedő digitális eszköz vált kötelezővé a kereskedők számára. A Shiba Inu (SHIB), a Retik Finance (RETIK) és a Dogecoin (DOGE). Mindhárom kriptovaluta egyedi varázzsal rendelkezik, legyen az a mémek által vezérelt lelkesedés, az úttörő decentralizált pénzügyi (DeFi) innováció vagy a tartós közösségi lelkesedés.

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu, amelyet szeretettel “Dogecoin gyilkos” néven emlegetnek, többnek bizonyult, mint egy egyszerű mémérme. Egy növekvő ökoszisztémával és egy szenvedélyes közösséggel a SHIB a kriptotér félelmetes szereplőjeként jelenik meg. Decentralizált tőzsdéje, a ShibaSwap olyan újszerű funkciókat vezetett be, mint a stakelés és a farmolás. Ezek a funkciók további lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak a jutalomszerzésre. A ShibaSwap V2 közelmúltbeli bevezetése fokozott biztonságot és hatékonyságot ígér, és a SHIB-et izgalmas perspektívaként pozícionálja a szórakozást és pénzügyi potenciált kereső kereskedők számára.

Retik Finance (RETIK)

A Retik Finance a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban formabontó szerepben lép fel, és számos úttörő funkciót vezetett be, amelyek megkülönböztetik a piac többi szereplőjétől. A futurisztikus DeFi betéti kártyáktól kezdve a mesterséges intelligencia által vezérelt Peer-to-Peer (P2P) hitelezési platformig, a Retik Finance sokoldalú megközelítést kínál a DeFi területén. A folyamatban lévő előértékesítési szakaszok és az olyan népszerű események szponzorálása, mint az NC BlockFiesta, bizonyítja a gyors felemelkedést és a közösségen belüli együttműködés előmozdítása iránti elkötelezettséget. Az adatvédelemre, biztonságra és innovációra összpontosítva a RETIK kulcsszerepet játszik a globális tranzakciók jövőjének alakításában.

A Retik Finance, dacolva a várakozásokkal, figyelemre méltó teljesítményt ért el. Mindössze kilenc nap alatt 1 millió dollárt gyűjtött össze. Az összeg ezt követően kevesebb mint egy hónap alatt közel 6 millió dollárra nőtt, és mindezt a jelenlegi 0,06 dolláros előértékesítési árral. A folyamatban lévő előértékesítés tíz szakaszban zajlik, és minden szakasz egyre vonzóbb lehetőségeket kínálhat. A folyamat az 1. szakaszban 0,03 dollárral kezdődik, és fokozatosan halad előre. A Retik Finance előértékesítése további lehetőségekkel is kecsegtet, mégpedig a 333 ezer dolláros Giveaway-el, ami lehetőséget biztosít 10 szerencsés felhasználónak, hogy fejenként 33,3 ezer dollár értékű tokent nyerjenek.

>>>> Kattints ide a RETIK tokenek megvásárlásához <<<<

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin, az eredeti mémérme továbbra is dacol a várakozásokkal, és továbbra is megőrzi pozícióját a piac egyik kedvelt eszközeként. A DOGE eredetileg egy könnyed projektnek indult, de azóta a DOGE bebizonyította rugalmasságát és hasznosságát, így számos kereskedő portfóliójában figyelemre méltó helyet foglalhat el. A nagyvállalatok és a hírességek közelmúltbeli elfogadása, valamint a folyamatos fejlesztések bizonyítják a Dogecoin alkalmazkodási és gyarapodási képességét. Ahogy a kriptotérség fejlődik, a DOGE továbbra is alapdarab maradhat. Így a projekt a közösségi lelkesedést és a valós hasznosság keverékét kínálhatja a kereskedők számára.

A kereskedelem gyors világában a sikerhez elengedhetetlen, hogy szemmel tartsuk az ígéretes eszközöket. A Shiba Inu (SHIB), a Retik Finance (RETIK) és a Dogecoin (DOGE) három olyan eszköz, amelyet érdemes 2024-ben is fontolóra venni. Akár a SHIB mémközpontú izgalma, akár a RETIK innovatív megközelítése a decentralizált pénzügyekben, akár a DOGE tartós varázsa a vonzó számodra, mindegyik eszköz egyedi erősségekkel rendelkezik. Miközben a kereskedők a változó piacon navigálnak, ez a három kriptovaluta a kockázat és a jutalom meggyőző keverékét kínálhatja, így figyelemre méltó kiegészítései lehetnek bármely diverzifikált portfóliónak.

A Retik Finance-ról

A RETIK egy innovatív decentralizált pénzügyi (DeFi) projekt, amely felkeltette a kriptopénz közösség figyelmét. A gyorsan fejlődő DeFi térben feltörekvő csillagként pozícionált projekt élvonalbeli pénzügyi megoldások és előremutató funkciók sorával tűnik ki.

Kattints ide és vegyél részt a Retik Finance előértékesítésében

Látogass el az alábbi oldalakra és tudj meg többet a Retik Finance projektről:

Honlap: https://retik.com
Fehérkönyv: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***