A 3 legjobb kriptovaluta a radar alatt: Terra Classic, Filecoin és VC Spectra

Az innovációtól és folyamatos változásoktól nyüzsgő kriptopiacon a rejtett gyöngyszemek azonosítása kulcsfontosságúvá válik a mainstream kriptotokeneken túli lehetőségeket kereső befektetők számára. Csatlakozzatok hozzánk, mert reflektorfénybe állítjuk a Terra Classic (LUNC), a Filecoin (FIL) és a VC Specta (SPCT) tokeneket. Ez a három figyelemre méltó projekt csendben komoly hullámokat keltett egyedi jellemzőikkel és ígéretes lehetőségeikkel.

Melyik lenne ezek közül a legjobb kriptovaluta, amibe érdemes beszállni? Lehet, hogy a VC Spectra (SPCT) lesz az, amelynek sikerült 2,4 millió dollárt gyűjtenie a zártkörű magvető finanszírozási kör során? Maradj velünk, és meglátod!

>>>VÁSÁROLJ MOST SPCT TOKENT<<<

Összefoglaló

  • A Terra Classic (LUNC) egy héten belül figyelemre méltó, 50%-os emelkedést produkált a Binance által végrehajtott tokenégetést követően.
  • A stratégiai együttműködés az io.net-tel 11,5%-so emelkedést váltott ki a FIL árfolyamában.
  • A VC Spectra (SPCT) 862,5%-os emelkedéssel nyerte el a befektetők érdeklődését.

Terra Classic (LUNC) 50%-kal emelkedett egy hét alatt a Binance tokenégetése után

2023. december 1-jén a Binance végrehajtotta a 3.903.522.969,89 LUNC tokent érintő tokenégetést, amely a LUNC spot és margin kereskedési párok október 31. és november 29. között felhalmozott kereskedési díjait fedte le. Ez 362 617,17 USDT egyenértéket eredményezett.

A tokenégetésre válaszul a Terra Classic (LUNC) árfolyama a december 1-jei 0,0001 dollárról december 7-én 0,0002 dollárra emelkedett, ami hét nap alatt 50%-os emelkedést jelent. Így a tokenégetés pozitívan hatott a fennmaradó tokenek értékére. A Terra Classic (LUNC) értéke azért emelkedett, mert csökkent a Terra Classic (LUNC) kínálata, ami növelte a keresletet.

A jövőbe tekintve az elemzők azt jósolják, hogy a Terra Classic (LUNC) ára a jelenlegi 0,0002 dollárról 2024-re 0,0003 dollárra fog emelkedni, ami újabb 50%-os emelkedést jelent.

A stratégiai partnerség az io.net-tel a Filecoin (FIL) árfolyamának növekedését hozta

2023. december 6-án az io.net sajtóközleményt adott ki, amelyben bejelentette együttműködését a Filecoin (FIL) blokklánc alapú tárolási szolgáltatóval. A partnerség keretében a Filecoin (FIL) mostantól az io.net GPU-szállítójaként fog működni. Ez a stratégiai szövetség jelentős fejleményt jelent az io.net számára. Továbbá ez az újonnan létrejött partnerség értékes lehetőséget kínál a tárolási szolgáltatók számára, hogy bővítsék felhasználási eseteiket és növeljék a bevételi forrásaikat.

Ezt a bejelentést követően a szakértők bullish hangulatot jeleztek a Filecoin árfolyam esetében is. A Filecoin (FIL) a december 1-jei 4,51 dollárról december 7-én 5,03 dollárra emelkedett, ami 11,53%-os emelkedést jelent. Az elemzők szerint a Filecoin tokenre további 5,8%-os emelkedést vár a következő héten, és december 14-re 5,32 dolláros célárat jelöltek meg. A Filecoin hosszú távú árfolyam-előrejelzés is bullish, 2024-re 27,88 dolláros becsült árral.

Fektess be, szavazz, keress: A VC Spectra innovatív decentralizált fedezeti alap felfedezése

A VC Spectra (SPCT) decentralizált fedezeti alapként működik, és azzal különbözteti meg magát, hogy a felhasználókat negyedévente osztalékkal és a befektetéseik hozamából származó visszavásárlásokkal jutalmazza. A VC Spectra (SPCT) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a magvető/privát értékesítések során friss ICO-kban vegyenek részt, és szavazati jogot biztosít számukra.

Ennek az ökoszisztémának a középpontjában a BRC-20 szabványra épülő SPCT token áll, amely több funkciót is ellát, például megkönnyíti a tőzsdézést, a decentralizált kereskedést, az eszközök kezelését és a tranzakciós díjak fedezését a Spectra platformon belül. A Bitcoin blokkláncra épülő SPCT token egy deflációs megközelítést alkalmaz, és egy égetési mechanizmust használ a tokenek kínálatának idővel történő csökkentésére. A VC Spectra (SPCT) hamarosan az előértékesítés 5. szakaszába lép, a jelenlegi kereskedési érték 0,077 dollár, ami lenyűgöző 16,6%-os növekedést mutat a 4. szakaszhoz képest, és elképesztő, 862,5%-os emelkedést az indulása óta. Végső soron a VC Spectra (SPCT) egy nagyon ígeretes, még csak most kibontakozó kriptopénz.

Tudj meg többet a VC Spectráról (SPCT) és az előértékesítésről:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Honlap: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***