A Bitcoin felezést ki kell aknázni a Shiba Inu és Retik Finance projekteknek is

Két dinamikus projekt, a Shiba Inu és a Retik Finance stratégiailag úgy pozícionálta magát, hogy ezt a jelentős alkalmat kihasználva páratlan növekedést érjen el. A mai írásunk a Bitcoin feleződés bonyolultságát, a Shiba Inu és a Retik Finance stratégiai lépéseit, valamint a pályájukra gyakorolt lehetséges hatásokat vizsgálja.

A Bitcoin feleződés áttekintése

A Bitcoin feleződése, amely egy körülbelül négyévente bekövetkező programozott esemény, a Bitcoin hálózat tranzakcióinak érvényesítéséért járó bányászjutalom csökkentésével jár. Ez a mechanizmus a Bitcoin protokolljába van kódolva, és az infláció mértékének szabályozására szolgál, ugyanis végső soron 21 millió Bitcoinban van maximalizálva a teljes Bitcoin kínálat. A Bitcoin felezés jelentősége túlmutat a technikai síkon, és hatással van a piaci dinamikára, a befektetők hangulatára és a kriptopénzek szélesebb ökoszisztémájára. A Bitcoin véges készlete alapvető szempont, amely megkülönbözteti a hagyományos fiatpénzektől. Minden egyes feleződéssel csökken az az arány, amellyel új Bitcoin kerül a forgalomba, ami felerősíti a szűkösségi tényezőt. Ez a szűkösség várhatóan növelni fogja a keresletet, ami felfelé irányuló nyomást gyakorolhat a Bitcoin árfolyamára.

A Bitcoin felezés korábbi esetei figyelemre méltó árfolyam-emelkedéseket indítottak el. Az új blokkgenerálás mértékének csökkenése a megnövekedett kereslethez igazodik, ami történelmileg bullish trendeket eredményez. Ez a mintázat a befektetők és a piaci szereplők figyelmét mindig ráírányította a teljes kriptoszektorra, és a közelgő feleződéssel kapcsolatos várakozást táplálta. A Bitcoin feleződése katalizátorként szolgál a piaci hangulat fokozódásához, gyakran optimizmust és lelkesedést keltve a befektetők körében. A csökkenő kínálat és a megnövekedett kereslet pszichológiai hatása olyan narratívát hoz létre, amely pozitív visszhangra talál a kriptoközösségen belül.

>>>> Kattins ide a Retik tokenek vásárlásához <<<<

Shiba Inu

A Shiba Inu mémcoin stratégiailag úgy pozícionálja magát, hogy a Bitcoin feleződésének hullámait meglovagolva fenntartható növekedést érjen el. A Shiba Inu élénk és elkötelezett közössége kulcsfontosságú szerepet játszik a projekt stratégiájában. Mivel a Bitcoin felezés az egész szektorban izgalmat kelt, a Shiba Inu közösségvezérelt megközelítése lehetővé teszi, hogy kihasználja az uralkodó pozitív hangulatot, elősegítve az organikus növekedést. A mémcoin eredetén túl a Shiba Inu folytatja a hasznos funkciók integrálását az ökoszisztémájába. A decentralizált tőzsdékkel, a staking lehetőségekkel és az NFT kezdeményezésekkel a Shiba Inu igyekszik növelni a vonzerejét, igazodva a szélesebb iparági elmozduláshoz a kézzelfogható felhasználási esetekkel rendelkező projektek felé. A Shiba Inu kezdeményezései és stratégiai partnerségei hozzájárulnak ahhoz, hogy globális kitettséggel rendelkező projektként pozícionálja magát. Mivel a Bitcoin feleződése nemzetközi figyelmet kelt, a Shiba Inu inkluzív megközelítése a legkülönfélébb közönséget igyekszik megnyerni, és globális szinten elősegíti a közösségi érzést.

>>> Kattins ide a Retik tokenek vásárlásához <<<<

Retik Finance

A Retik Finance, a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektor egyik feltörekvő csillaga, a pénzügyi innováció szimfóniáját hangszereli, hogy igazodjon a Bitcoin feleződés transzformációs potenciáljához. A Retik Finance DeFi betéti kártyák bevezetése összhangban van a privacy központú tranzakciók iránti növekvő kereslettel. Mivel a Bitcoin feleződése felkelti az érdeklődést a biztonságos és privát pénzügyi eszközök iránt, a Retik Finance az anonimitás iránti elkötelezettségével figyelemre méltó szereplőként jelenik meg a piacon. A mesterséges intelligenciát a peer-to-peer hitelezéshez felhasználva a Retik Finance a decentralizált pénzügyi megoldásokat kereső felhasználók változó igényeit is kielégíti. A mesterséges intelligencia stratégiai integrációja a pénzügyi szolgáltatásokba összhangban van a DeFi-n belüli innováció szélesebb körű narratívájával. A Retik Finance többláncú, nem letétkezelő DeFi tárcája a biztonságot helyezi a középpontba. Mivel a Bitcoin felezése a biztonsági megfontolások fokozott tudatosságára késztet, a Retik Finance arra összpontosít, hogy a felhasználók számára biztosítsa a pénzeszközök feletti ellenőrzést, ami összhangban van a fejlődő piaci preferenciákkal.

A RETIK projekt már túl van egy sikeres 2,8 millió dolláros finanszírozási körön, és mindezt kockázati tőkebefektetők támogatása nélkül érte el. A 10 szakaszból álló előértékesítés az 1. szakaszban szerény, 0,03 dolláros árfolyammal indított. Majd a következő szakaszok 0,04, 0,05 dolláros árfolyamot határoztak meg. Jelenleg a 3. szakasz előértékesítésének dinamikus fázisában a projekt már összesen 2,3 millió dollárt gyűjtött össze. Figyelemre méltó, hogy a Retik Finance most egy mega 333 000 dolláros nyereményjáték elindításával még több befektetőt kíván megszólítani. Ez izgalmas lehetőséget jelent a felhasználók számára, mivel 10 szerencsés nyertesnek esélye van arra, hogy egyenként 33 300 dollár értékű RETIK tokennel gazdagodjon.

A Retik Finance-ról

A Retik Finance küldetése a kriptopénzek és a valós hasznosság közötti szakadék áthidalása iránti megingathatatlan elkötelezettség. Ez a vízió egy olyan átfogó DeFi megoldáson keresztül valósul meg, amely olyan innovatív funkciókat foglal magában, mint a DeFi betéti kártyák, egy kriptofizetési gateway, az AI-alapú Peer-to-Peer (P2P) hitelezés és egy többláncú, nem letétkezelői, biztonságos DeFi kriptotárca.

Kattins ide a Retik Finance előértékesítés részvételéhez

Látogass el ezekre az oldalakra, hogy még több dolgot tudj meg a Retik Finance projektről:

Weboldal: https://retik.com/
Fehérkönyv: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***