A Bitcoin felpattant, az altcoinok mínuszban vannak, de a Pullix előrtékesítése megingathatlan

A Bitcoin az elmúlt időszakban szép fellendülés ért el, és 42 000 dollárról 47 000 dollár fölé emelkedett az árfolyama. Ez azt jelzi, hogy a BTC árfolyama stabilizálódhat az ETF jóváhagyások után. Ezzel párhuzamosan a hozam felvétele logikus lépés volt sok befektető részéről, akik rövid idő alatt jelentős nyereséget értek el.

Közben a Pullix (PLX) is lendületesen emelkedett. Ma megvizsgáljuk mindkét kriptovaluta árfolyamának teljesítményét, hogy lássuk, meddig emelkedhetnek, és melyik a legjobb kriptopénz, amibe érdemes befektetni.

A Bitcoin értéke csökken, de a konkurens altcoinok is kétszámjegyű mínuszban vannak

A Bitcoin árfolyama a közelmúltban jelentős ingadozást élt át, amely az egész kriptotérben hullámokat vetett. A kriptopénz most egészen 47.193,19 dollár maximumig emelkedett.

Az elmúlt héten a Bitcoin árfolyama komoly volatilitást tapasztalt, mivel 42.252,72 dollárról 47.193,19 dollárra ugrott fel. Az elmúlt egy évben a Bitcoin 165%-os emelkedést ért el. A Bitcoin árfolyam-előrejelzések szerint 2024 végére akár 72.679,74 dollárig is emelkedhet. Bár a legtöbb altcoin valóban kétszámjegyű veszteséget szenvedett el, a BTC-t a mostani fellendülése még feljebb lökheti.

A Pullix (PLX) momentuma rendíthetetlen, miután több mint 3,1 millió dollárt gyűjtöttek

A Pullix (PLX) egy olyan kereskedési tőzsde, amely egyesíti a CEX-ekben és a DEX-ekben található legjobb elemeket. Egy egységes platformot hoz létre, amely az Ethereum blokklánc tetején működik, és megoldja a likviditási problémákat.

A platform ezt a célt úgy éri el, hogy ösztönzi a felhasználók hozzájárulását az ökoszisztémájához. Ennek eredményeként az árazása sokkal versenyképesebb lesz, mint a konkurens platformoké. A platformhoz csatlakozási folyamat egyszerű lesz, és a felhasználóknak nem kell majd kötelező KYC-követelményeket sem teljesíteniük.

A platformnak nem lesz központi hibapontja sem, mivel a felhasználók saját privát kulcsaikat tárolhatják. Ez azt eredményezi majd, hogy teljes mértékben megmarad az ellenőrzésük. A Pullix nulla jutalékkal és szűk spreadekkel fog dolgozni. Minden átláthatóan lesz kezelve, és ez növelheti a felhasználók bizalmát a platform iránt.

Az ökoszisztéma bevételmegosztási mechanizmussal is rendelkezik majd. A felhasználók profitálhatnak a tőzsde napi bevételeiből, és fix passzív jövedelemre tehetnek szert azáltal, hogy likviditást biztosítanak az automatizált market makereknek.

A projekt jelenleg az előértékesítési fázisában van, ahol elérte a 6. szakaszt. Most egy PLX tokennel mindössze 0,08 dolláron kereskednek. Az induláskor az elemzők 80-szoros emelkedést prognosztizálnak, amelyet az előértékesítés lendülete táplál. Mivel az előértékesítés több mint 3,1 millió dollárt hozott már eddig, egyértelmű, hogy az altcoinra nem volt hatással a BTC volatilitása.

Összefoglaló

A Bitcoin volatilis, és a jövője bizonytalan, és ez más altcoinokat is lefelé lökhet. A Pullixet viszont ez nem érintette, sőt, még felfelé is mozdult az értéke. Ennek eredményeképpen úgy tekinthetnek rá, mint az egyik legjobb kriptovalutára, amiből érdemes bevásárolni.

További információk a Pullix előértékesítésével kapcsolatban az alábbi linkeken találhatók:

Látogasd meg a Pullix weboldalát

Csatlakozz a Pullix közösségeihez

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***