A bitcoin lendülete lassulni fog, mely piacok kerülnek reflektorfénybe?

A Bitcoin (BTC) lendülete 2023 végéhez közeledve csökkenni kezdett, pedig az év eleji indulás még ígéretes volt. Eközben az Immutable (IMX) szeptember végén komoly érdeklődést tapasztalt, amit a bálnák fokozott aktivitásának tulajdonítottak. Másrészt a VC Spectra (SPCT) ellentétesen mozgott a piaci trendekkel, mivel 2023-ban több mint 300%-kal nőtt az árfolyama.

Vizsgáljuk meg ezeknek a kiemelkedő kriptopénzeknek a piaci teljesítményét, és találjuk meg a legjobb kriptót, amit 2023-ban érdemes megvenni!

>>VÁSÁROLJ SPC TOKENT MOST<<

A Bitcoin (BTC) árfolyama besüllyedt a kormányzati beavatkozástól való félelem miatt

A 2023-as évben a Bitcoin (BTC) figyelemre méltó fellendüléssel kezdett, mondhatni teljesen újjáéledt a 2022-es év kihívásokkal teli negyedik negyedéve után. Ennek az újraéledésnek a közepén azonban a Bitcoin árfolyamára hatással volt a Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatos jogi eljárás a SEC hatóságánál.

Az év előrehaladtával a bitcoin árfolyama júliusban elérte 2023-as csúcsát, de szeptember végén komoly visszaesést mutatott. Ez az árfolyamcsökkenés egybeesett azzal, hogy az amerikai kongresszus a kormányzat leállásának fenyegetésével volt kénytelen szembenézni.

A Bitcoin (BTC) az évet felfelé ívelő pályán kezdte, és júliusban elérte 2023-as csúcsát 31 814,51 dolláros árfolyamnál. Ez az emelkedés szorosan az XRP SEC elleni jogi győzelme után jött. A SEC azonban felpörgette a legjobb kriptopénzek elleni szabályozási fellépéseit. Ennek eredményeként a bitcoin árfolyama szeptemberre 18%-os csökkenést tapasztalt a júliusi csúcshoz képest.

A BTC árfolyam-előrejelzés szerint a Bitcoin (BTC) továbbra is a jogi kihívások és a gazdasági bizonytalanságok dinamikus környezetében fog majd létezni. Mivel néhány hónapon belül a következő BTC feleződési esemény is be fog következni, a BTC árelőrejelzés szerint a Bitcoin (BTC) árfolyama ismét fellendülhet. A BTC potenciálisan elérheti az árfolyamjóslatok szerint 2024-ben a 84 181 dolláros csúcsot.

A VC Spectra (SPCT) ellopja a reflektorfényt 312,5%-os nyereség ígéretével

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált befektetéskezelő cég, amely új startupokba történő befektetésekre összpontosít, olyanokra, amelyek jelentős nyereséget hozhatnak a befektetőknek. Fejlett mesterséges intelligenciás algoritmust és befektetési szakértőkből álló csapatot alkalmaz a piaci kockázatok mérséklésére. Ez biztosítja a VC Spectra (SPCT) befektetők számára a magas nyereségességet.

Az SPCT, a VC Spectra natív tokenje egy BRC-20 szabványú token. A Bitcoin blokkláncra épül, és deflációs mechanizmust is használ. Ez a VC Spectra (SPCT) token eszközkezelésre, decentralizált kereskedésre, cserére és tranzakciós díjak fizetésére is használható.

A VC Spectra (SPCT) token kivételes teljesítményt mutatott 2023-ban. A befektetők fókusza a VC Spectra (SPCT) felé fordult, miután 2023-ban 312,5%-kal megugrott az árfolyama. A VC Spectra (SPCT) jelenleg a nyilvános előértékesítése harmadik szakaszában van, 0,033 dolláros árfolyamon. A jelenlegi ár az első szakasz 0,008 dolláros árához képest emelkedett erre a szintre.

A Cryptomarket elemzői most azt jósolják, hogy az SPCT ára a nyilvános előértékesítés végére eléri a 0,080 dollárt. Ez elképesztő 142,42%-os nyereséget jelent az új befektetők számára. Az előrejelzések alapján a VC Spectra (SPCT) felkerült a 2023-ban legígéretesebbnek titulált altcoinok közé.

>>VÁSÁROLJ SPC TOKENT MOST<<

Az Immutable (IMX) visszaemelkedést mutat az emelkedő bálnaaktivitásnak köszönhetően

A 2023-as év az Immutable (IMX) számára a rugalmasság és a visszaemelkedés éve volt, miután jelentős kihívásokkal kellett szembenéznie. A fellendüléshez vezető utat a dél-koreai kereskedők építették, különösen a dél-koreai Upbit tőzsdéjén.

Ezen a tőzsdén az IMX-Koreai won (IMX/KRW) pár ma már a globális Immutable (IMX) aktivitás jelentős részét teszi ki. Figyelemre méltó módon az Immutable (IMX) egyenlege egyes tárcákban megugrott, ami rámutat az újbóli érdeklődésre és aktivitásra e kriptopénz körül.

2023 első hónapjaiban az Immutable (IMX) lenyűgöző emelkedést mutatott, és márciusban az ára elérte az 1,5727 dolláros csúcsot. Az ezt követő hónapokban azonban az Immutable (IMX) árfolyama visszaesett. Ennek oka a piac általános csökkenő tendenciája volt, amely számos kiemelkedő altcoin árában megmutatkozott.

Az Immutable (IMX) árfolyama augusztusban jelentős, 64%-os visszaesést tapasztalt a márciusi csúcshoz képest. Ennek ellenére a pozitív fejlemények, mint például a bálnák szeptemberi aktivitása, fellendülést indítottak el az IMX árfolyamában.

Az IMX árfolyama és a kriptopénz körüli pozitív tendenciák a közelmúltban megugrottak. Ennek köszönhetően az elemzők előrejelzése szerint az Immutable (IMX) 2024-ben körülbelül 1,3778 dolláros árfolyamot érhet el.

Tudj meg többet a VC Spectra (SPCT) előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io/
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***