A Bitcoin Spark forradalma, mely a SHIB-et és az LTC-t is maga mögött hagyja

A Bitcoin Spark (BTCS) úttörő technológiája miatt hívta fel magára a kriptoközösség figyelmét. Mi több, az elemzők szerint az új projekt egyenesen forradalmasítja a kriptovilágot.

Litecoin árfolyam-előrejelzés

A Litecoin (LTC) árfolyama az elmúlt 90 napban általános csökkenést mutat. Ennek ellenére az LTC egy dupla alj mintázatot és bikás divergenciát alakított ki az RSI (Relative Strength Index) esetében. Ha azonban nem sikerül kitörni a vonalból, az azt jelenti, hogy a Litecoin árfolyam trendje továbbra is csökkenő. Az elemzők szerint ha ez bekövetkezne, akkor 25%-os esés várható az 50 dolláros vízszintes támaszterületig.

Visszajön-e még a Shiba Inu?

Annak ellenére, hogy a Shiba Inu (SHIB) jóval a legmagasabb szintje alatt van, több tényező is arra utal, hogy az érmének megvan a lehetősége a kilábalásra. Először is, nagy és elkötelezett támogatói közösséggel rendelkezik, amely aktívan részt vesz az elfogadásának előmozdításában. Emellett a főbb kriptopénz-tőzsdéken való jegyzést is biztosította, ami a megalapozott jelenlétét mutatja. Nem utolsó sorban, a projekt fejlesztőcsapata figyelemre méltó előrelépéseket tett a SHIB hasznosságának növelése érdekében, ami nagyszerű tényező a sikerhez a változó kriptotérben. Ezen fejlesztések közé tartozik elsősorban a közelmúltban megjelent Shibarium. Ez a layer-2 blokklánc a Shiba Inut egy egyszerű mémérméből átfogó ökoszisztémává alakította át.

Mi az a Bitcoin Spark?

A Bitcoin Spark egy új Bitcoin fork, amely a Bitcoin korlátainak kiküszöbölésével és új technológiák bevezetésével a blokklánc ökoszisztémába a kriptovaluták új generációjának bevezetésére törekszik.

A Bitcoin Spark blokklánc csökkentett blokkidővel, továbbfejlesztett blokkonkénti egyéni tranzakciós képességekkel és jelentősen nagyobb számú csomóponttal rendelkezik. Ez biztosítja, hogy másodpercenként sok tranzakciót tudjon kezelni, és ezzel párhuzamosan a díjak is alacsonyak maradjanak.

Mindemellett a Bitcoin Spark az intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások (dApp) robusztus platformjaként is pozicionálja magát. Zökkenőmentesen integrált okosszerződés-réteggel rendelkezik, valamint több végrehajtási rendszerrel, amelyek mindegyike a fő hálózaton éri el a véglegességet. Ez a többrétegű kialakítás biztosítja a skálázhatóságot, és a sokszínűséget azáltal, hogy lehetővé teszi a különböző magas és alacsony szintű programozási nyelvek használatát.

Továbbá a Bitcoin Spark saját konszenzusmechanizmusát, a Proof-of-Process (PoP) eljárást használja, amely nem lineárisan jutalmazza a felhasználókat a blokkok érvényesítéséért és a feldolgozási teljesítményükkel való hozzájárulásukért. A nemlineáris jutalmazási funkció és a hálózat hatalmas csomópontjai együttesen jelentősen nagyobb számú validátort tesznek lehetővé. A Bitcoin Spark fejlesztőcsapata egy biztonságos, könnyű és felhasználóbarát alkalmazást biztosít, amely lehetővé teszi a Windows, Mac OS, Linux, iOS és Android felhasználók számára, hogy részt vegyenek a hálózat érvényesítésében azáltal, hogy hozzáférést engedélyeznek a készülékük feldolgozóegységéhez.bitcoin spark

A validátorok feldolgozási teljesítményét olyan magánszemélyek vagy szervezetek számára adják majd bérbe, akik távoli számítási erőforrásokat keresnek. A hálózatot ezen szolgáltatás igénybevételéért BTCS érmékkel kell majd fizetni, és a keletkező bevételt a hálózat validátorai között osztják szét.

A Bitcoin Spark alkalmazás és a weboldal továbbá nem feltűnő reklámhelyekkel fog rendelkezni, amelyeket a közösség ellenőriz majd a biztonság érdekében. A hirdetők szintén BTCS érmékkel fizetnek majd.

A Bitcoin Spark jelenleg az ICO (Initial Coin Offering) folyamatában van, ami több elemző szerint olyan lehetőség, mely kárpótolja azokat, akik annak idején lecsúsztak az olcsó bitcoinhoz jutásról. Az ICO jelenleg az 5. fázisban van, a BTCS ára 2,50 dollár, a befektetők pedig 9%-os bónuszt kapnak.

További információk a Bitcoin Saprkról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***