A ChatGPT szerint ezek a kihagyhatatlan kriptovaluták: Stacks, VC Spectra, Lido DAO

A ChatGPT a legjobb altcoinok listájára sorolta a Stacks (STX), a VC Spectra (SPCT) és a Lido DAO (LDO) tokeneket. A Stacks (STX) nemrég egy új kriptotárcát fejlesztett, a Lido DAO (LDO) pedig végrehajtotta V2-es upgradet. Eközben a VC Spectra (SPCT) előértékesítése kiválóan halad előre.

Vessünk egy pillantást a ChatGPT ajánlásaira, és vizsgáljuk meg, hogy ezek közül a top DeFi projektek közül melyik a legjobb kriptovaluta, amibe érdemes befektetni.

>>VÁSÁROLJ MOST SPCT TOKENT<<

A Stacks Blockchain egy új kriptotárcát adott ki: Mi a következő lépés az STX esetében?

A Trust Machines, a Web 3.0 szféra egyik kiemelkedő szereplője jelentős hullámokat generált a kriptoszektorban. A Stacks (STX) mögötti elme Muneeb Ali és a Princeton informatika professzora, JP Singh által közösen alapított Stacks (STX) augusztus 30-án mutatta be legújabb innovációját, a “Leather” Bitcoin-tárcát.

Érdekes módon a Trust Machines és a várva várt Leather tárca körüli pozitív hírek ellenére a Stacks (STX) árfolyama váratlanul visszaesett. Augusztus 31-én a Stacks (STX) árfolyama 0,5354 dollár volt. A Trust Machines legújabb ajánlatáról szóló híreket követően azonban az árfolyam meglepő fordulatot vett. Szeptember 31-re 0,4772 dollárra esett vissua, ami 10,8%-os csökkenést jelent egy hónap alatt.

Október elején a szakértők negatív kilátásokról nyilatkoztak az STX árfolyam-előrejelzése kapcsán. Hacsak a Stacks (STX) blokklánc nem tud jelentős tranzakciós volument összehozni, ez a csökkenő trend 2023. novemberére 0,3529 dollár alá küldheti a tokent.

A VC Spectra (SPCT) előértékesítés 4. szakasza hamarosan kezdődik: Vásárolj most!

A VC Spectra (SPCT) egy vagyonkezelő blokklánc, amely stabil befektetési technikákat vezetett be a blokklánc hálózatba, hogy fenntartható jövedelmet termeljen. Továbbá, a VC Spectra (SPCT) komoly visszhangot keltett a kriptovilágában. Nagy potenciállal rendelkezik ahhoz is, hogy megragadja a befektetési közösség figyelmét, és minden idők legjobb ICO-jává váljon,

Ezt a várakozást nagymértékben táplálja a VC Spectra (SPCT) lenyűgöző teljesítménye az előértékesítési szakaszokban. Az 1. fázis befektetői már szemtanúi lehettek, hogy rendkívüli, 450%-os hozamot érhettek el befektetésük után, miközben az SPCT 0,008 árfolyama dollárról 0,044 dollárra szökött fel.

Még a 3. szakaszban is tekintélyes, 76%-os megtérülést kaphattak a befektetők, amikor a token ára a 2. szakaszban elért 0,025 dolláros árról 0,044 dollárra emelkedett. A 4. szakasz közeledtével a VC Spectra (SPCT) készen áll arra, hogy újabb csábító ROI-t nyújtson a befektetőknek. Így ez lehet az egyik legjobb kripto befektetés, amit októberben mindenféleképpen érdemes megfontolni.

Sőt, ahogy az előértékesítés a végéhez közeledik, a VC Spectra (SPCT) az előrejelzések szerint legalább 0,080 dolláros árat fog elérni, ami figyelemre méltó 900%-os növekedést jelenthet az 1. fázis áraihoz képest, és lenyűgöző 82%-os növekedést a jelenlegi árához képest.

A befektetőknek, akik magas potenciállal rendelkező jövedelmező lehetőséget keresnek a kriptopiacon, mindenképpen érdemes követniük a VC Spectra tokent (SPCT) és annak ígéretes pályáját.

>>VÁSÁROLJ MOST SPCT TOKENT<<

A Lido DAO (LDO) már túl van a V2-es upgraden: De még mindig vörösben van?

A Lido DAO (LDO) tokenről sokat beszéltek a kriptoszférában 2023. május 15-én, amikor sikeresen végrehajtotta a “V2” néven ismert nagyszabású frissítést az Ethereum blokkláncon. Ez a sikeres upgrade lenyűgöző, 10%-os emelkedésbe küldte a natív kormányzati tokenjének, az LDO-nak az árfolyamát.

A Lido DAO (LDO) tokent azonban szeptember 31-ig súlyos árfolyam-ingadozások jellemezték. Az upgrade által hajtott kezdeti kiugrást követően a Lido DAO (LDO) árfolyama azonban csökkenésnek indult. Május 15-én a token 2,29 dolláron állt, de szeptember végére 1,65 dollárra süllyedt. Ez a lefelé irányuló pálya jelentős, körülbelül 27,9%-os csökkenésnek felel meg az upgrade utáni csúcshoz képest.

Az iparági szakértők most arra figyelmeztetnek, hogy az elkövetkező hetek komoly kihívásokat jelenthetnek a Lido DAO (LDO) számára, mivel a vásárlói támogatás csökkenni látszik. A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a Lido Dao (LDO) 2024. második negyedévéig folytatja a csökkenő trendet, mivel a tranzakciós volumenek továbbra is mélyponton vannak.
Továbbá, az árfolyam-előrejelzések szerint 2023. decemberéig az 1,25 és 1,17 dollár közötti tartományon belüli lefelé irányuló mozgást jeleznek. Emiatt a Lido (DAO) nem a legjobb érme, amit most befektetésre ajánlanak, különösen a Stacks és a VC Spectra előrejelzéseihez képest.

Tudj meg többet a VC Spectra (SPCT) előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io/
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***