A Dogecoin ára szárnyal Musk tweetje után, a kereskedők táraznak a VC Spectra tokenből

A Dogecoin (DOGE) árfolyama újfent emelkedőben van. Elon Musk azzal, hogy rebrandingelte a Twittert X-szé, olyan spekulációk létrejöttét idézte elő, amelyek felkorbácsolták a befektetők érdeklődését. A DOGE árának váratlan növekedése Musk azon tweetjének köszönhető, amelyben promotálta az új logót.

Ugyanakkor, a beruházók azokat a kriptovalutákat részesítik előnyben, amelyek egyedi előnyökkel és hosszú távú fejlődési potenciállal rendelkeznek, illetve jelentős mértékű növekedést ígérnek. Az innovatív blokklánc platformjának hála a VC Spectra (SPCT) is egyre több befektetőt vonz, akik rajta tartják a szemüket az SPCT árának alakulásán míg Musk következő lépésére várnak a DOGE-al kapcsolatban.

>>>MOST VÁSÁROLJ SPCT TOKENT<<<

A Dogecoin (DOGE) árfolyama 7%-kal emelkedett meg Musk tweetjét követően

Jóllehet, a kriptopiac mostanában meglehetősen csendes, de egy kriptó figyelemre méltó föllendülést produkál – a Dogecoin (DOGE). Az elmúlt 24 órában a Dogecoin árfolyama nem kevesebb, mint 7%-kal növekedett. Azután, hogy Elon Musk, a Twitter vezérigazgatója, tweetjében felfedte a közösségi média felület új logóját, amit eredetileg egy Dogecoin (DOGE) dizájner osztott meg, a token ára gyarapodni kezdett.

Az a szóbeszéd járja, hogy a Twitter rebranding után, a ‘mindenes app’ vagyis az X az elkövetkezendő hónapokban már Dogecoin (DOGE) tokeneket is elfogad majd fizetőeszközként. Arról is szól a fáma, hogy egyéb rendeltetések mellett rövidesen a hirdetők is igényelhetik majd Dogecoin-ban a reklámok után járó bevételeket.

Eközben a Dogecoin (DOGE) vételára pillanatnyilag 0,0784 dollár, ami az elmúlt 24 órában 1,84%-os pozitív piaci kapitalizációt jelent. Az ezt megelőző 30 nap során a DOGE rendkívüli, 21,83%-os növekedést generált, ugyanis 0,062944 dollárról egészen 0,07868 dollárig ugrott. A múlt hét óta a Dogecoin (DOGE) árfolyama 19%-kal emelkedett meg, így az egyik legjobban teljesítő kriptóvá vált júliusban.

A kriptovaluta kereskedők azon szorgoskodnak, hogy minél több Dogecoin-t halmozzanak fel abban bízva, hogy ez a token majd hasznot hajtó előnyöket nyújt számukra az X platformra vonatkozóan.

VC Spectra (SPCT): biztos pont a beruházóknak

A VC Spectra (SPCT) célja, hogy forradalmasítsa az eszközmenedzsmentet innovatív technológiákat alkalmazva. Teljes irányítást biztosít az invesztoroknak eszközeik felett, amelyeket blokklánc-alapú okosszerződésekben tárolnak. Ez a rendszer kiiktatja a közvetítőket és a harmadik feleket, fokozva a platformba vetett bizalmat.

A tokenek tulajdonosai számos blokklánc befektetési opció közül választhatnak kedvükre, hozzájuthatnak exkluzív ICO ajánlatokhoz és szavazati joguk is van a Web3-ban. Újító hozzáállásának köszönhetően a VC Spectra (SPCT) támogatni tudja a blokklánc startupokba befektetőket, kezességet vállalva a kockázat- és kétségmentes fenntartható fejlődésért. Decentralizált kereskedési felületként a blokklánc térbe való aktív feladatvállalásra buzdítja a felhasználókat amellett, hogy izgalmas jutalmakat és negyedéves osztalékot kínál számukra.

Jelenleg is zajlik a VC Spectra (SPCT) nyilvános előértékesítésének második szakasza s ez idáig több, mint 26 millió SPCT token talált gazdára. Momentán még 98 millió token vásárolható meg, mielőtt a vételár 0,025 dollárra nő. A VC Spectra (SPCT) árfolyama a cikk írásának időpontjában 0,011 dollár, ami 37,5%-os megtérülést jelent az első szakasz vonatkozásában.

Itt az idő befektetni a VC Spectra-ba, ha nem akarunk lemaradni az észveszejtő profitról. Aki most lecsap a VC Spectra (SPCT) tokenekre, az 627%-os növekedésre számíthat, ugyanis az előértékesítési szakaszok lezárultával a becslések szerint a token ára 0,08 dollárig meg sem áll. Mindemellett, limitált ideig 25% bónuszt kínálnak mindennemű SPCT token vásárlás mellé.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről:

Vásárolj az előértékesítésen: https://invest.vcspectra.io/login

Weboldal: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***