A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) a Retik Finance (RETIK) ellen küzdenek 2024-ben

Ahogy a kriptopénz-piac gyorsan fejlődik, az egykor domináns mémérmék, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) egyre nagyobb kihívással néznek szembe az olyan innovatív platformok megjelenése miatt, mint a Retik Finance (RETIK). A 2024-es év sarkalatos pontot jelent, ahol a mémérmék olyan új szereplők kerülnek majd szembe, amelyek gyakorlati hasznosságukkal és potenciáljukkal – mint a Retik Finance – legyűrhetik őket.

A Dogecoin küzdelme

A Dogecoin, az “eredeti” mémcoin, múltbéli népszerűsége és nagy támogatottsága ellenére 2024-ben a piaci relevanciával küzd. A 0,07891 dolláron kereskedett Dogecoin a cikk írásakor jelentős, 13,19%-os esést szenvedett el az elmúlt héten. A mémérmék iránti érdeklődés csökkenése, valamint a piac gyakorlati alkalmazásokkal rendelkező tokenek felé való elmozdulása válaszút elé állította a Dogecoin-t. Bár az, hogy a Dogecoin több mint 40 000 vállalkozásba integrálódott fizetési módként, pozitív fejlemény, mégsem volt elegendő a lendület fenntartásához. Ezt jól mutatja, hogy a hosszú távú életképességével kapcsolatban a Retik Finance-hoz hasonló tokenek komoly konkurenciát jelentenek, hiszen innovatív megoldásokat kínálnak, amelyek messze túlmutatnak azon, amivé a Dogecoin képes volt fejlődni.

>>> Kattints ide a RETIK tokenek megvásárlásához <<<<

A Shiba Inu feltámadási kísérletei

A Shiba Inu, a mémérme szektor másik jelentős szereplője szintén nehézségekkel küzd. A Shibarium layer-2 hálózattal való innovációra és az automatizált tokenégetések megvalósítására tett erőfeszítései ellenére a SHIB érmével 0,000009081 dolláron kereskednek, ami 12,02%-os csökkenéssel szembesült az elmúlt nap során. A Shibarium stratégiája a SHIB tokenek elégetésére és a szűkösség megteremtésére még nem ért el érdemi mérföldköveket. A SHIB tokenek hatalmas kínálata jelentős kihívást jelent ezeknek az erőfeszítéseknek, még a 2023-ban tapasztalt rekordméretű égetéssel együtt is. Ennek eredményeképpen a Shiba Inu nehezen tud lépést tartani a fejlődő piaci dinamikával, amely egyre inkább előnyben részesíti a hasznosságorientáltabb tokeneket.

A Retik Finance megjelenése

A Dogecoin és a Shiba Inu küzdelmeivel szöges ellentétben a Retik Finance lenyűgöző előértékesítési teljesítményével és innovatív funkcióival felkeltette a kriptoközösség figyelmét. A Retik Finance nem csak egy újabb kriptopénz; egy átfogó DeFi platform, amely újra fogja definiálni a decentralizált pénzügyek világát. A Retik Finance 2024-ben erőteljes teljesítményre készül, az ütemterv szerint a harmadik negyedévben indul a DEX-en és a CEX-en. Az előértékesítési szakaszai elsöprő visszhangot váltottak ki a befektetők részéről, ami aláhúzza a piac bizalmát a benne rejlő potenciál iránt.

>>> Kattints ide a RETIK tokenek megvásárlásához <<<<

A Retik Finance versenyelőnye

A Retik Finance 5. előértékesítési szakasza már elérte a cél 77,82%-át, és a megcélzott 9,55 millió dollárból több mint 6,84 millió dollárt gyűjtött össze. A platform a rendelkezésre álló 175 millió RETIK tokenből több mint 136 millió darabot értékesített, ami egy év alatt több mint 133%-os növekedést jelent. A Retik Finance-t a következő generációs DeFi szolgáltatások sora különbözteti meg, beleértve a legmodernebb fizetési átjárót, az AI-alapú P2P hitelezést és a világ legbiztonságosabb DeFi tárcáját. Ezek a funkciók nem csak gyakorlati hasznosságot nyújtanak, hanem robusztus biztonságot és felhasználói autonómiát is garantálnak, ami vonzó befektetési opcióvá teszi. A Retik DeFi bankkártyái forradalmi lépést jelentenek a kriptopénzek integrálása felé a mindennapi pénzügyi tranzakciókba, és elérhető átjárót kínálnak a kriptó számára, hogy minden háztartásba eljusson. Ez nem csak azt változtatja meg, ahogyan az egyének a pénzzel bánnank, hanem globálisan a teljes költési magatartás átalakításának lehetőségét is magában hordozza.

Következtetés

Miközben a Dogecoin és a Shiba Inu a piaci pozícióik adaptálásáért és megtartásáért küzd, a Retik Finance innovatív megoldásaival és erős befektetői bizalmával félelmetes versenyzőként tűnik fel. A platform hasznosságvezérelt megközelítése, valamint a sikeres előértékesítési szakaszok együttesen hatalmas potenciállal rendelkező tokenként pozícionálhatják 2024-re és azon túlra. A kriptotérben lehetőségeket kereső befektetők jól teszik, ha figyelembe veszik a Retik Finance feltörekvő csillagát, egy olyan platformot, amely nem csak jelentős hozamokat ígér, hanem átformáló hatással lehet a DeFi-térre.

Kattints ide a Retik Finance előértékesítésben való részvételhez

Látogass el az alábbi linkekre a Retik Finance-szel (RETIK) kapcsolatos további információiért:
Honlap: https://retik.com
Fehér könyv: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***