A jövő kriptovaluta nagyágyúi: VC Spectra és Terra Classic

Merülj el a kriptovaluták világában a VC Spectra (SPCT) és a Terra Classic (LUNC) vezetésével 2023-ban. Az SPCT egy decentralizált fedezeti alap, a stratégiai tokenek forgalmazása a fókuszterülete, és lenyűgöző 862,5%-os emelkedéssel büszkélkedhet. Eközben a LUNC figyelemre méltó heti 86%-os növekedése kiemeli a rugalmasságát. Ne hagyd ki a lehetőséget – fektess be okosan még ma!

VÁSÁROLJ MOST SPCT TOKENEKET

Összefoglaló

● A VC Spectra (SPCT), egy decentralizált fedezeti alap, amely mögött egy 2,4 millió dolláros privát magvető tőkebevonás áll. A token figyelemre méltó növekedést ért el a nyilvános előértékesítés során, amely egyedülálló előnyöket kínál a tulajdonosoknak. A deflációs SPCT token értéke 862,5%-kal 0,077 dollárra emelkedett.
● A Terra Classic (LUNC) egy hét alatt 86%-kal emelkedett egészen 0,00021 dollárra december 6-án. A token a rugalmas Terra ökoszisztéma része, és figyelemre méltó, 10 000%-os éves hozammal büszkélkedhet. Az elemzők előrejelzése szerint 2023. végére eléri a 0,00039 dollárt.

VC Spectra (SPCT): 2023-ban felülmúlt minden előzetes várakozást

A VC Spectra (SPCT) egy meggyőző befektetési lehetőségként jelent meg a kriptoszegmensben, amely a privát magvető finanszírozási kör során is kiemelkedő teljesítmény ért el. Miután ebben a kezdeti fázisban sikeresen összegyűjtött 2,4 millió dollárt, a VC Spectra (SPCT) most új hullámokat indított el a nyilvános előértékesítés során, bemutatva a tokenek stratégiai megközelítését.

Döntő fontosságú, hogy a VC Spectra egy decentralizált fedezeti alapként működik, egyedi ösztönzőket biztosítva a felhasználóknak. Negyedéves osztalékok és visszavásárlások a befektetések utáni nyereségből, hozzáférés exkluzív új ICO-khoz a magvető/privát értékesítések során, valamint szavazati jogok az SPCT-tulajdonosok számára – ezek az előnyök mind járnak hozzá.

Az SPCT token, egy BRC-20 szabványú token, amely a Bitcoin blokkláncra épül. Deflációs tulajdonságokkal rendelkezik egy égetési mechanizmussal, amely idővel csökkenti a tokenek kínálatát.

A nyilvános előértékesítés különböző szakaszokban történik, amelyek mindegyike meghatározott számú tokent kínál fokozatosan növekvő áron. A stratégiai árképzési modellnek köszönhetően az SPCT figyelemre méltó növekedés ért már el eddig is, a legutóbbi a 4. szakaszból az 5. szakaszba történő lépés pedig lenyűgöző 16,6%-os növekedést mutatott.

Jelenleg 0,077 dolláron jegyzik, és az SPCT a kezdeti kibocsátás óta kivételes 862,5%-os emelkedést mutatott. Az elsöprő keresletnek köszönhetően a VC Spectra (SPCT) várhatóan a nyilvános előértékesítés végére meghaladja a kezdeti 0,080 dolláros előrejelzését, így 2023 egyik legjobb altcoinja lesz.

A VC Spectra befektetői az Ethereum vagy Bitcoin hálózaton keresztül szerezhetik meg az SPCT tokeneket, az ERC-20 és BRC-20 szabványokat felhasználva.

>VÁSÁROLJ MOST SPCT TOKENEKET <<

Terra Classic (LUNC): Egy hét szárnyaló siker

A Terra Classic (LUNC) mindössze egy hét alatt lenyűgöző emelkedést mutatott 86%-os növekedéssel, és december 6-án elérte a 0,00021 dollárt. Ez a figyelemre méltó fellendülés is jól bizonyítvja a Terra Classic (LUNC) körüli erőteljes lendületet és pozitív hangulatot. A Terra Classic olyan blokklánc hálózat, amely független entitásként kitartott a kihívásokkal teli ellenszélben is.

A Terra ökoszisztéma, beleértve a Terra 2.0-t és a Terra Classicot (LUNC) is, rendkívüli újjászületésnek volt tanúja, az éves kumulatív nyereség meghaladja a 10 000%-ot.

Az olyan stratégiai kezdeményezések, mint például a Terraform Labs 15 millió dolláros befektetése a likviditás növelése érdekében, a Mint Cash innovatív USTC átalakítási terve és a Binance égetési rendszerének folyamatos futtatása mind hozzájárultak a virágzó ökoszisztémához.

A “Six Samurai” mérnökeinek javaslatai a Terra Classic (LUNC) újjáélesztési tervéhez tovább emelik a közösség innováció és ellenálló képesség iránti elkötelezettségét. A Terra ökoszisztémán belüli kollektív erőfeszítések és alkalmazkodóképesség a Terra Classic (LUNC) számára további növekedést és sikert biztosít a dinamikus kriptoszektorban

Elemzők szerint a Terra Classic (LUNC) 2023 végére eléri a 0,00039 dollárt, így az egyik legjobb befektetés lesz.

Tudjon meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***