A kriptografikonok kezdenek zöldbe fordulni: Vegyél Sui (SUI), Blur (BLUR) és VC Spectra (SPCT) tokeneket

Ezen a héten jól ment a tokeneknek. De vajon a Sui (SUI) és a Blur (BLUR) képes lesz fenntartani a felfelé ívelő trendjét ezzel a token áradattal szemben? Ugyanakkor a VC Spectra (SPCT), egy forradalmian új befektetési protokoll azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy magas ROI-t biztosít már az előértékesítés során is.

A 2023-as év legjobb ICO-jaként értékelik, lássuk, miért tartják a befektetők a VC Spectrát az egyik legjobb altcoin vásárlásnak.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST<<<

A befektetők a Sui (SUI) token feloldására készültek a héten

A Sui hálózat 2023. augusztus 31-én nagyszabású token feloldást hajtott végre. A TokenUnlocks azt mutatja, hogy a Sui 967 740-ről 1 millió Suira (SUI) növelte a staking támogatásra szánt tokenek allokációját, ami körülbelül 540 000 dollárt ér.

A feloldást megelőzően a SUI árfolyama e hét eleje óta csökkent. Augusztus 26-án 0,588 dolláron kereskedtek a SUI-val,  27-re az árfolyam 0,6%-kal 0,583 dollárra esett vissza. Augusztus 29-én a SUI árfolyama 0,534 dollár volt. Ez 9,2%-os csökkenést jelentett augusztus 26. óta.

Mivel a jelenlegi piaci hangulatot a medve uralja, a Fear & Greed Index pedig 39-es értéket mutat, a SUI árfolyama szeptember 3-ra várhatóan 0,483 dollárra esik vissza.

13 millió BLUR tokent 3 millió dollár értékben küldtek a centralizált tőzsdékre

Körülbelül 13,1 millió Blur (BLUR) tokent nagyjából 3 millió dollár értékben küldtek a Wintermute kriptopiaci market maker 0xDBF címéről. Ezen a címen közel 100 millió dollárnyi kriptopénz található.

A tokeneket az Arkham Intelligence augusztus 28-án közzétett adatai szerint az OKX és a Kraken központosított tőzsdékhez kapcsolódó letéti tárcacímeire küldték át.
Függetlenül attól, hogy ki a tokenek tulajdonosa, nyilvánvaló, hogy a Wintermute segítségével hatékonyan dobja piacra azokat valószínűleg egy OTC termék vagy szolgáltatás segítségével.

A hír megjelenése után a BLUR 4,3%-ot erősödött, augusztus 29-re 0,212 dollárról 0,221 dollárra emelkedett. Ez egy nem várt reakció volt a BLUR tokenek piacradobása után. A BLUR-tulajdonosok remélik, hogy az árfolyamot továbbra is bika mozgatja majd.

Az elemzők azonban arra számítanak, hogy a BLUR szeptember 3-ig 0,205 dollárra esik vissza, mivel a Wintermute letéti tárcáiban lévő tokenek elárasztják a piacot.

A befektetők számolják a nyereségüket, miközben a VC Spectra (SPCT) előértékesítése belép a 3. szakaszba

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált vagyonkezelési protokoll és kereskedési platform. Célja, hogy biztonságos, átlátható és nyereséges befektetési élményt nyújtson a befektetőknek.

A VC Spectra (SPCT) alapítóinak víziója a blokklánc befektetési tér demokratizálása, és annak lehetővé tétele, hogy mindenki – pénzügyi szaktudásától függetlenül – részesülhessen a Web3 befektetési lehetőségeiből.

Miközben a Grayscale döntés hatása eléri a piacot, és a kriptopiac szárnyalni kezd, a VC Spectra (SPCT) az egyik olyan altcoin, amelyet érdemes megvásárolni. A platform korai befektetői egyetértenének ezzel a javaslattal, mivel már élvezik az előnyöket. Ilyen például az exkluzív hozzáférés a pre-ICO-khoz, a negyedéves osztalékok és a szavazati jogok.

Emellett a VC Spectra (SPCT) Stage 1 befektetői már 212,5%-ot hozamot realizáltak, míg a Stage 2 befektetők 127,27%-os emelkedésben részesültek. A nyilvános előértékesítés a 3. szakaszban van, és a VC Spectra (SPCT) tokeneket 0,025 dollárért árulják.

Aki most vásárol VC Spectra (SPCT) tokeneket, az a 4. szakaszban 32%-os, az előértékesítés végén pedig 220%-os növekedésben fog részesülni. Ezért a VC Spectra (SPCT) az egyik legjobb altcoin, amibe most érdemes befektetni.

Tudj meg többet a VC Spectra (SPCT) előértékesítéséről:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Weboldal: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***