A Lido DAO és a Compound rajongók egy ígéretes új kriptopénzre fókuszálnak

A Lido DAO (LDO) és a Compound (COMP) a teljes kriptopiaccal párhuzamosan szintén lefelé ívelő tendenciát mutatnak. A befektetők a hosszú távú befektetési kilátásokat keresve jövedelmezőbb projekteket keresnek. A VC Spectra (SPCT) komoly népszerűségre tett szert ezen a turbulens piacon az egyedülálló előnyei és a várható árfolyam-emelkedés miatt.

A Lido DAO (LDO), a Compound (COMP) és a VC Spectra (SPCT) között melyik a legjobb kriptopénz, amelybe érdemes befektetni? Olvass tovább, hogy megtudd!

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<< 

A Lido DAO (LDO) a bálnák aktivitása után továbbra is medvetrendet mutat

A Santiment, egy elismert blokklánc cég arról számolt be, hogy augusztus 3-án 10 millió dollár értékű tranzakció történt több kiemelkedő altcoint érintve, köztük a Lido DAO (LDO) coinjával is. A Lido DAO (LDO) bálnák a Binance-ra vitték át a pénzeszközökeiket, hogy befektetési lehetőségeket keressenek.

A hírt követően a Lido DAO (LDO) árfolyama augusztus 3. és szeptember 19. között 15,6%-kal, 1,8666 dollárról 1,5755 dollárra esett vissza. Ezt követte a Lido DAO (LDO) piaci kapitalizációjának hasonló mértékű, 14,11%-os csökkenése, 1,63 milliárd dollárról 1,40 milliárd dollárra ugyanebben az időszakban.

Az árfolyamban jelentkező mozgások és a negatív hírek ellenére a Lido DAO (LDO) a trendforduló jeleit mutatta. Szeptember 19-én a Lido DAO (LDO) Momentum 10 szintjei és a HMA 9 szintjei potenciális visszafordulást jeleztek. A napi RSI és MACD szintén megerősíti ezt az LDO tendenciát.

Ennek eredményeképpen a szakértők azt jósolják, hogy ez a kiemelkedő altcoin novemberre a 2 dolláros szint fölé emelkedhet.

A Compound ökoszisztéma növekedése felfelé mozdíthatja a COMP árakat?

A Compound (COMP) ökoszisztéma az elmúlt hetekben egészséges növekedést mutatott, új áruk és szolgáltatások bevezetésével.

Július 2-án a Compound (COMP) bemutatta a CometWrapper technológiáját, amely a V3 tokenjeit nem automatikusan árfolyamhoz igazítottá és stabilabbá teszi. A Compound közösség bejelentette a Superstate Funds-ot is, egy olyan projektet, amelynek célja a hagyományos eszközpiacok és a blokklánc ökoszisztémák összekapcsolása.

Az ökoszisztéma látszólagos növekedése ellenére azonban a Compound (COMP) árfolyama továbbra is csökkenő tendenciát mutat. Július 2. és szeptember 19. között 41,85%-kal, 68,75 dollárról 39,98 dollárra csökkent az ár.

Ezzel szemben a szakértők úgy vélik, hogy a Compound (COMP) növekedése a közeljövőben jobb árfolyamteljesítményt fog eredményezni ennél a kiemelkedő altcoinnál. A technikai elemzés ezt támasztja alá, mivel az RSI-14 mutató azt jelzi, hogy a COMP jelenleg alulértékelten kerül értékesítésre.

A piaci elemzők szerint a Compound (COMP) valószínűleg hamarosan bikatrendbe fog kerülni, és októberre elérheti az 56,07 dolláros árfolyamot. De míg a COMP és az LDO optimista előrejelzéseket kínál, ezek az előrejelzések meg sem közelítik az SPCT által kínáltakat.

A VC Spectra (SPCT) várhatóan fenntartja lenyűgöző áremelkedését

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált eszközkezelő platform, amely magas hozamot kínál alacsony kockázat mellett. A jövedelmező befektetési lehetőségek és új coinkibocsátások felkutatása érdekében a platform szisztematikus és algoritmikus kereskedési stratégiákat, valamint mesterséges intelligenciát alkalmaz.

A hozamokat tekintve a VC Spectra (SPCT) befektetői a tokenek felértékelődését, valamint a havi és negyedéves osztalékokat használhatják ki. A natív SPCT tokenje deflációs égetési mechanizmussal rendelkezik. Ez a megközelítés lehetővé teszi a VC Spectra (SPCT) számára, hogy a token értékét a forgalomban lévő coinok számának csökkentésével őrizze meg.

A platformon a befektetők az SPCT tokent decentralizált kereskedésre és eszközkezelésre használhatják. Továbbá a VC Spectra (SPCT) szavazati joggal és exkluzív előzetes coinkibocsátásokhoz való hozzáféréssel jutalmazza a token tulajdonosokat.

Ha a nagy, akár 142,42%-os nyereséget választja, a VC Spectra (SPCT) előértékesítésének 3. szakasza jelenleg is zajlik, amelyben az SPCT tokeneket 0,033 dollárért árulják. Ezenkívül korlátozott ideig tartó ajánlatként 50%-os bónuszt kaphat minden befizetésre.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***