A Litecoin (LTC) és Filecoin (FIL) küzd az eséssel, miközben a VC Spectra előértékesítése az egekbe szökik

A Litecoin (LTC) emelkedni kezdett, miután az egyedi aktív tárcák száma hirtelen megugrott. Hasonlóképpen, a Filecoin (FIL) az egyik legjobb kriptovaluta lett a medvepiac alatt, amibe érdemes befektetni. A kínai szabályozókkal való harcot követően azonban ez a top kriptopénz csökkenő trendbe fordult át. Eközben a VC Spectra (SPCT) több mint 2,4 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során.

Mit mond az előrejelzés, melyikük tudja összehozni a legnagyobb hozamot 2023-ban, melyik lesz a lesz a legjobb kriptovaluta?

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<

Litecoin áfolyam-előrejelzés: Az emelkedő aktív tárcák támogatják az LTC szárnyalását?

A kihívásokkal teli piaci körülmények ellenére a Litecoin (LTC) esetében augusztusban 602 000 új címet regisztráltak. Augusztus óta a Litecoin (LTC) befektetők tartják is állományukat, és 3,2 millió LTC-t halmoztak fel. Szeptember 10-re a hosszú távú LTC tulajdonosok tárcáinak száma meghaladta az 5 milliót, ami minden idők legmagasabb értékét jelenti.

Ezt a hírt követően a token figyelemre méltó fellendülést mutatott, és a szeptember 11-i 58,84 dollárról szeptember 27-re 7,90%-kal 63,49 dollárra emelkedett. A piaci elemzők úgy értelmezik az LTC-állományok ezen emelkedését, mint a Litecoin (LTC) hálózatba vetett fokozott bizalom katalizátorát.

Következésképpen a bullish elemzők Litecoin árfolyam-előrejelzései jelentős növekedést várnak az elkövetkező időszakban, ahogy egyre több befektető vásárol LTC-t, aminek következtében 2024-re a 75 dolláros szint felé lendülhet az árfolyam. Ez a pozitív kilátás az LTC-t az egyik legjobb vételre ajánlott kriptóként pozicionálja.

A medvés elemzők azonban felemelték hangjukat a kedvezőtlen piaci feltételek miatt, amelyek potenciálisan megfordíthatják a Litecoin felfelé ívelő pályáját. Következésképpen az ő Litecoin árfolyam-előrejelzésük szerint az LTC-vel 2023 végére 55 dollár körül kereskedhet.

Filecoin árfolyam-előrejelzés: A legutóbbi fejlemények megfordíthatják a FIL medvés trendjét?

Augusztus 15-én a kínai hatóságok vádat emeltek a Space-Time Cloud Company, egy kínai Filecoin (FIL) bányászati cég ellen. Azzal vádolták őket, hogy 83,2 millió dolláros piramisjátékot folytatnak.

Ennek következtében a Filecoin (FIL) árfolyama 16,62%-ot csökkent, az augusztus 15-i 3,85 dollárról szeptember 27-re 3,21 dollárra esett vissza. Az elemzők, figyelembe véve a Filecoin (FIL) SEC-vel kapcsolatos visszatérő problémáit, pesszimista tendenciát vetítenek előre a Filecoin árfolyam-előrejelzésükben. Azt sugallják, hogy a FIL token november végére 3,20 dollár alá süllyedhet.

Közben a Filecoin (FIL) áprilisban bevezette a Filecoin Virtual Machine (FVM) szolgáltatást, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy új felhasználási eseteket fejlesszenek a hálózaton. Az FVM júliusra nagyon kedvelt lett a fejlesztők körében, aminek eredményeképpen szeptemberre több mint 3430 egyedi okosszerződést regisztráltak a Filecoin (FIL) hálózatán.

Továbbá a közelmúltban elindítottak új szolgáltatásaikat is, mint például a “Lotus Slasher” és a “Lotus Disputer”, amelyek célja a Filecoin (FIL) hálózat integritásának fenntartása. Az elemzők körében ezek a fejlemények általánosan optimista Filecoin árfolyam-előrejelzést tápláltak. Ezek a bullish előrejelzések azt sugallják, hogy a FIL token 2024-re potenciálisan a 3,80 dolláros küszöb fölé emelkedhet.

A befektetők a VC Spectra-t nevezik a “legjobb platformnak a maximális hozam megszerzéséhez”

A VC Spectra (SPCT) nagyon gyorsan kiemelkedő névvé vált a blokklánc ICO térben, és mind a bennfentesek, mind a külső befektetők figyelmét felkeltette. Bár a 10x-es hozam ígérete kétségtelenül csábító, a VC Spectra (SPCT) nemcsak a potenciáljával, hanem innovatív megközelítésével is kitűnik.

A VC Spectra (SPCT) úttörő decentralizált fedezeti alapként működik, amely a blokklánc és fintech szektoron belüli stratégiai befektetésekre specializálódott, hogy maximalizálja a felhasználók és a befektetők hozamát. Az AI-t, algoritmikus kereskedési technikákat és tapasztalt befektetési szakembereket alkalmazó VC Spectra (SPCT) olyan diverzifikált portfóliót kezel, amelyet a hozamok növelése és a kockázatok hatékony mérséklése mellett terveztek meg.

A prudens befektetéseken túl a VC Spectra (SPCT) jelentős előnyöket kínál, például hozzáférést az új ICO-khoz és szavazati jogot minden tokentulajdonosnak a natív tokenjén, az SPCT-n keresztül. Jelenleg a VC Spectra (SPCT) nyílt előértékesítésének 3. szakasza zajlik. A token ára a kezdeti 0,008 dolláros értékről 0,033 dollárra emelkedett, ami lenyűgöző, 312,5%-os hozamot jelent, így jelentős profitot biztosíthat a korai befektetőknek.

A jelenlegi vásárlók még mindig átlagon felüli, 142,42%-os hozamot érhetnek el a VC Spectra előértékesítés során, mivel az SPCT-vel várhatóan 0,080 dolláron fognak kereskedni az előértékesítés lezárásakor.

Tudj meg többet a VC Spectra (SPCT) előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io/
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***